Προς το περιεχόμενο

Νεο vuze απορια περι βιντεοκλιπ.

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βλεπω και να κατεβαζω βιντεοκλιπς οπως παλια?

Τωρα το εχουν κανει φαση zune- itunes να πουμε και ασε που δεν εχει και πολλα δεν μπορεις να τα δεις σε μικρογραφιες κλπ.

Ελπιζω να γνωριζει καποιος...

Δημοσ.
Σοζ αλλα ναι με χαλάει η ποιότητα.

Κατι για το vuze εχουμε? Πανάθεμα τους και οσο το γούσταρα το πρόγραμμα αλλο τόσο το μισώ τώρα.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!!

Δεν ξέρω ούτε εγώ τι παίζει με αυτό το vuse παιδιά..

Δεν μπορώ ούτε με το download helper, ούτε με το unplug, τίποτα...

είπα να πάω σε δραστικά μέτρα όπως το Camtasia 6 αλλά βαριέμαι και κάνω τον χαζό..

Αν έχει κανείς να προσθέσει κάτι κανείς πάνω σε αυτό το θέμα τότε να το κάνει πριν

αρχίσω το Camtasia!!

Δημοσ.
δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις....

Χρονια πολλα!!

Καλημερα..:-)

να κατεβαζεις βιντεακια απο το VUSE του youtube δεν εννοείς??

(που δεν σου γινεται)

Δημοσ.

Καλησπέρα οχι του youtube αλλα του ιδιου του vuze τα όποια ειναι πάνω κάτω 60mb το καθε ένα.

Πλεον γίνεται με άλλο τρόπο ενω κάποτε γινοταν κάπως ετσι [ame]

[/ame] δεν μιλαω για το search αλλα για το interface που χάθηκε εκει έβρισκα νεα κομμάτια απλά πατώντας το next,next κλπ και κατέβαζα ανάλογα με το rating ή την ημερομινια κυκλοφορίας ή απλα πήγαινα στο whats hot αν θυμάμαι καλα ε αυτό με ειχε βολέψει αφάνταστα γιατι κατεβαζα βίντεο κλιπς νεα και παλια που δεν τα θυμόμουν ή δεν τα γνώριζα καν τωρα ποια ομως αποτι βλέπω δεν ειναι ετσι.

Εκτος αυτου μπορούσες να κανεις και subscribe κάποιους χρήστες που ανέβαζαν music video clips και να τα κατέβαζε αυτόματα....

Δημοσ.

Χμμμ, μήπως έχεις γυρίσει το interface του Vuze στο κλασσικό "skin" εποχής Azureus;

Για πήγαινε Tools > Options > Interface > Start > δεξιά, κλικ στο Display Vuze UI chooser

Δημοσ.
Χμμμ, μήπως έχεις γυρίσει το interface του Vuze στο κλασσικό "skin" εποχής Azureus;

Για πήγαινε Tools > Options > Interface > Start > δεξιά, κλικ στο Display Vuze UI chooser

Tnx για την απάντηση αλλα οχι δυστυχώς δηλαδή δεν ειναι αυτο.

Λοιπον εδω το νεο interface ειναι έτσι...

capturebhe.jpg

Ενω εγω θελω να ειναι ετσι.

vuze-285-1.jpg

Για τους λογους που ειπα και παραπανω...

Εδω ειναι τα βιντεο @@ βιντεο δηλαδη.

capture2kx.jpg

Και εδω ουτε το κλασσικο preview δεν εχει να πουμε.

capture3x.jpg:-(:-(

Δημοσ.

Η αλλαγή στο interface έγινε μετά από update σε νεότερη έκδοση; Αν ναι, δοκίμασες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση;

Ή μήπως το δεξί τμήμα του παραθύρου είναι στην ουσία ιστοσελίδα, τον HTML κώδικα της οποίας κατεβάζει και κάνει render ο Vuze; Οπότε κάτι έχει αλλάξει κεντρικά και δεν παίζει ρόλο ό,τι ρυθμίσεις και να κάνεις στον Vuze; (δε θα μου έκανε εντύπωση κάτι τέτοιο).

Δημοσ.
Η αλλαγή στο interface έγινε μετά από update σε νεότερη έκδοση; Αν ναι, δοκίμασες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση;

Ή μήπως το δεξί τμήμα του παραθύρου είναι στην ουσία ιστοσελίδα, τον HTML κώδικα της οποίας κατεβάζει και κάνει render ο Vuze; Οπότε κάτι έχει αλλάξει κεντρικά και δεν παίζει ρόλο ό,τι ρυθμίσεις και να κάνεις στον Vuze; (δε θα μου έκανε εντύπωση κάτι τέτοιο).

Ναι αυτοί απο το vuze το έχουν αλλάξει.

Δοκίμασα να ξανα εγκαταστήσω παλιότερη έκδοση αλλα μου λεει οτι πρέπει να αναβαθμίσω στη νεα έκδοση γιατι οι παλιότερη επεψε να υποστηρίζει την υπηρεσία του vuze..:fear:

Οπότε αποτι καταλαβαίνω το σκοτώσανε το παλιό vuze γιατι κάνεις δεν θα έκανε donate:p

Tωρα το τι κάνουμε ειναι το θεμα..

Που θα βρω HD videos vuze like φαση προς κατέβασμα?

Eσενα πως στα δείχνει btw? :rolleyes:

Δημοσ.

ΟΚ, έκανα ένα restart του προγράμματος μετά από αλλαγή του interface στο Vuze skin. Ακριβώς ίδια εμφάνιση και λειτουργικότητα με αυτήν στα screenshots που έχεις ανεβάσει πιο πάνω. Η έκδοση είναι η τελευταία αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, 4.3.0.6.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...