Προς το περιεχόμενο

Ιος διαγραφει αρχεια

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ηθελα ολον σας την γνωμη,

αμα ενας υπολογιστης εχει πολους ιους ,

γινετε να σου διαγραψει ολα τα αρχεια του υπολογιστη?

ακομα και αν υπαρχουν μερικα προγραματακια

κατω στην ωρα που δειχνει τα προγραματα που λειτουργουν

Γιατι χθες ειχα παρει ενος φιλου μου το λαπτοπ και παροτι δεν διεγραψα τπτ τα αρχεια διαγραφηκαν ,και εχω πολυ μεγαλο προβλημα και σας παρακαλω να μου πειτε την γνωμη σας δεν θελω να πληρωνω σφαλματα που δεν εχω κανει ....

Δημοσ.

Nα πεις του φίλου σου να κάνει εγγραφή στο insomnia, και θα του εξηγήσουμε-πείσουμε εμείς, πως δεν έχεις κάνει τίποτα.

Θα του πεις να βάλει έναν τίτλο που να τον καταλάβουμε αμέσως π.χ <<έδωσα το laptop σε φίλο και μου έσβησε τα αρχεία!>> ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Ποιος μπορεί να βγάζει τέτοιον ιό; Γιατί κάποιος να διαγράψει τα αρχεία ενός απλού χρήστη; Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Restore δοκίμασες;

Δημοσ.
Ποιος μπορεί να βγάζει τέτοιον ιό; Γιατί κάποιος να διαγράψει τα αρχεία ενός απλού χρήστη; Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Restore δοκίμασες;

δεν γινετε error ναι μα απο τι μου ειπε ενας αμα εχει πολους ιους γντ και σε ενα υπολογιστη ολα γινονται...

Δημοσ.
δεν γινετε error ναι μα απο τι μου ειπε ενας αμα εχει πολους ιους γντ και σε ενα υπολογιστη ολα γινονται...

Plath προσπάθησε να γράφεις πιο κατανοητά. Διάβαζε άλλη μια φορά το τι γράφεις. (Το πρώτο σου μήνυμα ήταν πολύ πιο κατανοητό)

Υπάρχουν όλων των ειδών virus που κάνουν οτιδήποτε ζημιά μπορείς να φανταστείς.

Το ότι πήρες χτές τον φορητό και ξαφνικά χτές (και από μόνα τους) σβήστηκαν πολλά αρχεία, μου φαίνεται απίθανο (99,99%). Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

1.Τι αρχεία σβήστηκαν; Κάποια παιχνίδια; Κάποια τραγούδια; Όλα τα αρχεία;

2.Γιατί πήρες τον υπολογιστή του φίλου σου; Για να τον καθαρίσεις ή για να κάνεις κάποια άλλη δουλειά;

3.Πως κατάλαβες ότι λείπουν αρχεία; Στο είπε ο φίλος σου ή το είδες ο ίδιος;

Δημοσ.

Μήπως είχε Vista o φίλος σου και παίχτηκε τίποτα με το profile; Μου έχει τύχει να χαλάει το profile και φορτώνει νέο. Τα αρχεία είναι ακόμα εκεί αλλά πρέπει να τα ψάξεις στο παλιό profile.

Δημοσ.
:lol::lol: Μάλλον αυτό είναι. Εσύ και ο φίλος σου χρησιμοποιείτε διαφορετικά user names για να μπείτε στα windows; Αν ναι, τότε δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του και φυσικά δεν μπορείς να τα δεις. Βέβαια αν όντως πιστεύεις ότι χάθηκαν αρχεία, αλήθεια πώς το κατάλαβες; Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει να κάνει με τα user accounts και να μην έχεις πρόσβαση σε τίποτα που να αφορά μόνο το user account του φίλου σου. Θα βλέπεις μόνο τα δικά σου και ό,τι είναι εγκατεστημένο στο All Users.
Δημοσ.
Plath προσπάθησε να γράφεις πιο κατανοητά. Διάβαζε άλλη μια φορά το τι γράφεις. (Το πρώτο σου μήνυμα ήταν πολύ πιο κατανοητό)

Το ότι πήρες χτές τον φορητό και ξαφνικά χτές (και από μόνα τους) σβήστηκαν πολλά αρχεία, μου φαίνεται απίθανο (99,99%). Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

2.Γιατί πήρες τον υπολογιστή του φίλου σου; Για να τον καθαρίσεις ή για να κάνεις κάποια άλλη δουλειά;

σβηστηκαν ολα...αλλα κατω εκει που παταμε το μσν υπαρχουν πολλες εφαρμογες ανοιγμενες,

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:13 ----------

Μήπως είχε Vista o φίλος σου και παίχτηκε τίποτα με το profile; Μου έχει τύχει να χαλάει το profile και φορτώνει νέο. Τα αρχεία είναι ακόμα εκεί αλλά πρέπει να τα ψάξεις στο παλιό profile.

Ναι vista ειναι δηλαδη?αμα ειναι κατι τετιο επανορθωνεται η οχι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:13 ----------

:lol::lol: Μάλλον αυτό είναι. Εσύ και ο φίλος σου χρησιμοποιείτε διαφορετικά user names για να μπείτε στα windows; Αν ναι, τότε δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του και φυσικά δεν μπορείς να τα δεις. Βέβαια αν όντως πιστεύεις ότι χάθηκαν αρχεία, αλήθεια πώς το κατάλαβες; Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει να κάνει με τα user accounts και να μην έχεις πρόσβαση σε τίποτα που να αφορά μόνο το user account του φίλου σου. Θα βλέπεις μόνο τα δικά σου και ό,τι είναι εγκατεστημένο στο All Users.

Του ειπα να μου το δωσει επειδη ηθελα να κανω φορματ στο δικο μου ,κοιταζα μονο ενα βιντεο απο το youtube δεν εκανα τιποτε αλλο

Δημοσ.

Κοίτα, αν είναι κάτι τέτοιο θα σώσει σίγουρα τα αρχεία του. Ψάξε στον φάκελο Documents ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων να βρεις το παλιό του profile και το πιθανότερο να είναι εκεί τα έγγραφά του. Για να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση δεν ξέρω να σε βοηθήσω γιατί δεν τα έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου τα Vista.

Δημοσ.

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να γράφεις πιο κατανοητά σε παρακαλώ...

.... και προπάντων απάντα στις ερωτήσεις που σου κάνουν!!;)

Για να στο πω λιανά, να το καταλάβεις, δώσε μας παραπάνω πληροφορίες!!!!!!:P

Δημοσ.
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να γράφεις πιο κατανοητά σε παρακαλώ...

.... και προπάντων απάντα στις ερωτήσεις που σου κάνουν!!;)

Για να στο πω λιανά, να το καταλάβεις, δώσε μας παραπάνω πληροφορίες!!!!!!:P

Ενταξει πιο αναλητηκα

Χρειαστηκα του φιλου μου το υ/σ για να κανω φορματ στο δικο μου ,το π/σ του εχει παρα πολους ιους .....εγω το μονο που εκανα ηταν οτι εβλεπα ενα βιντεο και εκανα οτι ελεγε εκανα στο π/σ μου το φορματ και μολις εκλεισα του φιλου μου το π/σ διαγραφηκαν ολα τα αρχεια δεν ξερω πως .το π/σ του εκανα 30 λεπτα για να ανοιξει να καταλαβεις εγω δεν αγγιξα τπτ αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...