kukukali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα λαπτοπ HP pavilion DV6000 και ξαφνικα σημερα σταματησε να δουλευει η οθονη. Το συνδεω σε μια αλλη οθονη απο desktop και εκει δουλευει σωστα. Απο συμπτωση βλεπω οτι δειχνει η οθονη του laptop αλλα παρα πολυ <αχνα>. Σε μερικα απο τα restart που του εκανα δεν αναβει κανενα απο τα δυο Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει; Υ.Γ.Δυστυχως ειναι εκτος εγγυησης
moldovan20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα λαπτοπ HP pavilion DV6000 και ξαφνικα σημερα σταματησε να δουλευει η οθονη.Το συνδεω σε μια αλλη οθονη απο desktop και εκει δουλευει σωστα. Απο συμπτωση βλεπω οτι δειχνει η οθονη του laptop αλλα παρα πολυ <αχνα>. Σε μερικα απο τα restart που του εκανα δεν αναβει κανενα απο τα δυο Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει; Υ.Γ.Δυστυχως ειναι εκτος εγγυησης Αφου σε αλλο monitor δειχνει εικονα τοτε δεν ειναι προβλημα μητρικης-γραφικων . Αν ειναι οθονη ειναι ακριβουτσικη βλαβη ,αν ειναι inventer περιπου στο 80αρι νομιζω μπορει και λιγοτερο.
kukukali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αποσυνδεσα το inverter,λογικα θα πρεπει να μην δειχνει απολυτως τιποτα, ουτε <αχνά>; Γιατι συνεχιζει να δειχνει ακριβως το ιδιο.
o_magazatoras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αποσυνδεσα το inverter,λογικα θα πρεπει να μην δειχνει απολυτως τιποτα, ουτε <αχνά>;Γιατι συνεχιζει να δειχνει ακριβως το ιδιο. Πας για οθόνη... Κοίτα μπας και της δώσεις καμια ανάσα,μήνα-δίμηνο ίσως,αλλά μέχρις εκεί. Η οθόνη που βλέπεις είναι σάντουϊτς από φύλλα πλαστικοποιημένου χαρτιού (με επικάλυψη φθορίζουσας ουσίας) και πλαστικής μεμβράνης,όλα σε διάφορες στρώσεις. Βγάλτηνε με προσοχή μην κόψεις κανα καλωδιάκι,αφαίρεσε τα πλαϊνά "συλοτέϊπ" που κρατάνε το μεταλικό πλαίσιο "dust free"(μέχρι και κατσαρές τρίχες έχω βρει ανάμεσα,αυτό ήταν που λένε "το γ@μησε το laptop"),μη χάσεις καμια βιδούλα,μη στραβώσεις κανα pinάκι,τελος πάντων βγάλτης τα μάτια,καθάρισε τα ενδιάμεσα,μην τρίψεις με μίσος και χαλάσεις το "φθορισμο",μη βάλεις χημικά στο "χαρτί" και ξαναμάζευτα πάλι,συλοτέϊπ στις άκρες κλπ. Μπορεί να κερδίσεις κανα lumen παραπάνω σε φωτεινότητα+κοντραστ,έτσι κι αλλοιώς ό,τι πάρει κανείς τζάμπα είναι. Άρχιζε να ψάχνεις για οθόνη,αφού λες ότι δεν είναι το inverter...
kukukali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Thanks....θα το κοιταξω,αλλα ακομα και ετσι θα χρησιμοποιηθει για κατεβαστηρι Υ.Γ.Καπου πηρε το ματι μου οτι εκανες κονέ με καποιο παλικαρι που επισκευαζει laptop αν μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο του σε παρακαλω
o_magazatoras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 O Kώστας είναι,όλοι μας έχουμε κονέ με δαύτονε,δεν είναι μυστικό.6948408750 μετά τις 14:00 καθημερινά...
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 O Kώστας είναι,όλοι μας έχουμε κονέ με δαύτονε,δεν είναι μυστικό.6948408750 μετά τις 14:00 καθημερινά... Ποιος ειναι τουτος , να μου αλλαξει μητρικη !
o_magazatoras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος ειναι τουτος , να μου αλλαξει μητρικη ! A ρε μπαγάσα Κώστα,για πάρτη σου δουλεύω βρε. btw,έφαγε ban από μέρες τώρα,δεν ξέρω γιατί.Μάλλον κάτι με τις υπογραφές και τη σελίδα του προφανώς,γιατί δεν έχει και συμμετοχή στα εδώ δρώμενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.