Προς το περιεχόμενο

Πώς να τρέξω ένα ISO από CD και πώς να το κάψω σε ένα CD

kotsaris03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα πρώτον!!:-D

Παιδιά έχω θολώσει τρελά τώρα και θα ήθελα να μου πείτε λίγο πώς μπορώ να γράψω ένα iso σε ένα cd και πως να χρησιμοποιήσω το iso απο το cd χωρίς να το περάσω στο λάπτοπ.. π.χ έχω το backtrack4 κατεβασμένο σαν iso και θέλω να το τρέχω απο ενα cd μέσα στα linux που εχω στο VMware workstation... (κάτι σαν το Virtual box είναι το VMware..)

απο την άλλη, πώς μπορώ να το κάνω εγκατάσταση αν έχω απλά το iso στο pc και θέλω να το τρέξω απο το pc μου..(Στα linux μου που τα εχω στο VMware καλή ώρα..Αλλά και αν είχα σαν κύριο λογισμικό τα inux τι να έκανα για να τρέξω ένα iso απο το pc..)

Και γίνετε με τον ίδιο τρόπο και στα Windows το να το τρέξεις απο το pc??

ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Λοιπον ενα ISO μπορεις να το κανεις burn σε ενα CD με προγραμματα οπως το Nero...

Αν παλι θες να το τρεξεις απευθειας απο το PC σου,κατεβασε το DaemonTools και κανε το αρχειο iso mount με το προγραμμα και θα τρεξει αυτοματα.

• Moderators
Δημοσ.
Χρονια πολλα πρώτον!!:-D

Παιδιά έχω θολώσει τρελά τώρα και θα ήθελα να μου πείτε λίγο πώς μπορώ να γράψω ένα iso σε ένα cd

Απο οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για εγγραφη επελεξε burn image και στην συνεχεια διαλεξε το iso.

και πως να χρησιμοποιήσω το iso απο το cd χωρίς να το περάσω στο λάπτοπ.. π.χ έχω το backtrack4 κατεβασμένο σαν iso και θέλω να το τρέχω απο ενα cd μέσα στα linux που εχω στο VMware workstation... (κάτι σαν το Virtual box είναι το VMware..)

Το iso του backtrack ειναι και live cd.Αφου τελειωσεις το καψιμο,κανεις boot το pc σου απο το cd και εισαι ετοιμος.Δεν υπαρχει λογος να το τρεξεις σαν live cd μεσα απο το vmware.Μ αυτο τον τροπο απλα επιβαρυνεις το συστημα σου και μειωνεις τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης διανομης(για παραδειγμα δεν βλεπει ευκολα την wifi καρτα μεσα απο vm για να χρησιμοποιησεις το aircrack ή δεν θα λειτουργει τοο injection.)

απο την άλλη, πώς μπορώ να το κάνω εγκατάσταση αν έχω απλά το iso στο pc και θέλω να το τρέξω απο το pc μου..(Στα linux μου που τα εχω στο VMware καλή ώρα..Αλλά και αν είχα σαν κύριο λογισμικό τα inux τι να έκανα για να τρέξω ένα iso απο το pc..)

Mε το iso που μολις εκαψες και αφου εχεις φτιαξει ενα partition πριν,ακολουθεις καποιον απο τους μπολικους οδηγους γι αυτη τη δουλεια.

Πχ http://www.lifedork.net/backtrack-4-tutorial-installing-backtrack-4-to-hardisk.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...