Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

Καρτελάκι έχει η λέσχη? Μαρία παρακαλώ..

ASUS? Άλλοι σχετικοί.. Όσο καλά προϊόντα βγάζει αυτή η εταιρία τόσο κακή τεχνική υποστήριξη έχει..

Ο ιστότοπος? Ένα ΧΑΛΙ και μισό.. Δύσκολο στην πλοήγηση, δύσκολα βρίσκεις αυτό που θες (και φυσικά ΑΝ το βρεις), νεκρά Forums (ειδικά από τα άτομα της ASUS), ατέλειωτα delay και κολλήματα! Αφού να φανταστείτε πως και οι τεχνικοί τους το κορόιδευαν σε στυλ "Άντε τώρα να βρούμε τους Drivers που χρειάζεσαι γιατί είναι και το Site λίγο.... χιχιχιχι" -> ...

Η εξυπηρέτηση? Με αυτούς που μίλησα (ΚΑΙ μέσω Mail ΚΑΙ τηλεφωνικώς), θα έλεγα πως είναι πιο άπειροι και από εργαζόμενους Ελληνικού ISP.. Μιλάμε ενώ μιλούσα με τον τελευταίο "TechSupporter" ένιωθα σαν να μιλάω με τον υδραυλικό του χωριού..

Πρακτικά, δεν με εξυπηρέτησαν ποτέ.. Μου ζητούσαν να τεστάρω πράγματα παράλογα (και Bios Resets μου πρότειναν για άκυρους λόγους).. όλα τα προβλήματα των προϊόντων τους μόνη μου τα έλυσα. (Ελλαδιστάν μιλάμε πάντα, δεν μου έκοψε να καλέσω στο εξωτερικό να τελειώνω όπως κάνω με τη Logitech)

Αγοράστε τα ASUS Products γιατί ΟΚ, η εταιρία είναι κορυφαία κατασκευάστρια.. αλλά ευχή και κατάρα, ΜΗΝ είναι ελαττωματικά γιατί θα αντιμετωπίσετε την οργή του Newbά !

Πώς αλλάζουν οι καιροί ε;

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε μην ασχολείστε μαζί τους (με το e-shop εννοώ).

Το κακό με όλους μας είναι πως από τη μία τους βρίζουμε και από την άλλη με την πρώτη που θα βρούμε κάτι που νομίζουμε πως είτε μόνο αυτοί το έχουν, είτε το πωλούν καναδυό ευρώ λιγότερο, τρέχουμε ελπίζοντας πως δεν θα συμβεί σε εμάς αλλά μόνο στους άλλους, αυτούς δηλαδή που ήδη την πάτησαν. Και το ξανακάνουμε, και το ξανακάνουμε και πάει λέγοντας.

Ούτε INKA, προστασίες καταναλωτή και άλλες τέτοιες άχρηστες οργανώσεις θέλει, ούτε νεύρα ούτε τίποτα. Μακρυά από τους απατεώνες, ενημερώστε και όσους γνωρίζετε λέγοντας τα πραγματικά περιστατικά χωρίς "στόλισμα" και αυτό είναι αρκετό για να πάνε αργά ή γρήγορα στον αγύριστο, ή απλά να διορθωθούν μήπως και επιβιώσουν.

Είπαμε, έχουμε ελεύθερη αγορά της διαφήμισης αλλά όταν χρειαστεί και της δυσφήμισης για κάποιους που το αξίζουν. ;)

Δημοσ.
kostas_22 αφαίρεσες καθόλου τον επεξεργαστή από το socket του;

Φιλε μου αφαιρεσα τον επεξεργαστη για να τους παω πισω τη μητρικη.Παντως το pc δουλεψε για καποιο διαστημα και ετρεχε κανονικα με windows 7.Ξαφνικα δεν μπουταρε.Γινεται να ειχαν στραβωσει τα πινς εκ των υστερων;Η να ηταν ηδη στραβωμενα ενω δουλευε;

Δεν καθησα να ασχοληθω αλλο.ΒΑρεθηκα να σου πω την αληθεια γιατι ηταν μια φτηνομητρικη των 40 ευρω.Τωρα περιμενω να μου τη στειλουν πισω (με το κουριερ του e-shop).Να δω και τα στραβωμενα πινς..

Εγω φταιω που δεν ειχα τραβηξει φωτογραφιες.

Μακρυα απο e-shop - pc1 .-

υγ:υπαρχει τροπος να τα ισιωσω τα ρημαδια;;;

Δημοσ.

Γενικά είναι πιθανό να παίζει ο επεξεργαστής με κάποιο σπασμένο πινάκι χωρίς να παρατηρείται πρόβλημα (εξαρτάται ποιο είναι αυτό φαντάζομαι). Όχι ότι πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γινε στην περίπτωσή σου...

Μπορείς να προσπαθήσεις να τα ισιώσεις με κάποιο λεπτό εργαλείο, υπομονή και προσοχή. Παίζει όμως να σπάσει και κανένα.

Κι εγώ που νόμιζα ότι άνοιξαν το pc1 λόγω της αρνητικής κριτικής που χε υποστεί το eshop.gr για το after sales...

Δημοσ.
μηχανικο μολυβι 0.5 ειναι η απαντηση και παλι πισω.

Θα τα στραβώνουν... και πάλι τα ίδια. (Αν ισιώσουν σωστά)

Ρε τα μυαλά τους θέλουν ίσωμα όχι τα pins.

Δημοσ.

Παρελαβα παλι τη μητρικη και μολις ανοιξα το καπακι τα πινς ηταν θεοστραβα!!!Με τη μια το προσεξα!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το ειχα κανει εγω σε τετοιο βαθμο και να μην το ειχα προσεξει!

Δημοσ.

Στο e-shop προτιμάνε να σου σκοτώσουν την μάνα παρά να σου αλλάξουν ελλατωματικό προϊόν.Οι μόνες περιπτώσεις που σου αλλάζουν πράγματα είναι όταν είναι τελείως off.

Δημοσ.

Απο το πλαίσιο έχω να αγοράσω χρόνια...Ελαχιστα πράγματα συμφέρουν...

Πλαίσιο παω μονο για να δω τα προιόντα και αγοράζω απο αλλού!

Πχ το σονυ λαπτοπ που πηρα το βρήκα φτηνότερα αλλου 300 ευρώ! απο το πλαίσιο

Ευτυχώς ειμαι κολοφαρδος και δε μου εχει τυχει ελατωματικό προιόν μεχρι τώρα

Δημοσ.

Ξαναεω λοιπον. Αν εχεις χρονο παιχ'το τρελα. Φτιαξ΄τα και ξαναπηγαινετε την. Φωτογραφισε την κιολας. Πες τους πως δεν ηταν στραβωμενο τιποτα. Αυτα απο μενα...

Δημοσ.
Παρελαβα παλι τη μητρικη και μολις ανοιξα το καπακι τα πινς ηταν θεοστραβα!!!Με τη μια το προσεξα!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το ειχα κανει εγω σε τετοιο βαθμο και να μην το ειχα προσεξει!

Τι ψάχνεις τώρα, αυτοί το έκαναν όπως το κάνουν στους περισσότερους που επιστρέφουν board για αντικατάσταση. Εκτός και αν έχει πέσει η "κατάρα" των στραβωμένων pins επάνω στους πελάτες του e-shop. :lol:

Δημοσ.

Στο service πετανε τα προιοντα δεξια και αριστερα του οποιοδηποτε χωρις να προσεχουν....πηγα την καρτα μου για rma γιατι εβγαζε προβληματα την περνει ο τυπας στο ταμειο κοιταει κοιταει λεει θα την κρατισουμε για ελεγχο...3βδομαδες... λεει ειναι μια χαρα. Οκ λεω...την περνω παω σπιτι βγαζω το κουτι απο τη σακουλα που την ειχαν, κοιταω? το κουτι ειχε πανω απο κλοτσιες μεχρι πατημασιες απο παπουτσι... ΕΛΕΟΣ δηλαδη...Μου την αλαξαν με τα 1000 ζορια αλλα καααατι μου λεει οτι αυτη που μου εδωσαν ηταν απο το stock house γιατι και εκει που εχουν τα προιοντα του stock υπηρχε μια 4770 της xfx η οποια εξαφανηστηκε μολις πηρα την καινουργια και γιατι ειχε πανω σκονη.... Παλι φυσικα θα παει για rma και κακως που δεν την εχω παει ακομα.... ακους εκει ΠΑΤΗΜΑΣΙΕς πανω στα κουτια...

Δημοσ.

Μου φενεται θα καταληξουμε να βγαζουμε φωτογραφιες απο ελλατωματικες μητρικες την ωρα που την παραδινουμε για επιστροφη εκει μεσα στο μαγαζι. Δεν γινεται διαφορετικα.

Επισης οταν περνεται κατι απο eshop ζητηστε να ανοιξουν εκεινο το κουτακι του eshop να δειτε την κατασταση του κουτιου του προιοντος που εχει μεσα. Μου εχει τυχει να μην υπαρχει ζελατινα ουτε εκεινη η ταινιουλα που εγγυαται οτι ειναι σφραγισμενο το κουτι. Για αυτο κοιτατε τα προσεχτικα αν συνεχισετε να κανετε αγορες απο αυτο το μαγαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...