The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με βάση τις απαντήσεις πρέπει οι πιο πολλοί που απαντάνε είναι κοντά στα 30; Με μια πρώτη σκέψη... ορισμένα αγαπημένα παιχνίδια System Shock 2 Deus Ex Jagged Alliance 2 Grim Fandango Gabriel Knight (όλα) Indy: Fate of Atlantis Mafia Driver Hitman Max Payne Half Life Star Wars: KOTOR
petergi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Με βάση τις απαντήσεις πρέπει οι πιο πολλοί που απαντάνε είναι κοντά στα 30; Με μια πρώτη σκέψη... ορισμένα αγαπημένα παιχνίδια System Shock 2 Deus Ex Jagged Alliance 2 Grim Fandango Gabriel Knight (όλα) Indy: Fate of Atlantis Mafia Driver Hitman Max Payne Half Life Star Wars: KOTOR MAX PAYNE σωστος!!!!! αλλα και το atlantis δεν το βγαζω στην απεξω...οντως παει με κατηγοριες...δεν παιζει γενικα best game
The_Judas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Να συμπληρώσω και μερικά ακόμη που θυμήθηκα... Fahrenheit SWAT 3 Battlefield 2 Sniper Elite Beneath a Steel Sky (παλιό cult sci-fi adventure!)
Aztec Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... Gabriel Knight 1 Grim Fandango Monkey Island (μέχρι το 3) Day Of the Tentacle και πολλά πολλά άλλα
Aztec Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... Gabriel Knight 1 Grim Fandango Monkey Island (μέχρι το 3) Day Of the Tentacle και πολλά πολλά άλλα
Vasilius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Duke Nukem 3D , he got style, he got babes , he got guns . Απίστευτο Multi με το περισσότερο fun που έχω παίξει ποτέ σε fps .
DJ_Duker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Duke Nukem 3D , he got style, he got babes , he got guns .Απίστευτο Multi με το περισσότερο fun που έχω παίξει ποτέ σε fps . You're my personal god dude
johnykim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 To Riven απο εμένα και ... [..] Και μένα! Riven: The Sequel to Myst Δυστυχώς μου έχει σπάσει το ένα από τα πέντε cd..
dark_raider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Age of Empires 2 Battlefield 1942 & 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα μου αρεση το lfs γιατί έχει ρεαλιστικό χηριζμο περνι πολα mod επισης έχει ότι ίδους αυτοκινήτου
marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 warcraft 3 TFT με διαφορά! Αν και γουστάρω να έχω αμαξι και να γυρνάω στην πόλη ετσι "τσάρκα"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.