Προς το περιεχόμενο

Αγορα Sony Vaio VGN-FW51JF/H με Blu-Ray

karaap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω το Sony Vaio VGN-FW51JF/H για ταινίες , ιντερνετ , και σύνδεση με TV.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VGN-FW51JF-H-VGN-FW51JF-H.htm

Θα το πάρω με το Δες την ψηφιακά ,όπότε θα δώσω μόνο 700 ευρώ απο τα 1099 που κοστίζει.

Αξίζει να δώσω τα 700 ή να πάρω κάτι φτηνότερο ;

Αξίζει το BLU-Ray και η οθόνη υψηλής ανάλυσης;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι συμβαίνει κύριοι ;

Το laptop είναι τόσο καλο ή τόσο άχρηστο και δεν λέτε τίποτε ;

Πράγματι με εντυπωσιάζει η έλλειψη αρνητικής ή θετικής γνώμης

Δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτή την αποχή .

Να το πάρω ή να το άφήσω ;

Περιμένω

Αν κάνω πατάτα θα φταίτε εσείς.......:rolleyes:

Δημοσ.

Μπορεί να λές για το service ( στο εξωτερικό ), για τις τιμές της .

Αλλά για την ποιότητα της Sony , και για τις οθόνες της πρέπει να παραδεχτείς οτι μόνο καλά λόγια ακούγονται .

Τουλάχιστον σε αυτά συμφωνούν όλοι.

Δημοσ.

Εγώ απέκτησα πριν λίγες ημέρες το FW51MF το οποίο είναι στην ίδια οικογένεια και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι σαν sony πληρώνεις αρκετά παραπάνω τον εξοπλισμό που βρίσκεις και αλλού. Όμως:

+η ποιότητα κατασκευής είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα,

+η οθόνη είναι απλά μαγεία, αν δεν τη δεις δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο (η ανάλυση ίσως κουράζει στην αρχή αλλά αν θες έχει ρύθμιση να μεγαλώσουν τα εικονίδια, γράμματα κτλ.),

+είναι παντελώς αθόρυβο (μόνο το br/dvd ακούγεται όταν δουλεύει),

+δεν ζεσταίνεται καθόλου (ακόμη και μετά από ατελείωτες ώρες),

+έχει πολύ καλό πληκτρολόγιο και pad,

+προσωπική μου γνώμη είναι και πανέμορφο,

+θεωρώ ότι δεν είναι ούτε πολύ βαρύ ούτε πολύ ογκώδες

Από τα αρνητικά τώρα:

- έχει ατελείωτα πολλά προγράμματα που βαραίνουν το σύστημα αλλά φυσικά με ένα νέο σετάρισμα είναι παρελθόν

- ο ήχος δεν είναι το δυνατό σημείο των sony

- το ότι δεν έχει service στην Ελλάδα είναι γνωστό

- δεν έχω βρει μέχρι τώρα άλλα (blue ray δεν έχω παίξει ακόμη)

Για το αν αξίζει να πάρεις φθηνότερο αυτό αφορά καθαρά προσωπική απόφαση. Όντως για laptop είναι πολλά τα λεφτά αλλά αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση (χρηματικά) νομίζω αξίζει.

Ως εναλλακτικές θα πρότεινα μόνο toshiba λόγω ποίοτητας κατασκευής επίσης αλλά και κορυφαίων ηχείων. Νομίζω χάνουν λίγο στην οθόνη όπου βέβαια ότι και αν συγκρίνεις (σε αυτήν την κατηγορία με sony) είναι χαμένο.

Δημοσ.

καλο ειναι, αλλα για μενα προσωπικα δεν αξιζει τα λεφτα του...

μπορεις με αρκετα χρηματα λιγοτερα να παρεις laptop ιδιων δυνατοτητων η και καλυτερο...

τελος αν το θες κυριως για την χρηση που αναφερεις τοτε πιστευω οτι με γυρω στα 700e θα βρεις αρκετα καλα μηχανηματα...

Δημοσ.
Θέλω να πάρω το Sony Vaio VGN-FW51JF/H για ταινίες , ιντερνετ , και σύνδεση με TV.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VGN-FW51JF-H-VGN-FW51JF-H.htm

Ευχαριστώ

Εαν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος που έχει τότε δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην το αποκτήσεις. Είναι υπερολοκληρωμένο μηχάνημα, με καταπληκτική οθόνη, εντελώς αθόρυβο, με πολύ καλό σύστημα ψύξης, κορυφαίο πληκτρολόγιο και touchpad. Τα ηχεία του είναι μέτρια αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις με το παραπάνω.

Όσο για το service της SONY είναι απλά κορυφαίο, αλλά αν είσαι εκτός εγγύησης τότε το κόστος επισκευής είναι συνήθως υπέρογκο (αυτό βέβαια ισχύει για τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής notebook).

Δημοσ.

μετα απο 10 μερες χρησης μονο καλες εντυπωσεις εχω απο το μηχανημα, γρηγορο, πολυ καλη οθονη, αψογο πληκτρολογιο, δε ζεσταινεται, αθορυβο, για να δουμε στη συνεχεια....μονο αρνητικο τα ''σκουπιδια- προγραμματα'' που το χει φορτωσει η sony με εξαιρεση το vaio gate

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...