Προς το περιεχόμενο

codecs-Ηλίθια ερώτηση...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...σε μια απελπισμένη-όσο και άπληστη-ενέργεια,να φορτώσω όσο το δυνατόν περισσότερους codecs,κατάφερα ο λάκαςμα να μήν έχω καθόλου ήχο σε καμία από τις εφαρμογές που τρέχει ο WMP!Ούτε divx,ούτε (s)vcd,ούτε dvd,τπτ δε έχει ήχο.Εν τούτοις,με divxplaya αλλά και με PowerDvd κάτι γίνεται...

Ποιός απ όλους φταίει και-αν τους βγάλω manually-με ποιά σειρά να τους φορτώσω ξανά και ποιοί είναι οι απαραίτητοι για encoding και παίξιμο divx-(s)vcd-dvd;

Όταν λέω έβαλα τα πάντα,το εννοώ ο αθεόφοβος...Μέχρι και τον angel έχωσα μέσα(μούβγαλε και μύνημα η $μαμά...).

Plz,help.

Win2kEng.

Δημοσ.

Pigaine doom9.org kai katebase audiofilters..kai apo to Nimo Codec Pack v4 bale mono ta: ac3 kai windows media (tsekare ta)...Prosexe min baleis tpt allo apo to Nimo giati sta *amaei ola!

Logika prepei na sou peksei..

Δημοσ.

Αχ βρε μάριε...ΑΧ!!

Πέταξε τα πάντα έξω (φρόντισε να καθαρίσεις και το registry) και βάλε πρώτα τον DivX και μετά το AC3 Filter 0.63b. Στη συνέχεια αυτούς που δουλεύεις για (S)VCD..δεν ξέρω ποιούς χρησιμοποιείς.

Μην ασχοληθείς καθόλου με Νimo Pack γιατί μάλλον θα δυσκολέψεις την ζωή σου παραπάνω. Δεν βρίσκω λόγο να φορτώσεις άλλους codec, εκτός αν χρησιμοποιείς XVid και Ogg.

Εύχομαι καλή τύχη...θα την χρειαστείς!! ;)

Δημοσ.

mhpws den ftaine oi codecs alla efages tous drivers tis kartas hxou???

Ean den exeis hxo se kamia efarmogh (oyte akous mp3) tote to problhma estiazete sthn karta hxou...

Uninstall audio drivers - reboot - ksana drivers hxou kai...

The Mentor

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote The_Mentor:</font><hr> mhpws den ftaine oi codecs alla efages tous drivers tis kartas hxou???

Ean den exeis hxo se kamia efarmogh (oyte akous mp3) tote to problhma estiazete sthn karta hxou...

Uninstall audio drivers - reboot - ksana drivers hxou kai...

The Mentor <hr /></blockquote>

"Συμβουλάτορα",έγραψες(πάλι!).

Μάλλον κάτι τέτοιο θα ήταν,ήμουνα στη φάση που έβαζα Win2k,ποιός ξέρει τι μ@λ@κίες έκανα,πάντως,για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,έβαλα XP!!!

Όλα μέλι-γάλα από τότε... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...