katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αναρωτιέμαι να είναι τόσο χάλια αυτό το πρόγραμμα ή εγώ είμαι τόσο άτυχη. Για τουλάχιστον 4η φορά το πρόγραμμα μου προκάλεσε απώλεια δεδομένων προσπαθώντας να κάνω νέο partition. Είχε κανείς παρόμοια προβλήματα??
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Eίσαι άτυχη ή κάνεις κάτι λάθος. Είμαι φανατικός και παλιός χρήστης του partition magic και ποτέ δεν είχα ατυχήματα. Τελευταία φορά ήταν πριν από 8 μήνες που έκανα resize και δημιουργία partition σε δίσκο με δεδομένα. Όλα πήγαν άψογα. Μια βασική λεπτομέρεια. ΠΟΤΕ δεν έκανα δουλειά μέσα από τα windows. Boot cd και δουλίτσα. Δεν παίζουμε με partitions. Άλλη λύση που επίσης τιμώ είναι το acronis Disk director.
epivitor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μονο Acronis Disk Director. Με ολα τα αλλα παρομοια προγραμματα που εχω δουλεψει κατα καιρους ειχα προβληματα.
tempo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 και εγώ όταν το δούλεψα (μέσα απο τα win) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πάντα πρόβλημα, πάντα κολλάει, πάντα χαλάει το file system ή δεν ξέρω γω τι και πάντα ψάχνω τρόπο ανάκτησης των δεδομένων και μετά τα ανακτώ. Ίσως πρέπει πλέον να το κάνω εκτός windows δεν πάει άλλο, μπορεί να φταίει που κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα συνήθως.
cyber_katsarida Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν. προβλήματα δεν είχα εκτός μια φορά που δεν θυμάμαι τι είχε γίνει και σταμάτησε η διαδικασία resize. νομίζω κόλλημα του pc. πάντως τις τελευταίες φορές που το χρησιμοποίησα 2-3 για resize και τα λοιπά .... είχα κάτι μηνύματα για cluster size και τέτοια (ήθελα να ενώσω parttions και προφανώς είχαν άλλο cluster). απώλειες δεδομένων δεν είχα απλά δεν προχωρούσε. αποτέλεσμα. παράτησα το εν λόγω πρόγραμμα (έχει σταματήσει η εξέλιξη του πλέον). θα πρότεινα να κάνεις το ίδιο. υπάρχουν πολλά που πλέον είναι καλύτερα. to partition magic πάει πια........
narcotic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Eιναι για πεταμα το Partition Magic. Δοκιμασε partition manager ή το disk director.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ποτε δεν ειχα προβλημα με το προγραμμα αυτο...Ολα τα προγραμματα του ειδους ομως προειδοποιουν για backup δεδομενων πριν κανεις κατι Κατερινα.
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ε δεν ξέρει τι γίνεται πάντα? 1 mb να αφήσεις χωρίς back up επειδή σου τελείωσε ο χώρος, εκεί θα πάει και θα γίνει η βλακεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.