Προς το περιεχόμενο

flash cs4

vs50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

όταν προσπαθώ να κατεβάσω από την adobe για δοκιμή το flash cs4, όταν κάνω την επιλογή στο λειτουργικό που είναι windows (εχω vista home prem με sp1) και ζητάνω να ξεκινήσει, τότε παίρνω ένα μήνημα που λέει ότι πρέπει το μηχάνημα από το οποίο κάνω το download να έχει windows και να πάω σε άλλο μηχάνημα που να έχει windows .

Το προαπαιτούμενο hardware που ζητάει υπάρχει δηλ λειτουργικό, μνήμη, ελεύθερος δίσκος κλπ.

παρακαλώ για τη βοήθειά σας

ευχαριστώ

Δημοσ.
Γειά σας

όταν προσπαθώ να κατεβάσω από την adobe για δοκιμή το flash cs4, όταν κάνω την επιλογή στο λειτουργικό που είναι windows (εχω vista home prem με sp1) και ζητάνω να ξεκινήσει, τότε παίρνω ένα μήνημα που λέει ότι πρέπει το μηχάνημα από το οποίο κάνω το download να έχει windows και να πάω σε άλλο μηχάνημα που να έχει windows .

Το προαπαιτούμενο hardware που ζητάει υπάρχει δηλ λειτουργικό, μνήμη, ελεύθερος δίσκος κλπ.

παρακαλώ για τη βοήθειά σας

ευχαριστώ

Καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Το δωράκι μου για ΄σένα θα είναι η παρακάτω πληροφορία...Δεν ΕΙΝΑΙ ανάγκη να το κατεβάσεις απο την Adobe..

Ψάξτο λιγάκι και δεν θα χάσεις:P

Και αν το θες για 30 μέρες μόνο, ακόμα ποιο εύκολο είναι να το βρεις..!!:-)

Google is your best friend:)

Δημοσ.

Το κατέβασμα trial προγραμμάτων από την Adobe γίνεται μέσω ενός "ειδικού" Download Manager ο οποίος τρέχει μόνο σε Windοws. Για αυτό σου λέει ότι μπορείς να το κατεβάσεις από κάποιο μηχάνημα που τρέχει Windοws. Όλα αυτά άμα δεν έχεις Windοws. Αν έχεις και σου βγάζει πάλι το μύνημα τότε κάτι άλλο θα τρέχει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθειά σας

Συγγνώμη που παρασύρθηκα απο το πρόβλημά μου και δεν ευχήθηκα εξ αρχής

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα.

Πως μπορώ να διαπιστώσω αν ο Download Manager είναι ενεργός και δεν έχει κάποιο πρόβλημα?

Όσο για το να κατεβάσω το πρόγραμμα από αλλού θα το ψάξω αν και η λίγη εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι μπορείς να κατεβάσεις κάτι και να τρέχεις μετά :fear:

Δημοσ.

Όταν πατήσεις Download θα σου πει να κατεβάσεις ένα excutable αρχείο το οποίο θα εγκαταστήσει τον Download Manager (βασικά νομίζω ότι δεν κάνει εγκατάσταση αλλά τρέχει απλά το πρόγραμμα). Όταν εκτελεστεί επιτυχώς θα σου βγάλει 2 αρχεία για κατέβασμα, τα οποία είναι το πρόγραμμα που θέλεις.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω επειδή με αυτόν τον τρόπο κατέβασα το Photoshop και υποθέτω ότι θα είναι η ίδια διαδικασία.

Δημοσ.
Όταν πατήσεις Download θα σου πει να κατεβάσεις ένα excutable αρχείο

Εννοείς όταν ζητήσω να κάνω download την δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος από την adobe? γιατί όταν το κάνω αυτό μου βγάζει το μήνυμα που έγραψα στην αρχή

Δημοσ.

Το λειτουργικό είναι win vista home prem

τώρα για pop-up/ad blocker πρέπει να το ψάξω λίγο, γιατί νομίζω ότι στο firefox είναι ενερογποιημένο

απενεργοποίησα το pop-up blocker στον firefox αλλά πήρα πάλι το μήνυμα

We're sorry, but the trial download process requires a Windows® or Mac OS operating system

Please retry the trial download on a computer that uses one of these systems.

Δημοσ.
Άμα δοκιμάσεις μέσω IE?

Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία, τα υπόλοιπα αν τα θέλουμε πολύ, τα καταφέρνουμε.

Όντως προσπαθούσα με firefox και μετά την προτροπή σου, δοκίμασα με ΙΕ και το πρόβλημα λύθηκε, δηλαδή έγινε το download κανονικά αφού πρώτα μου βγήκε να κατεβάσω έναν download manager.

Όλα είναι εντάξει.

Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά για τη βοήθειά σου.

Και κάποιες απορίες ακόμα

Με την εγκατάσταση του download manager, κάποια στιγμή μου ζήτηση να κλείσω τον ΙΕ για να συνεχίσει η εγκατάστασή του, αν και δεν τον είχα ανοίξει ακόμα, και πηγαίνοντας στη διαχείριση εργασιών, βρήκα ότι ήταν ανοικτός 3 φορές. Αυτό παρατήρησα ότι γίνεται με το άνοιγμα του υπολογιστή, όπως και το άνοιγμα του firefox 1 φορά. Επίσης δεν εμφανίζεται πουθενά ότι είναι ανοικτά αυτά τα προγράμματα.

Που μπορεί κανείς να δεί ποιά προγράμματα τρέχουν αυτόματα με το άνοιγμα του υπολογιστή?

Είναι εύκολο και πως γίνεται να επιλέξω ποιά θα τρέχουν αυτόματα, γιατί ανοίγουν καμιά 20αριά προγράμματα έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...