Προς το περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα μπορεί....

WatchYourBack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνφορουμίτες καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!!

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα. Τι θέλω λοιπόν να κάνει?? Θέλω σε μια οποιαδήποτε εικόνα να μπορώ να κολλήσω μικρά αντικείμενα τα οποία θα έχει ήδη απο μόνο του.. Πχ, σε μια φωτογραφία μου να μπορώ να βάλω μια κούπα καφέ στο χέρι μου, ένα καπέλο, ένα συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου κοκ...... Δεν περιμένω κάτι αληθοφανές εννοείται... Για πλάκα θέλω να το κάνω... Είμαι σίγουρος ότι κάτι υπάρχει αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με επεξεργασία φωτογραφίας, noob εντελώς!!

Δημοσ.

νομιζω οτι αυτο μπορεις να το κανεις με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας εικονας.

τωρα το κατα ποσο ευκολο σου ειναι να το χειριστεις εινα αλλο θεμα.

το να υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει σε αυτοματισμο κατι τετοιο δεν το γνωριζω...

Δημοσ.

από μόνο του βιβλιοθήκες με αντικείμενα δύσκολο να σκεφτώ πρόγραμμα... αν μπορείς να βρεις εσύ στο νετ τα αντικείμενα που θέλεις (ο πιο απλος τροπος ειναι αναζήτηση εικόνων στον γουγλη, κάνεις τη δουλεια σου πολύ εύκολα με οποιοδήποτε πρόγραμμα... παλιά το πιο δυνατό δωρεάν ήταν το pain shop pro...

Δημοσ.

Αν και δεν είναι πρόγραμμα από μόνο του, αλλά νομίζω ότι θα βοηθήσει όσους ασχολούνται με τέτοιες εργασίες στο PC και δεν το έχουν υπ' όψιν τους:

Open Clip Art Library

Τί είναι; Είναι όπως μαρτυρά και το όνομα μία βιβλιοθήκη με Clip Art, δηλαδή έτοιμες μικρές εικόνες και εικονίδια που καλύπτουν πολλές και διάφορες θεματικές ενότητες. Το ενδιαφέρον είναι ότι το project ανήκει στο Public Domain, έχει δηλαδή δοθεί ελεύθερα στο κοινό. Οπότε, μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ελεύθερα στα δικά μας projects, χωρίς να υπάρχουν θέματα copyright κλπ.

Παλιότερα που ήταν και πιο περιορισμένο το μέγεθος της βιβλιοθήκης σε Megabytes, δίνονταν τα clip art της μόνο σε διανυσματική μορφή, αν θυμάμαι καλά. Τώρα περιέχει και bitmap εκδοχή τους, για εύκολη και γρήγορη χρήση σε κάποιο πρόγραμμα bitmap γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...