marantonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ξενέρωσα τόσο από το τέλος του προηγούμενου κύκλου, που ήθελα να σταματήσω να βλέπω τη σειρά...Τώρα, αυτά τα δύο επεισόδια που έχω δει, μπορώ να πω ότι μου έχουν κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν δε συγκρίνονται για κανένα λόγο με τους 3 πρώτους κύκλους... Παιζει να 'σαι ο μονος στον πλανητη
marantonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μα ήταν τόσο άδικο... Δε συμφωνω καθολου με τη λογικη που θελει μια ταινια/σειρα να ειναι παιρνει απαραιτητα αρνητικη αξιολογηση αν δειχνει κατι που ειναι δυσαρεστο για τον θεατη της. Πχ στο Death Note στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το τελος γιατι δεν ηθελα με τιποτα να γινοταν αυτο που εγινε, αλλα σαν τελος ηταν γαματο. Βεβαια εγω εχω κι ενα μαζοχισμο και μου αρεσουν τα δυσαρεστα τελη. edit: Ασε που η ζωη ειναι αδικη οποτε το αδικο τελος προσφερει ρεαλισμο
guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μα ήταν τόσο άδικο... της άξιζε ότι έπαθε. όταν τσιλημπούρδιζε με τον γείτονα ήταν καλά; σόρρυ δεν κρατήθηκα
patrickdrd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ε οχι ρε παιδια κ φονος (= δεν την ξαναβλεπουμε) για ενα τσιλιμπουρδισμα, εσεις δλδ θα ξαφανιζατε την γυναικα σας (κ μανα του παιδιου σας) για ενα τσιλιμπουρδισματακι; ελεοςςςςςςςςςςςς let ritaki live
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και πανω που λες πως θα βγει ολη η χρονια Να η μινι εκπληξη με τον "μπογια" και να και νεα προβληματα για Dexter. Τελικα οσες season και να κρατησει, το ενδιαφερον αμειωτο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλο και το σημερινο! Το οτι τον ειδαν στο er τουλαχιστον 4 ατομα στο ιδιο συμβαν με τον μπογια,ο οποιος ειναι πια missing person,δεν μας απασχολει? ...Με τσακισε το preview του επομενου,στο τελος του επεισοδιου:Για να χω φτασει μεχρι εδω,υπαρχει περιπτωση να μην δω το επομενο?Γιατι διαολο μου λετε τι θα συμβει?Εστω κ εν μερη,δεν θελω
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Βγηκε το 4ο?? Αν εννοεις το 3ο,ναι
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καταραμένα previews.. Το αυτο(το ξαναλεω γιατι με χαλασε το αφιλοτιμο!)Δεν ηταν preview αυτο!spoiler in your face ηταν.
Chris_85 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αν εννοεις το 3ο,ναι Σωστος, ήδη κατεβαινει!
Speculoos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 :shock: Και είμαστε μόνο στο τρίτο επεισόδιο; Πώς θα βγει η χρονιά δηλαδή και σίγουρα θα παίξουν κι άλλες εκπλήξεις είτε με την νταντά, είτε με την κοντή αστυνομικίνα αν και παραείναι obvious ότι είναι μπλεγμένη, είτε με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους !!! Το spoiler πάντως που έβαλε ο Gi0 το σκέφτηκα επίσης αλλά δε νομιζω-ελπίζω-πιστεύω να μας αφήσουν με τέτοιο loose end.
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο επεισοδιο, κι απ' οτι μας εδειξε το spoiler παιζει το επομενο να ειναι ακομα καλυτερο. Στην φαση που πεταει την ατακα ο ματσουκα για τον Justin Bieber πεθανα:lol: 1. Για την αστυνομικο δε ξερω, παντως η νταντα μου φαινεται πολυ υποπτη. Βεβαια μπορει και να το κανουν για να παιξουν μαζι μας και τελικα να μην ειναι κατι. 2. Μου αρεσε η εξελιξη με τον geek (δειτε μια φατσα) serial killer, ειδικα το τελος μπορει να κορυφωσει τα πραγματα. 3. Το filler Μπατιστα-Μαρια Λαγκουερτα δε το βαριομουν ως το 2ο επεισοδιο αλλα πλεον μου την ψιλοσπαει 4. Take it:p
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Τι σειράρα ρε πούστη μου Ποιά εξέλιξη ρε παιδιά; Σκυλοτροφή ο μπόγιας. Πάμε για άλλα τώρα. Απο το preview φαίνεται οτι το γκομενέτο ξέφυγε και βγήκε στο δρόμο που την είδαν περαστικοί. If you ask me και εφόσον ουσιαστικά ο ντέξ την έσωσε και σαπάκιασε και τον νέρντ θα το αφήσει να πέσει χάμω, φαντάζομαι, απο τη στιγμή που θα φύγει. Περισσότερο με προβλημάτισε που πλέον ο άλλος ρωτάει τον γιό του trinity για τον kyle butler και δείχνει φωτό του ντέξτερ :\ To Santa muerte(mierda ) λίγο σαν side story αδιάφορο μου έκανε έτσι όπως το προβάλανε. Still η σειρά, σειράρα και μας βλέπω πάλι να μετράμε μέρες για το επόμενο επεισόδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.