polaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα, ειναι λιγο περιεργη η ερωτηση αλλα ειναι οσο πιο συγκεκριμενη γινεται! Θελω οθονη wide 17+, και κάρτα γραφικων με δική της μνημη. Δεν θελω Blueray και λοιπά φρουφρού και αρωματα, ουτε καν μεγαλη αυτονομια μπαταρίας. Θα το χρησιμοποιω για internet browsing και WoW και κανενα αλλο game, οποτε δεν με καιει να ειναι και super η καρτα γραφικων, αλλα να την παλευει λιγακι.. Οσο για την αναλυση, στο pc εχω συνηθισει σε 1680χ1050, αν μπορω να εχω κατι κοντινο θα με βολέψει.. Αν εχετε καποιο μοντελο στο μυαλο σας κάτω απτα 1000€, μου το λέτε γιατι δεν εχω ασχοληθει με laptop καθολου εδω και πολλα χρονια οποτε εχω μεινει πισω. thank you
Pooky(1) Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv7-2210ev-Moonlight-VX151EA-B1A.htm Αυτό πρέπει να σε καλύπτει. Λίγο παλαιότερης αρχιτεκτονικής επεξεργαστής αλλά μεγάλος δίσκος και πολύ καλή , για φορητό πάντα, κάρτα γραφικών. Επιπλέον παίρνεις και την επέκταση εγγύησης και είσαι κομπλάν!!!!
polaki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ωραιο ειναι, μ'αρεσουν τα specs του, απορω πως μου ειχε ξεφυγει οταν εψαχνα online! Ο επεργαστης ειναι λιγο παλαιοτερος αλλα το χρηματικο οριο αυτο ειναι μια χαρα! Thank you!
Pooky(1) Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Τϊποτις!!! Πες μας που κατέληξες τελικά!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.