Προς το περιεχόμενο

xperia x1-htc diamond2-htc touch2-htc cruise 2009

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μεταχειρισμένο iPhone 3G ( ~300€) , εάν ασχολείσαι με τα κινητά και το Software , θα σου αρέσει παρά πολύ !!! Άντε βρε καιρός είναι να πάρεις και κάτι από Apple.

Τι τα θες τα WinMobile , πάρε κάτι να γουσταρεις να το χρησιμοποιείς !!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

δεν αγοραζω προιοντα της ειναι θεμα αρχης για μενα.αν και μου αρεσουν με εκνευριζει η μαυρη διαφημιση και η υπερβολικη υπερτιμολογιση τους..

αλλα και αλλιως να ηταν δεν θα εδινα ποτε 300 ευρω για μεταχειρισμενο κινητο.

εχω μια ακρη και το diamond 2 το παιρνω στα 350 περιπου αλλα ειχα και το xperia σε προσφορα σημερα και αναζωπυρωσε παλιο ενδιαφερον...

Δημοσ.

Το Xperia X1 το έχει ο αδερφός μου και δεν είναι ευχαριστημένος.είναι αργό. Του έβαλα τα 6,5 (δεν βρικα πουθενά επίσημη Rom) και μερικά πράγματα δεν παίζουν καλά και τον ξαναγύρισα στα 6.1.

Όσο για το iPhone , έλεος , Ενα κουμπί έχει , πόσο μεταχειρισμένο μπορεί να είναι. Ασε που οι πιο πολλοί το έχουνε στην πένα! Και εγώ δεν πάω την Apple - πάνω κάτω - για τους ίδιους λόγους με εσένα αλλά μια συσκευή που αξίζει - αξίζει no matter ποιος την κατασκευάζει. Κανε μια χάρη στον εαυτό σου (και μια παραχώρηση) και πάρε το πιο εύκολο και ταυτόχρονα το πιο εξελιγμένο Software-ικα κινητό.

Μην μπλεκεις με WinMobile εάν θέλεις την ψυχική σου υγεία.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Το xperia για κάποιο λόγο -wm, υψηλή τιμη-ή όπως αλλιως θες πέστον- απέτυχε, μάλλον η έρικσον δεν τοχει με τα smartphones Και δικαίως έχει ρίξει όλο το βάρος σε κάμερες, μουσική κτλ

Το cruise τo έχω πασπατέψει αρκετές φορες απο φίλο, δεν με ενθουσίασε. Έχει την σχετικά μικρή οθόνη που για άλλους είναι θετικο (βλ. συμμαζεμένο κινητό) για άλλους όχι. Και συν της άλλη έχει σαν κράχτη το footprints που εμένα προσωπικά μου φαίνεται

μια μπούρδα περιωπής.

Τα άλλα 2 της htc απο τα specs που έχω δεί και απο βιντεο και reviews φαίνονται πολύ καλά αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την μέτρια μπαταρία και φυσικά τα wm :P

Δημοσ.

αναμεσα τελικα στο diamond 2 και το magic τι λετε;

με αποθαρυνε ενας φιλος για windows mobile και σκεφτηκα να κοιτουσα κατι σε πιο απλο μενου.

αιφον δεν θελω,οποτε μενει sympian (too old) και android.

τι λετε;

στα + η οθονη capacitive

Δημοσ.

εχω το diamond 2

πολυ αξιοπιστο - γρηγορο (θελει ψαξιμo ROM εδω) -

ελαφρυ-βολικο -καλος ηχος-πολλες δυνατοτητες

ενα προβλημα με την μπαταρια (καλο ειναι να εχεις και 2η)

αν θελεις android θα κοιταξεις για hero και liquid οχι magic

Δημοσ.

Μετρια μπαταρια ? Οχι ρε παιδια...το Ηtc Touch 2 εχει 500 ωρες αναμονης..και αν κατσεις να ασχοληθεις με wm νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο κινιτο..2.8 οθονη..μικρο..οχι 3+ να μην χωραει ουτε στην τσεπη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...