Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!! μια ερωτηση θελω να κανω σε σχεση με το θεμα. Ειναι ενας παιδι με το οποιο μιλουσαμε στο skype και τωρα κατα καποιο τροπο με απειλει οτι θα βρει τη διευθυνση του σπιτιου μου και κατι τετοια. Διαβασα τα παραπανω αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως αν γινεται πραγματι να το κανει αυτο η οχι μεσω skype. Περα απο την ευρεση του IP υπαρχει αλλος τροπος για να σε βρουν?? Αν μπορει να δωσει καποιος συμβουλες ωστε να αποφυγουμε δυσαρεστα θα ηταν πολυ ευπροσδεκτες!! Ευχαριστω

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μιλούσα με κάποιον σε μια πλατφόρμα και έγινε μια παρεξήγηση και με απειλεί οτι μ έκανε καταγγελία. Το πιστεύω γτ πλέον μπορείς να κανεις άνετα καταγγελία  μεσω ιντερνετ υπάρχει ειδική φόρμα.. Ας υποθέσουμε οτι οντως έκανε και έστειλε και σκριν απο μνμ τι να περιμένω;; υπάρχει όντως ανταπόκριση σε τέτοια θέματα; μεσα σε πόσο καιρό να περιμένω την αστυνομία στην πόρτα μου; να σημειωθεί οτι τον λογαριασμό τον διέγραψα και το προφιλ μου. Μπορούν να βρουν το ip μου μέσω το ip αυτού που του έστειλα μνμ;;;;; έχω αγχωθεί πολύ 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostas02145 είπε

Γεια σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μιλούσα με κάποιον σε μια πλατφόρμα και έγινε μια παρεξήγηση και με απειλεί οτι μ έκανε καταγγελία. Το πιστεύω γτ πλέον μπορείς να κανεις άνετα καταγγελία  μεσω ιντερνετ υπάρχει ειδική φόρμα.. Ας υποθέσουμε οτι οντως έκανε και έστειλε και σκριν απο μνμ τι να περιμένω;; υπάρχει όντως ανταπόκριση σε τέτοια θέματα; μεσα σε πόσο καιρό να περιμένω την αστυνομία στην πόρτα μου; να σημειωθεί οτι τον λογαριασμό τον διέγραψα και το προφιλ μου. Μπορούν να βρουν το ip μου μέσω το ip αυτού που του έστειλα μνμ;;;;; έχω αγχωθεί πολύ 

αναλογα με το τι εννοεις παρεξηγηση....

αν βριστεις με τον αλλον... εισαι τουτο και εκεινο, η παρεξηγηση παει στο καλο,

αν τον απειλεις, η εχεις ρατσιστικο περιεχομενο η οτι αλλο εμπιμπτει στη νομοθεσια, πχ εμπλοκη με παιδεραστια

ξεκιναει η διαδικασια να ζητησει καταρχην την ταυτοποιηση σου και να φας αγωγη.

Η ταυτοποιηση σου, πρεπει να γινει κατοπιν αναφορας σε εισαγγελέα, ο οποιος να συμφωνησει οτι συντρεχουν σοβαροι λογοι για να γινει κατι τετοιο. 

Πρεπει ομως να εχεις κανει κατι σοβαρο και οχι απλα να ριξεις ενα μπινελικι και να φυγεις.

Το οτι καποιος κανει μια καταγγελια, αυτο δεν σημαινει τιποτα, χιλιαδες κοσμου μπορουν να κανουν καταγγελιες, αυτο δεν σημαινει οτι γινονται και χιλιαδες ταυτοποιησεις και το μονο που χρειαζεται ειναι καποιος να κανει μια απλη καταγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...