rfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ε ας του κατσεις και εσυ μωρε να τελειωνουμε..... αυτα τα κοριτσακια......
provato Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ρε σεις αν κάποιος έχει το IP μου που άλλαξε πριν 3-4 βδομάδες, μπορει να βρει εύκολα βύσμα από ΟΤΕ και να του κάνει αντιστοίχηση με την τηλεφωνική γραμμή μουκ να με βρει; Σημειωτέον οτι μιλάμε για αλλαγή κωδικού facebook οχι κάποια σοβαρή εγκληματική δράσηP.S. Sorry και για το bumping
G1O Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εννοεις μπηκες στο προφιλ καποιου/ας και αλλαξες κωδικο παρανομα;οι παροχοι κρατανε στα αρχεια τους τα παντα,ποια ip ειχες και για ποσο την ειχες
provato Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εννοεις μπηκες στο προφιλ καποιου/ας και αλλαξες κωδικο παρανομα;οι παροχοι κρατανε στα αρχεια τους τα παντα,ποια ip ειχες και για ποσο την ειχες Ναι. Το γνωρίζω οτι κρατάνε logs με τα IP σου κλπ. απλά ρωτάω αν είναι αρκετά πιθανό να αναφέρει την IP μου ο χρήστης στον ΟΤΕ και αυτοί να του δώσουν στοιχεία(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ). ή πόσο πιθανό είναι να βρει κανέναν γνωστό του-τεχνικό που δουλεύει εκεί κ αυτος να τον βοηθήσει δίνοντας του τα στοιχεία μου;
shine Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εξαιρετικά δύσκολο. ποιος θα ρισκάρει ρε φίλε να κάνει κάτι τέτοιο; μια απορία που είχα: για πόσο καιρό κρατάνε logs 6 μήνες/2 χρόνια;
G1O Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Γινεται αναφορα στην ασφαλεια,απο εκει και περα αν κριθει σοβαρο το περιστατικο θα ζητηθει μεσω εισαγγελεα αναλυτικη κατασταση των στοιχειων απο τον παροχο,επισης παρανομο ειναι χωρις εισαγγελικη εντολη να παρει καποιος στοιχεια απο τον οτε η αλλο παροχο , ενας υπαλληλος πχ
CtrlAltDel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα λοιπον διαβασα οσα ειπατε περι ip αλλα εχω κ εγω αποριες ... π.χ. - οταν δεινω στο ιντερνετ ip ... μου βγαζει τον αριθμο και την πολη ακομα και εναν χαρτη με την τοποθεσια μου ... αυτες της λεπτομερειες της βλεπω μονο εγω η οποιος δηποτε!? - καπου διαβασα περι static kai dynamic! εκλεισα κ ξανα ανοιξα το ρουτερ μου ειχα το ιδιο ip αρα εχω static σωστα!? - το ip μου μπορουν να το βρουν μονο μεσω email η με ανταλλαγη αρχειων!? - εαν ναι ... δλδ ... αμα κανω καπου chat με συγκεκριμενο ψευδωνυμο κ εχω ανταλλαξει αρχεια μ εναν χρηστη και μπω με αλλο ψευδωνυμο αλλα δεν μιλησω με τον χρηστη μπορει παλι ν εντοπιση το ip μου και να καταλαβει ποια ειμαι!? - πως μπορω να κρυψω το ip μου!? μπορω!? - αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο απλα μπορειτε ειμαι αρκετα ασχετη
tornado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα λοιπον διαβασα οσα ειπατε περι ip αλλα εχω κ εγω αποριες ... π.χ. - οταν δεινω στο ιντερνετ ip ... μου βγαζει τον αριθμο και την πολη ακομα και εναν χαρτη με την τοποθεσια μου ... αυτες της λεπτομερειες της βλεπω μονο εγω η οποιος δηποτε!? ολος ο πλανητης... - καπου διαβασα περι static kai dynamic! εκλεισα κ ξανα ανοιξα το ρουτερ μου ειχα το ιδιο ip αρα εχω static σωστα!? ετσι ακριβως, το ανοιγοκλειμα του ρουτερ δεν εχει σχεση με το ποια IP εχεις. - το ip μου μπορουν να το βρουν μονο μεσω email η με ανταλλαγη αρχειων!? αν διαβασεις πιο πισω, οταν μπαινεις πχ σε μσν υπαρχει τροπος να βρουν την IP σου. Επισης σε φορουμ. μπλογκς και αλλα. - εαν ναι ... δλδ ... αμα κανω καπου chat με συγκεκριμενο ψευδωνυμο κ εχω ανταλλαξει αρχεια μ εναν χρηστη και μπω με αλλο ψευδωνυμο αλλα δεν μιλησω με τον χρηστη μπορει παλι ν εντοπιση το ip μου και να καταλαβει ποια ειμαι!? ο χρηστης αυτος πρεπει να εχει προσβαση στο να βλεπει IP.... αν παντως μπορει να την βρει την πρωτη φορα, θα την βρει και την δεκατη και ας εχεις αλλαξει 100 ψευδωνυμα. - πως μπορω να κρυψω το ip μου!? μπορω!? μπορεις φυσικα! αλλα μερικα sites δεν δεχονται να μπαινεις απο προξυ... δοκιμασε να μπεις απο εδω, http://anonymouse.org/ θα φαινεται οτι μπαινεις απο γερμανια. - αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο απλα μπορειτε ειμαι αρκετα ασχετη ηταν απλα? γενικα για το θεμα: Ταυτοποιηση IP με διευθυνση κανει ΜΟΝΟ η αστυνομια συνηθως σε μια με δυο ωρες μετα απο καταγγελια. Η καταγγελια αυτη πρεπει να αφορα περιπτωσεις αυτοκτονιων η υποθεσεις παιδεραστιας, πορνογραφικο περιεχομενο κλπ κλπ. Ιστοριες ο μητσος ο μπετουγιας μου ειπε για την μανα μου οτι καθεται ορθια στο ενα ποδι και οτι ο αστερας της ανω παναγιτσας θα μας σκισει, παιρνουν πορτα 100%. 1
CtrlAltDel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αχ σ ευχαριστω παρα πολυ!!! πιο απλα δεν γινοταν δεν εχω ιδεα τι ειναι το προξυ ... θα προσπαθησω ομως να βγαλω ακρη και ας δειχνει οτι μπαινω κ απ την γουαδελουπη να σου πω ... το link το ανοιξα εδωσα το google και μετα τι!? δλδ οταν μπαινω καπου μεσω google δεν θα μπορει να δει ip!? sorry
foutzos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το disqus είναι μια πλατφόρμα από την οποία μπορεί να δει ο admin την ip αυτού που σχολίασε πάντως. (αν το blog είχε ενσωματωμένο το disqus στα σχόλια πχ) τώρα από εκεί και πέρα πως μπορεί να την αντιστοιχίσει δεν έχω ιδέα. επίσης, το αν θα αλλάξει η ip όταν ανοιγοκλείνει κάποιος το router νομίζω έχει να κάνει με τον πάροχο. εμένα αλλάζει κάθε φορά. forthnet έχω.
tornado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αχ σ ευχαριστω παρα πολυ!!! πιο απλα δεν γινοταν δεν εχω ιδεα τι ειναι το προξυ ... θα προσπαθησω ομως να βγαλω ακρη και ας δειχνει οτι μπαινω κ απ την γουαδελουπη να σου πω ... το link το ανοιξα εδωσα το google και μετα τι!? δλδ οταν μπαινω καπου μεσω google δεν θα μπορει να δει ip!? sorry το Google τωρα τι σχεση εχει? ας πουμε οτι θες να μπεις στο insomnia.... με το www.insomnia.gr μπαινεις με την κανονικη σου IP ενω αμα πας στο λινκ που σου εδωσα και βαλεις το www.insomnia.gr εκει που λεει Enter website address: θα σε οδηγησει εδω: http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.insomnia.gr/ στην πρωτη περιπτωση μπαινεις με την κανονικη του σπιτιου σου ενω στη δευτερη πας μεσω.... ταγκανικας ΥΓ.... υπαρχουν και extensions που μπορεις να βαλεις στο browser παραδειγμα διαβασε εδω για τον chrome http://www.zeropaid.com/news/100849/top-5-proxy-chrome-extensions-for-anonymous-web-browsing/ foutzos βασικα για να αλλαξεις IP πρεπει να "πεφτεις" απο το ρουτερ που σε εχει μαζι με αλλους ο καθε παροχος. Και εγω Forthnet εχω αλλα η IP μου αλλαζει οχι συχνα και παντως οχι αμα κλεισω το ρουτερ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 γενικα για το θεμα: Ταυτοποιηση IP με διευθυνση κανει ΜΟΝΟ η αστυνομια συνηθως σε μια με δυο ωρες μετα απο καταγγελια. Η καταγγελια αυτη πρεπει να αφορα περιπτωσεις αυτοκτονιων η υποθεσεις παιδεραστιας, πορνογραφικο περιεχομενο κλπ κλπ. Ιστοριες ο μητσος ο μπετουγιας μου ειπε για την μανα μου οτι καθεται ορθια στο ενα ποδι και οτι ο αστερας της ανω παναγιτσας θα μας σκισει, παιρνουν πορτα 100%. κι όχι μόνο, χρειάζεται εισαγγελέας, από μόνη της η αστυνομία δεν μπορεί να πάρει στοιχεία από ISP...
provato Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κι όχι μόνο, χρειάζεται εισαγγελέας, από μόνη της η αστυνομία δεν μπορεί να πάρει στοιχεία από ISP... Kαι ουτε αν έχεις κανα κονε στον οτε ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα