Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα για ανιψάκια

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια.

Το ένα ανιψάκι είναι 1η γυμνασίου κοριτσάκι και το άλλο 2α δημοτικού αγοράκι.

Θέλω να φανώ cool θεία, να μην πάρω δλδ βαρετά πράματα όπως ρούχα αλλά κάτι που να γουστάρουν.

Για πείτε...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά είμαι κατά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών πόσο μάλλον όταν αυτά κοστίζουν μια περιουσία (πχ. κονσόλες). Δεν είναι τα χρήματα που κάνουν το δώρο.

Για τον μικρό θα σου έλεγα κανένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο / ελικοπτεράκι (χαλάει όμως πιο εύκολα). Εναλλακτικά ένα μοντέλο πχ αυτοκινήτου σε κλίμακα , αν και μάλλον είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

Για το κοριτσάκι μάλλον πιο δύσκολα τα πράγματα. Ίσως κάποιο mp3 player.

Δημοσ.
Γενικά είμαι κατά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών πόσο μάλλον όταν αυτά κοστίζουν μια περιουσία (πχ. κονσόλες). Δεν είναι τα χρήματα που κάνουν το δώρο.

Για τον μικρό θα σου έλεγα κανένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο / ελικοπτεράκι (χαλάει όμως πιο εύκολα). Εναλλακτικά ένα μοντέλο πχ αυτοκινήτου σε κλίμακα , αν και μάλλον είναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

Για το κοριτσάκι μάλλον πιο δύσκολα τα πράγματα. Ίσως κάποιο mp3 player.

Για τον μικρό καλή ιδέα το σκέφτηκα κι εγώ. Η μεγάλη έχει mp3.

Δημοσ.

η δικιά μου ανιψιά πάντως που πάει β γυμνασίου, καταγουστάρει όταν της πηγαίνουμε κασμηματάκια, καλυντικούλια, ξέρεις, χρώματα, σοβάδες, στόκους για την φάτσα και τέτοια :-)

Δημοσ.

Επειδή έχω κι εγώ 2 ανιψάκια, αγόρια, να σας πω τι τους πήρα και γουστάρουν τρελά: LEGO. Και με 50 ευρώ παίρνεις πολύ ωραία πράγματα, που το παιδί θα τα ευχαριστηθεί πάρα πολύ κσι εκπαιδευτικά είναι και η φαντασία τους καλλιεργείται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...