marantonis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έλα μου ντε. Πρώτη ανθρώπινη αντίδραση του Ντέξτερ από το πρώτο επεισόδιο. Καιρός ήταν. Εγώ περίμενα μια σεζόν με Astor/Cody και Dark Passenger. Μέχρι τώρα τα επεισόδια ήταν ουσιαστικά δράσης. Σίγουρα δεν είναι η πιο "εσωτερική" σεζόν πάντως. Ξεχασες να ενημερωσεις τους σεναριογραφους Παντως μου κανει εντυπωση αυτο με τη δραση (pure action σειρα το dexter δε το λες, αλλα φυσικα εχει δραση). Αν δεν ηξερα θα υποθετα οτι δεν ειχες δει τους προηγουμενους κυκλους και ξεκινησες απο τον 5ο, περιμενοντας μια τελειως διαφορετικη σειρα. (Θελω να πω πως ετσι ειναι το Dexter απο την αρχη. Εχει σε αρκετη ποσοτητα δραση, παντα ειχε.)
finch Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 την ιδια σεζον βλεπουμε; Ενδεχεται να ειναι η πιο "εσωτερικη".. και στα πρωτα 5 επεισοδια αν κατσεις να μετρησεις τα λεπτα που εχει δραση ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον εσωτερισμο. Μονο στο 6ο εχει μπολικη δραση γιατι απο τη μεση του κυκλου και μετα αρχιζει να ανεβαζει στροφες. Και οσο για τις εκρηξεις των συναισθηματων, στο 6ο επ απο τη μια κοντεψε να λιποθυμισει ο ντεξ οταν θυμηθηκε τη φαση με τη γυναικα του, απο την αλλη πηγε να βαλει τα κλαματα -που λεει ο λογος- οταν ειδε ποσο ταυτιζονται ως χαρακτηρες με την λουμεν και το συναισθηματικο επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση του να τη βοηθησει να βρει τους βιαστες και να εκδικηθει. Να η εκρηξη ανθρωπιας σου. μήπως, λέω μήπως, είναι αυτό το κομβικό σημείο για την "πτώση" του Dex? από την στιγμή που δεν την ξεφορτώθηκε όπως θα έκανε παλιότερα, γνώμη μου είναι ότι την πάτησε. Την πάτησε γιατί δεν ξέρει να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις, μοιραία θα κάνει λάθη και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα την πατήσει από "φίλο" του, βλ. Miguel. Θα όφειλε να ήταν πιο προσεχτικός, όπως του λέει και ο Harry. Απεναντίας μετά το θάνατο της Rita και βλέποντας πόσο damaged είναι η Lumen, ίσως ένιωσε υποσυνείδητα την ανάγκη να βοηθήσει έναν άνθρωπο "born in blood, like him" μιας και απέτυχε στο να προστατεύσει την οικογένεια του.
seishirosakura Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόνο που στο Comicon άλλα μας έταξαν. Edit: "Πρώτη ανθρώπινη αντίδραση του Ντέξτερ από το πρώτο επεισόδιο. Καιρός ήταν."
finch Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έλα μου ντε. Πρώτη ανθρώπινη αντίδραση του Ντέξτερ από το πρώτο επεισόδιο. Καιρός ήταν. Εγώ περίμενα μια σεζόν με Astor/Cody και Dark Passenger. Μέχρι τώρα τα επεισόδια ήταν ουσιαστικά δράσης. Σίγουρα δεν είναι η πιο "εσωτερική" σεζόν πάντως. την είπε την μαγική λέξη πάντως:-D Πιστεύω μιας και δεν έσκασε μύτη ο Dark Passenger με το θάνατο της ρίτα, η μόνη ελπίδα να τον δούμε, είναι προς το τέλος της σεζόν. Όσο για Astor/Cody και γω στην αρχή ξενέρωσα, αλλά πιστεύω ήταν μια αναγκαία κίνηση για να μας δείξουν το όλο σκηνικό με Lumen και γενικώς να προχωρήσουν κάπως την ιστορία αλλιώς το μόνο που θα βλέπαμε θα ήταν κόντρες μεταξύ Dex και Astor
seishirosakura Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πρώτη φορά αναφέρθηκε ο όρος Dark Passenger νομίζω σε μια σεζόν που υποτίθεται θα αφιερωνόταν σχεδόν αποκλειστικά στην εσωτερική πάλι αυτού με τον Ντέξτερ.
finch Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 κοίτα από την στιγμή που δεν θα είναι η τελευταία σεζόν πιστεύω αυτός ήταν ο λόγος που έφαγε ένα σχετικό "άκυρο" το όλο Dark Passenger Concept. Βέβαια είμαστε ακόμα στα μέσα ας τους δώσουμε το benefit of a doubt
seishirosakura Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχει επιβεβαιωθεί ήδη έβδομη; :ο Έχω μείνει λίγο πίσω.
finch Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχει επιβεβαιωθεί ήδη έβδομη; :ο Έχω μείνει λίγο πίσω. lol. βιάζεσαι mate. ακόμα 5η είμαστε. Nαι είχα διαβάσει πριν μήνες ότι η 5η σεζόν ΔΕΝ θα είναι η τελευταία. όταν βρω τα Links θα τα ποστάρω.
seishirosakura Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 A, καλά. It's official. Sleep deprivation's bad. Άντε καληνύχτες.
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ΘΕΪΚΟ: πηγη: http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=31432
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ok, sorry, αν και νταξ δεν καταλαβαινεις κ πολλα αν δεν το χεις δει
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ok, sorry, αν και νταξ δεν καταλαβαινεις κ πολλα αν δεν το χεις δει E ενταξει υπερεβαλα πριν αλλα ειναι σχεδον ολοκληρη σκηνη, ειχα διαβασει καπου αλλου οτι εχει επικη σκηνη με Μασουκα και τωρα ειδαι και τι κανει
Japan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/show?p=evLlAyxiXcE&s=1 Dexter Early Cuts: Dark Echo Chapter One Τα επόμενα chapters στο link παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.