Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια ζωής Ασπίς Πρόνοια

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το αποταμιευτικό πρόγραμμα μιλάς; Η εταιρεία βρίσκεται υπό εκκαθάριση, έχει οριστεί επόπτης χαρτοφυλακίου και από ότι έχω ακούσει η διαδικασία θα τραβήξει ως το επόμενο καλοκαίρι σίγουρα. Το τι θα πάρει ο ασφαλισμένος εξαρτάται από το τι προβλέπει το συμβόλαιο όσον αφορά το ποσοστό ρευστοποίησης ανάλογα με τα χρόνια και το πώς πήγανε οι επενδύσεις. Συζητιέται επίσης να δημιουργηθεί ένα ταμείο παρόμοιο με το Επικουρικό αλλά θα είναι για ασφάλειες ζωής.

Κάτι παραπάνω δε ξέρω, δεν ξέρω τι όροι υπήρχανε στα συμβόλαια, έχω ακούσει διάφορα κουλά. Το πιο άσχημο της υπόθεσης είναι τι θα γίνει με αυτούς που είχανε νοσοκομειακό στην Ασπίς, αυτοί είναι πραγματικά στον αέρα...:mad:

Δημοσ.

Όσοι έχουν νοσοκομειακό μπορούν και να πάνε και σε άλλη εταιρία με διαδοχικότητα.

Το δέχονται, ιδιαίτερα αν δεν είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Με την διαδοχικότητα δεν ισχύουν οι αρχικές αναμονές αυτών των συμβολαίων και οι πρότερες ασθένειες (ισχύουν οι ημερομηνίες που ίσχυαν στο συμβόλαιο με την προηγούμενη ασφαλιστική, δηλαδή την Ασπίδα).

Για τα αποταμιευτικά-επενδυτικά-συνταξιοδοτικά δεν έχουν αποφασίσει οι σκ....μλκς ακόμα. Πολλά ακούγονται.

Έλεγαν μήπως δώσουν τα χαρτοφυλάκια πακέτο σε άλλες εταιρίες οι οποίες θα πρέπει να παρέχουν τις ίδιες καλύψεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Δημοσ.

Αυτό που λες με τη διαδοχικότητα φυσικά και ισχύει αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλά άτομα με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας που δεν εγκρίνονται τώρα από τις ασφαλιστικές( το έχω δει στην πράξη δηλαδή , δεν το λέω τυχαία) . Το να αναλάβει κάποια εταιρεία τα συνταξιοδοτικά της Ασπίς με τις μούφα αποδόσεις που τους τάζανε δεν το κόβω. Επίσης ακούγεται ότι πολλοί διαμεσολαβητές της Ασπίς κρατάνε ασφάλιστρα πελατών τους και δεν τα αποδίδουν στην ασφαλιστική με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι αποζημιώσεις , έτσι έχω ακούσει , δεν ξέρω αν αληθεύει. Γενικά η κατάσταση είναι μπάχαλο :mad:

Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας των Ασφαλισμένων της Ασπίς γνωστοποιήθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Ιδιωτικής Ασφάλισης από τους επόπτες εκκαθάρισης των Εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ.

"Οι Ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Επόπτες ή Συνεργάτες τους στα τηλέφωνα 210-6180620 (ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και 210-6180670 (ΑΣΠΙΣ ΑΕΑΖ) ή να απευθύνουν εγγράφως τυχόν αιτήματά τους στο fax: 210-6180622 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση των εταιρειών, Λεωφ. Κηφισίας 62 Μαρούσι, ΤΚ 15125.

Τα τηλέφωνα των εταιρειών: 210-6198960/973 και το fax: 210-6176679 δε θα χρησιμοποιούνται πλέον για την επικοινωνία με Ασφαλισμένους."

Πηγή: http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=13197

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οποιός είναι θύμα τις Ασπίς Πρόνοιας και θέλει να μάθει τι θα γίνει ,καλό

είναι να παρευρεθεί αύριο Τετάρτη 10/02/2010 στο ξενοδοχείο Μ.Βρετάνια στις 18:00 που θα γίνει συζήτηζη .

Πρέπει όλοι μας να ενεργοποιηθούμε !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...