dreamworks Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θύμα κι εγώ των απαράδεκτων καταστάσεων της TURBOX, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την μπαχατέλα με αυτό το LENOVO από το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907130 Δεν θα ήθελα να διαθέσω πανω από 700 Ευρώ καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο) και με ενδιαφέρει η 2ετής τουλάχιστον εγγύηση. Εχετε μήπως γνώμη για την ποιότητα του service του LENOVO? (μιλώ για μετά τη διετία, γιατί έως τότε έχει εγγύηση αντικατάστασης από το e-shop. Σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.!
iant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 TOSHIBA SATELLITE PRO L450-EZ1541 INTEL CORE 2 DUO T5870 2048MB 250GB 483.95 € δεν σου κάνει;;;;
vasilisga Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 σαν μηχανημα το lenovo ειναι αρκετα καλυτερο, ειναι βεβαια και πιο ακριβο... για την χρηση που λες οτι το θες και το toshiba μια χαρα ειναι απο οτι εχω ακουσει εχει αρκετα καλο service, προσωπικη εμπειρια δεν εχω για να σου πω
psyduck Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εδω και 2 εβδομαδες εχω το lenovo που λες. Ολα καλα σαν λαπτοπ αλλα υπαρχει ενα θεματακι.Ερχεται με 32μπιτα 7αρια οποτε αναγνωριζει μεχρι 3 GB Ram.Εγω δεν το ειχα προσεξει οποτε αυτες τις μερες ειμαι σε αναμονη απαντησης απο lenovo Ελλαδας για το αν θα μου στειλουν 64μπιτι εκδοση.
vasilisga Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Εδω και 2 εβδομαδες εχω το lenovo που λες.Ολα καλα σαν λαπτοπ αλλα υπαρχει ενα θεματακι.Ερχεται με 32μπιτα 7αρια οποτε αναγνωριζει μεχρι 3 GB Ram.Εγω δεν το ειχα προσεξει οποτε αυτες τις μερες ειμαι σε αναμονη απαντησης απο lenovo Ελλαδας για το αν θα μου στειλουν 64μπιτι εκδοση. ναι ενταξει, αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το Laptop για αυτο... τα περισσοτερα στην αγορα ουτως η αλλως νομιζω κυκολοφορουν με 32bit οποτε...
iant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 σαν μηχανημα το lenovo ειναι αρκετα καλυτερο, ειναι βεβαια και πιο ακριβο...για την χρηση που λες οτι το θες και το toshiba μια χαρα ειναι απο οτι εχω ακουσει εχει αρκετα καλο service, προσωπικη εμπειρια δεν εχω για να σου πω Σαν να λες: το Lenovo είναι καλύτερο από το Toshiba ; Που το βασίζεις; Χωρίς πλάκα! Έχω το Lenovo G530 CPU : Intel Dual Core T3400 2.16 Ghz RAM : 3072 MB HDD : 250 GB SATA 5400 Rpm Οθονη : WXGA 15.4" Εδω και 2 εβδομαδες εχω το lenovo που λες.Ολα καλα σαν λαπτοπ αλλα υπαρχει ενα θεματακι.Ερχεται με 32μπιτα 7αρια οποτε αναγνωριζει μεχρι 3 GB Ram.Εγω δεν το ειχα προσεξει οποτε αυτες τις μερες ειμαι σε αναμονη απαντησης απο lenovo Ελλαδας για το αν θα μου στειλουν 64μπιτι εκδοση. και δεν νομίζω να σου το κάνουν 64-bit... Θα έλεγα πάρε με 17.32 € (μέχρι 31/01/2010) μια αναβάθμιση σε win7..
Oberon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Θύμα κι εγώ των απαράδεκτων καταστάσεων της TURBOX, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την μπαχατέλα με αυτό το LENOVO από το e-shophttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907130 Δεν θα ήθελα να διαθέσω πανω από 700 Ευρώ καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο) και με ενδιαφέρει η 2ετής τουλάχιστον εγγύηση. Εχετε μήπως γνώμη για την ποιότητα του service του LENOVO? (μιλώ για μετά τη διετία, γιατί έως τότε έχει εγγύηση αντικατάστασης από το e-shop. Σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907146 Δες αν σου κάνει αυτό. Το αγοράσα πριν 1 μήνα, και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Με xp αν θες θα είναι πιο γρήγορος. Εγώ προς το παρόν με τα windows 7 είμαι καλά.
vasilisga Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σαν να λες: το Lenovo είναι καλύτερο από το Toshiba ; Που το βασίζεις; Χωρίς πλάκα! Έχω το Lenovo G530 ρε φιλε, πρωτον εσυ εχεις το μοντελο G530, ο φιλος ενδιαφερεται για το G550 το οποιο ειναι αρκετα καλυτερο... και δευτερον δες τα νουμερα ρε φιλε, μιλανε απο μονα τους... πες μου ενα σημειο οπου το toshiba ειναι καλυτερο... θες επεξεργαστη? θες μνημη? θες καρτα γραφικων? μην λεμε οτι θελουμε... πραγαματικα δεν βρηκα ενα σημειο οπου να υπερεχει το toshiba (περα ισως απο εμφανιση?) φιλικα παντα
iant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε : 649.00 € - 483.95 € = 165.05 € αν το αποτέλεσμα μετατρέψω σε gadgets σύμφωνα με αυτά καθώς η χρήση του θα είναι απλή (μουσική φωτογραφίες ιντερνετ βιντεο) θα δεις τότε και άλλη διαφορά!!! Με το σέρβις τι γίνεται; ;-) Και κάτι άλλο - οθόνη στο Toshiba Satellite L500-1EK μου φάνηκε καλύτερή από την δικιά μου! Ίδια οθόνη έχει το G550;
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε :649.00 € - 483.95 € = 165.05 € αν το αποτέλεσμα μετατρέψω σε gadgets σύμφωνα με αυτά θα δεις τότε και άλλη διαφορά!!! Με το σέρβις τι γίνεται; ;-) Και κάτι άλλο - οθόνη στο Toshiba Satellite L500-1EK μου φάνηκε καλύτερή από την δικιά μου! Ίδια οθόνη έχει το G550; φιλε, μου φαινεται δεν εχεις διαβασει καν αυτα που γραφω οποτε... παραπανω συμφωνω μαζι σου οτι για την χρηση που το θελει ειναι καλο και το toshiba και πιο φθηνο και μετα βγαινεις και με ρωτας που ειναι καλυτερο το lenvovo οπου και σου απαντησα με επιχειρηματα... τωρα μου κανεις προσθεσεις και αφαιρεσεις... δεν με απασχολει, ας παρει οτι θελει ο φιλος εγω απλα ειπα την γνωμη μου για ποιο ειναι καλυτερο
Dropsreef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907146 το εχω αγορασει εδω και δυο εβδομαδες και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος!και η οθονη του Led ειναι παρα μα παρα πολυ καλη! και απο οτι διαβασα προοριζεται για ιδια χρηση με εμενα
soturin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Για το LENOVO ideapad G550a σαν να έχω καταλήξει τουλάχιστον από e-shop που κοιτάω (όχι για μένα) σε budget 600-700. (και δεν είναι για χρήση απλή σαν του φίλου, θα τρέξει και προγράμματα που θέλουν την κάρτα να κάνει πράγματα, έστω και λίγα. Το budget αυστηρό όμως.) Moυ φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά δεν ξέρω τι σόι είναι τα lenovo γενικότερα, ποιότητα κατασκευής, support κτλ. Γνωρίζετε κάτι;
vasilisga Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ποιοτητα κατασεκευης ειναι αρκετα καλη οπως και η τεχνικη υποστηριξη απο οτι εχω ακουσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.