Προς το περιεχόμενο

Aγορά LENOVO ideapad G550a

dreamworks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θύμα κι εγώ των απαράδεκτων καταστάσεων της TURBOX, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την μπαχατέλα με αυτό το LENOVO από το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907130

Δεν θα ήθελα να διαθέσω πανω από 700 Ευρώ καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο) και με ενδιαφέρει η 2ετής τουλάχιστον εγγύηση.

Εχετε μήπως γνώμη για την ποιότητα του service του LENOVO? (μιλώ για μετά τη διετία, γιατί έως τότε έχει εγγύηση αντικατάστασης από το e-shop.

Σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.!

Δημοσ.

σαν μηχανημα το lenovo ειναι αρκετα καλυτερο, ειναι βεβαια και πιο ακριβο...

για την χρηση που λες οτι το θες και το toshiba μια χαρα ειναι

απο οτι εχω ακουσει εχει αρκετα καλο service, προσωπικη εμπειρια δεν εχω για να σου πω

Δημοσ.

Εδω και 2 εβδομαδες εχω το lenovo που λες.

Ολα καλα σαν λαπτοπ αλλα υπαρχει ενα θεματακι.Ερχεται με 32μπιτα 7αρια οποτε αναγνωριζει μεχρι 3 GB Ram.Εγω δεν το ειχα προσεξει οποτε αυτες τις μερες ειμαι σε αναμονη απαντησης απο lenovo Ελλαδας για το αν θα μου στειλουν 64μπιτι εκδοση.

Δημοσ.

Ολα καλα σαν λαπτοπ αλλα υπαρχει ενα θεματακι.Ερχεται με 32μπιτα 7αρια οποτε αναγνωριζει μεχρι 3 GB Ram.Εγω δεν το ειχα προσεξει οποτε αυτες τις μερες ειμαι σε αναμονη απαντησης απο lenovo Ελλαδας για το αν θα μου στειλουν 64μπιτι εκδοση.

ναι ενταξει, αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το Laptop για αυτο...

τα περισσοτερα στην αγορα ουτως η αλλως νομιζω κυκολοφορουν με 32bit οποτε...

Δημοσ.
σαν μηχανημα το lenovo ειναι αρκετα καλυτερο, ειναι βεβαια και πιο ακριβο...

για την χρηση που λες οτι το θες και το toshiba μια χαρα ειναι

απο οτι εχω ακουσει εχει αρκετα καλο service, προσωπικη εμπειρια δεν εχω για να σου πω

Σαν να λες: το Lenovo είναι καλύτερο από το Toshiba ;

Που το βασίζεις; Χωρίς πλάκα!

Έχω το Lenovo G530

CPU : Intel Dual Core T3400 2.16 Ghz

RAM : 3072 MB

HDD : 250 GB SATA 5400 Rpm

Οθονη : WXGA 15.4"

και δεν νομίζω να σου το κάνουν 64-bit...

Θα έλεγα πάρε με 17.32 € (μέχρι 31/01/2010) μια αναβάθμιση σε win7..

Δημοσ.
Θύμα κι εγώ των απαράδεκτων καταστάσεων της TURBOX, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την μπαχατέλα με αυτό το LENOVO από το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907130

Δεν θα ήθελα να διαθέσω πανω από 700 Ευρώ καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο) και με ενδιαφέρει η 2ετής τουλάχιστον εγγύηση.

Εχετε μήπως γνώμη για την ποιότητα του service του LENOVO? (μιλώ για μετά τη διετία, γιατί έως τότε έχει εγγύηση αντικατάστασης από το e-shop.

Σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907146

Δες αν σου κάνει αυτό. Το αγοράσα πριν 1 μήνα, και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Με xp αν θες θα είναι πιο γρήγορος. Εγώ προς το παρόν με τα windows 7 είμαι καλά.

Δημοσ.
Σαν να λες: το Lenovo είναι καλύτερο από το Toshiba ;

Που το βασίζεις; Χωρίς πλάκα!

Έχω το Lenovo G530

ρε φιλε, πρωτον εσυ εχεις το μοντελο G530, ο φιλος ενδιαφερεται για το G550 το οποιο ειναι αρκετα καλυτερο...

και δευτερον δες τα νουμερα ρε φιλε, μιλανε απο μονα τους...

πες μου ενα σημειο οπου το toshiba ειναι καλυτερο...

θες επεξεργαστη? θες μνημη? θες καρτα γραφικων? μην λεμε οτι θελουμε...

πραγαματικα δεν βρηκα ενα σημειο οπου να υπερεχει το toshiba (περα ισως απο εμφανιση?)

φιλικα παντα :-)

Δημοσ.

Ορίστε :

649.00 € - 483.95 € = 165.05 €

αν το αποτέλεσμα μετατρέψω σε gadgets σύμφωνα με αυτά

καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο)
θα δεις τότε και άλλη διαφορά!!!

Με το σέρβις τι γίνεται; ;-)

Και κάτι άλλο - οθόνη στο Toshiba Satellite L500-1EK μου φάνηκε καλύτερή από την δικιά μου! Ίδια οθόνη έχει το G550;

Δημοσ.
Ορίστε :

649.00 € - 483.95 € = 165.05 €

αν το αποτέλεσμα μετατρέψω σε gadgets σύμφωνα με αυτά

θα δεις τότε και άλλη διαφορά!!!

Με το σέρβις τι γίνεται; ;-)

Και κάτι άλλο - οθόνη στο Toshiba Satellite L500-1EK μου φάνηκε καλύτερή από την δικιά μου! Ίδια οθόνη έχει το G550;

φιλε, μου φαινεται δεν εχεις διαβασει καν αυτα που γραφω οποτε...

παραπανω συμφωνω μαζι σου οτι για την χρηση που το θελει ειναι καλο και το toshiba και πιο φθηνο και μετα βγαινεις και με ρωτας που ειναι καλυτερο το lenvovo οπου και σου απαντησα με επιχειρηματα...

τωρα μου κανεις προσθεσεις και αφαιρεσεις...

δεν με απασχολει, ας παρει οτι θελει ο φιλος εγω απλα ειπα την γνωμη μου για ποιο ειναι καλυτερο :-)

Δημοσ.

Για το LENOVO ideapad G550a σαν να έχω καταλήξει τουλάχιστον από e-shop που κοιτάω (όχι για μένα) σε budget 600-700. (και δεν είναι για χρήση απλή σαν του φίλου, θα τρέξει και προγράμματα που θέλουν την κάρτα να κάνει πράγματα, έστω και λίγα. Το budget αυστηρό όμως.)

Moυ φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά δεν ξέρω τι σόι είναι τα lenovo γενικότερα, ποιότητα κατασκευής, support κτλ. Γνωρίζετε κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...