Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι όχι μόνο, χρειάζεται εισαγγελέας, από μόνη της η αστυνομία δεν μπορεί να πάρει στοιχεία από ISP...

οταν προκειται για αυτοκτονια, απο οτι καταλαβα,

ο εισαγγελεας παρακαμπτεται....

Δηλαδη μπαινει καποιος εδω και ανοιγει θεμα οτι ειναι χαλια κλπ κλπ

και καταληγει οτι τωρα που ειναι 9 το βραδυ ειναι η τελευταια του νυχτα σημερα...

Οταν η υποθεση φτασει στην αστυνομια, συνηθως σε 1-2 ωρες εχουν διευθυνση - τηλεφωνο ολα κομπλε.

Αν σε αυτο το διωρο ενημερωνεται και ο εισαγγελεας δεν το γνωριζω.

• Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Kαι ουτε αν έχεις κανα κονε στον οτε ετσι;

θα το διακινδυνεύσει αυτός όμως? δεν νομίζω να μπορούν να βλέπουν οι υπάλληλοι τόσο εύκολα στοιχεία χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι...

Δημοσ.

θα το διακινδυνεύσει αυτός όμως? δεν νομίζω να μπορούν να βλέπουν οι υπάλληλοι τόσο εύκολα στοιχεία χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι...

λογικα για καθε αποδοση IP ο οτε θα πρεπει να καταχωρει καποιο αιτημα απο την αστυνομια πριν το κανει.

Τωρα βεβαια τι ακριβως παιζει στη πραξη, το γνωριζουν μονο οι ειδημονες....

Δημοσ.

τωρα θαρρω πως καταλαβα το link που μου εστειλες  :rolleyes:

με το ΥΓ σου εννοεις οτι μπορω να το καρφιτσωσω στην αρχικη του google και δεν θα χρειαζεται να μπαινω στο link ας πουμε!?

και σε chat που το εχεις κανει download που ειναι προγραμμα εννοω δεν μπαινεις μεσω google εκει υπαρχει καποιο κολπο!?

λοιπον δοκιμασα να μπω με το link anonymouse καπου κ μου λεει πως μονο με vip version μπορω  :blink:

Δημοσ.

τωρα θαρρω πως καταλαβα το link που μου εστειλες  :rolleyes:

με το ΥΓ σου εννοεις οτι μπορω να το καρφιτσωσω στην αρχικη του google και δεν θα χρειαζεται να μπαινω στο link ας πουμε!?

Το ΥΓ μου εννοει οτι μπορεις να προσθεσεις καποιο extension στο Ghrome για να μην κανεις ολη την διαδικασια με το λινκ που σου εδωσα.

Κανεις μονο μια απλη ρυθμιση απο το Chrome και τελος.

και σε chat που το εχεις κανει download που ειναι προγραμμα εννοω δεν μπαινεις μεσω google εκει υπαρχει καποιο κολπο!?

το chat πρεπει να εχεις κανει login κατι το οποιο θελει πιο προχω κατασταση και δεν το εχω ψαξει.

λοιπον δοκιμασα να μπω με το link anonymouse καπου κ μου λεει πως μονο με vip version μπορω  :blink:

ναι γιατι θα εκανες login.... θα υπαρχουν sites χωρις να πρεπει να γινεις vip.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι αν δεν το ψαξεις δεν παιζει να βγαλω ακρη!  :P

λοιποοον ...

πριν κανω την πρωτη μου ερωτηση εδω στο φορουμ ειχα τσεκαρει υποτιθεται αν εχω στατικο ρουτερ η οχι ... εκλεισα λοιπον για λιγο το ρουτερ και το ξανα ανοιξα και ειχα την ιδια ip.

πριν λιγο εψαχνα στο google για το γνωστο μ θεμα κ επεσα σε ενα φορουμ οπου ενας τυπος ειχε δημοσιευση 2 link

http://www.hide-my-ip.com/ 

http://whatismyipaddress.com/

κ εκει που διαβαζα το πρωτο link στο τελος βλεπω να λεει your ip εναν αριθμο και τοποθεσια αθηνα! εδω και 2 χρονια δεν ειμαι αθηνα ο αριθμος δεν εχει σχεση μ αυτον που ειχα σημειωση οταν εκανα την δοκιμη για να δω αν εχω στατικο η οχι 

τσεκαρα λοιπον και το δευτερο link εβγαλε τον ιδιο αριθμο με το πρωτο link αλλα τοποθεσια μια πολη 30 χιλιομετρα απ εδω!

μηπως τελικα δεν εχω στατικο!?

θυμηθηκα πως και μια αλλη φορα παλι αθηνα μ ειχε βγαλει κ το μυαλο πηγε αφου απο εκει πειρα το λαπτοπ λογικο!

δεν ηξερα καθολου τι ειναι το ip τοτε  :D

τελικα να το μπερδεγουει!

Επεξ/σία από CtrlAltDel
Δημοσ.

κ το μυαλο πηγε αφου απο εκει πειρα το λαπτοπ λογικο!

αυτο ειναι το πιο ακυρο απο οσα ειπες.... :P

ας πουμε οτι δεν το ειπες, γιατι θα ακουσεις πολλα σχολια ;)

Το hide my ip ειναι προγραμμα που κανει την βρωμοδουλεια που εσυ δεν ξερεις.

Αν μπορεις να το βαλεις, τοτε πραγματι θα εισαι καλυμενη.

Δημοσ.

τι ειπα δεν θυμαμαι να ειπα κατι!!!  :D  :rolleyes:

να το βαλω αλλα πιο κ πως!? ... ουφ

μηπως ν αρχισω το πλεξιμο καλυτερα!?

και δεν ειναι οτι θελω να κρυφτω αλλα για το γμτ (με το παρντον) 

Δημοσ.

το σκεπτικο το που εγινε η αγορα του λαπτοπ σου, δεν συνδεεται σε καμια περιπτωση με το ποια IP θα παρεις.

Η IP σου παει βολτα αναλογα με το απο που παιρνεις ιντερνετ.

Απο το σπιτι σου? απο δημοσιο χωρο? απο ταξιδι που θα πας στη κινα?

Τωρα για το τι να βαλεις,

δοκιμασε κατι πιο απλο, καποιο extension του chrome...

δεν εχω να σου προτεινω κατι γιατι δεν το εχω χρειαστει και δεν θελω να κανω τσαμπα πειραματα...

Ισως καποιος φιλος που εχει εγκαταστησει να σου προτεινει καποιο.

Αλλιως πηγαινε στο σχετικο θεμα για Chrome και ρωτα εκει.

Εναλλακτικα δοκιμασε καποιο απο τα παρακατω,

https://chrome.google.com/webstore/search/anonymity?hl=el

Δημοσ.

κανεις δεν ηξερε απο την κουνια του, ολοι απο καπου μαθαμε... :)

και μην νομιζεις οτι οσα γραφονται ειναι μονο για σενα, αυριο θα ερθει μια φρεσκια  CtrlAltDel

και θα εχει τις ιδιες αποριες.... μαθαινοντας εσυ, μαθαινουν και οι επομενοι απο εσενα ;)

Ετσι και εγω εμαθα απο καποιους αλλους, thats life  B)

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γεια σας! Θέλω την βοήθεια σας και αν μπορείτε θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε σε κάτι που έχω άγχος!έκανα μια πλάκα στο omegle ένα σιτε που μιλάς με ανώνυμους αλλα μιλησα μονο με μηνύματα οχι με κάμερα! Κ ο τύπος αυτός άρχισε να μου λέει μην φύγεις θα πεθάνω και βλακειες κ εγω έφυγα!γίνεται να βρει που μένω; του έστελνα απο κινητό αλλά δεν ξέρει τον αριθμό μου ούτε την πραγματική μου ταυτότητα! Να ανησυχώ;;απαντήστε μου ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...