nikosmakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε ολους μπορει καποιος να βοηθησει με την παρακατω ασκηση αν ξερει, ειναι απο το τει που σπουδαζω και μιας οι γνωσεις που εχω δεν ειναι τοσο προχωρημενες ας με βοηθησει καποιος πως να βρω μια λυση. ευχαριστω εκ τον προτερων http://www.teleinfom.teiep.gr/eclass/claroline/document/goto/index.php?url=%2FErgasia.pdf&cidReq=D_Y_T
ApSiMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Όλη η βοήθεια που χρειάζεσαι: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259385&highlight=%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=241158 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3583008
Vancas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η άσκηση δεν είναι πολύ δύσκολη και προφανώς είναι στην ύλη που έχετε διδαχθεί. Η άσκηση είναι εξαμηνιαία. Έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί της. Έχεις δουλέψει καθόλου? Αν θες βοήθεια γιατί κόλλησες κάπου ευχαρίστως να βοηθήσουμε, αλλά μην περιμένεις να στην λύσουμε όλη από την αρχή. Η σχολή σου είναι πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών...Δε νομίζεις πως πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το κομμάτι των τηλεπικοινωνιών για να έχει κάποιο αντίκρισμα το πτυχίο σου? Ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρουν τα δίκτυα, θα πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις. Δε λέω, όλοι είχαμε αντιγράψει σαν φοιτητές, αλλά από εμπειρία σου λέω πως είναι καλύτερα να παιδευτείς μόνος σου να την λύσεις για να αποκτήσεις και κάποιες γνώσεις στο αντικείμενο. Φιλικά πάντα.
nikosmakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η άσκηση δεν είναι πολύ δύσκολη και προφανώς είναι στην ύλη που έχετε διδαχθεί. Η άσκηση είναι εξαμηνιαία. Έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί της. Έχεις δουλέψει καθόλου? Αν θες βοήθεια γιατί κόλλησες κάπου ευχαρίστως να βοηθήσουμε, αλλά μην περιμένεις να στην λύσουμε όλη από την αρχή. Η σχολή σου είναι πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών...Δε νομίζεις πως πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το κομμάτι των τηλεπικοινωνιών για να έχει κάποιο αντίκρισμα το πτυχίο σου? Ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρουν τα δίκτυα, θα πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις. Δε λέω, όλοι είχαμε αντιγράψει σαν φοιτητές, αλλά από εμπειρία σου λέω πως είναι καλύτερα να παιδευτείς μόνος σου να την λύσεις για να αποκτήσεις και κάποιες γνώσεις στο αντικείμενο. Φιλικά πάντα. φιλε μου εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις απλα εγω εχω ξενικοιασει γτ χρωσταω 4 εργαστηρια. εχω παρακολουθηση το εργαστηριο 2 φορες μιας και εχω κοπει στο μαθημα αυτο 3 φορες και καθε φορα αλλαζαν την εργασια καθε φορα. φετος δεν περιμενα να με κοψουν αλλα.... επειδη δεν παρακολουθω το εργαστηριο λογο αποστασης δεν μπορεσα να δω τι εχουν κανει γτ παλι αλλαξαν την υλη και γι αυτο ζηταω την εμπιρια καποιου αλλου που γι αυτον ειναι ευκολοτερο .
Vancas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις απλα εγω εχω ξενικοιασει γτ χρωσταω 4 εργαστηρια. εχω παρακολουθηση το εργαστηριο 2 φορες μιας και εχω κοπει στο μαθημα αυτο 3 φορες και καθε φορα αλλαζαν την εργασια καθε φορα. φετος δεν περιμενα να με κοψουν αλλα....επειδη δεν παρακολουθω το εργαστηριο λογο αποστασης δεν μπορεσα να δω τι εχουν κανει γτ παλι αλλαξαν την υλη και γι αυτο ζηταω την εμπιρια καποιου αλλου που γι αυτον ειναι ευκολοτερο . Δεκτό αυτό που μου λες και το έχω περάσει και εγώ προσωπικά. Αλλά το να σου δώσουμε μία λύση δεν είναι τόσο απλό. Τι εννοώ: Θα μπορούσα να σου δώσω ένα σχέδιο για τη δημιουργία του backbone βάσει συγκεκριμένων τεχνολογιών,αλλά δεν ξέρω εάντο έχετε διδαχθεί στην ύλη σου. Επομένως θα είναι προφανές ότι δεν το έχεις κάνει εσύ. Πέραν αυτού εάν σε καλέσει να σε ρωτήσει δε θα μπορείς να απαντήσεις σε τίποτα, γιατί δε θα έχεις τις απαραίτητες γνώσεις. Θα πρέπει εσύ να ξεκινήσεις την άσκηση και όπου κολλήσεις να βοηθήσουμε. Για να σου δώσω κάποια βοήθεια, σύμφωνα με τον provider σου (ΟΤΕ) η υπηρεσία που θα πάρεις θα είναι e-line metro ethernet. Ένα παράδειγμα που βρήκα κατευθείαν στο google είναι ένα case study της NORTEL (είναι μέσα στους προτεινόμενους κατασκευαστές σου). http://www.nortel.com/solutions/metro_ethernet/collateral/nn117921.pdf Από αυτό μπορείς να πάρεις μία ιδέα και να δουλέψεις πάνω στα δεδομένα της άσκησεις. Αντίστοιχα case Studies έχει και η CISCO και άλλες εταιρείες. Θέλει δουλίτσα η άσκηση.
nikosmakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεκτό αυτό που μου λες και το έχω περάσει και εγώ προσωπικά.Αλλά το να σου δώσουμε μία λύση δεν είναι τόσο απλό. Τι εννοώ: Θα μπορούσα να σου δώσω ένα σχέδιο για τη δημιουργία του backbone βάσει συγκεκριμένων τεχνολογιών,αλλά δεν ξέρω εάντο έχετε διδαχθεί στην ύλη σου. Επομένως θα είναι προφανές ότι δεν το έχεις κάνει εσύ. Πέραν αυτού εάν σε καλέσει να σε ρωτήσει δε θα μπορείς να απαντήσεις σε τίποτα, γιατί δε θα έχεις τις απαραίτητες γνώσεις. Θα πρέπει εσύ να ξεκινήσεις την άσκηση και όπου κολλήσεις να βοηθήσουμε. Για να σου δώσω κάποια βοήθεια, σύμφωνα με τον provider σου (ΟΤΕ) η υπηρεσία που θα πάρεις θα είναι e-line metro ethernet. Ένα παράδειγμα που βρήκα κατευθείαν στο google είναι ένα case study της NORTEL (είναι μέσα στους προτεινόμενους κατασκευαστές σου). http://www.nortel.com/solutions/metro_ethernet/collateral/nn117921.pdf Από αυτό μπορείς να πάρεις μία ιδέα και να δουλέψεις πάνω στα δεδομένα της άσκησεις. Αντίστοιχα case Studies έχει και η CISCO και άλλες εταιρείες. Θέλει δουλίτσα η άσκηση. εγω μια οποιαδηποτε λυση θελω και δεν θα εξεταστω στην ασκηση απλα την δινω και περνω συμπλωροματικες μοναδες. στο παρελθον ειχα κανει και τις αλλες που ηταν πανω σε subnetmask, ip, ping και δεν με ρωτησε τπτ απο αυτα που εκανα. τωρα επειδη αυτο δεν το εχω δουλεψει ποτε δεν ξερω τι ακριβως θελει και γι αυτο εκανα αυτο το post αν μπορεσει καποιος να μου δειξει τα φωτα του. ευχαριστω
Vancas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου σου έδωσα κάποιο link το οποίο θα σε βοηθήσει αρκετά στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι της εργασίας που είναι η επιλογή των κατάλληλων τεχνολογιών. Τώρα να κάτσει κάποιος να τη λύσει ολόκληρη, να κάνει και ερεύνα αγοράς για εξοπλισμό και να σου το στείλει δε το νομίζω. Πιο έυκολα θα βρείς κάποιον από τη σχολή να βάλει το όνομα σου στην εργασία οτι δουλέψατε ομάδα παρά να κάτσει κάποιος και να λύσει μία ολόκληρη εργασία και να στη στείλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.