Προς το περιεχόμενο

Partition Magic - Η μεγάλη κατάρα

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι να είναι τόσο χάλια αυτό το πρόγραμμα ή εγώ είμαι τόσο άτυχη.

Για τουλάχιστον 4η φορά το πρόγραμμα μου προκάλεσε απώλεια δεδομένων προσπαθώντας να κάνω νέο partition.

Είχε κανείς παρόμοια προβλήματα??

Δημοσ.

Eίσαι άτυχη ή κάνεις κάτι λάθος. Είμαι φανατικός και παλιός χρήστης του partition magic και ποτέ δεν είχα ατυχήματα. Τελευταία φορά ήταν πριν από 8 μήνες που έκανα resize και δημιουργία partition σε δίσκο με δεδομένα. Όλα πήγαν άψογα. Μια βασική λεπτομέρεια. ΠΟΤΕ δεν έκανα δουλειά μέσα από τα windows. Boot cd και δουλίτσα. Δεν παίζουμε με partitions.

Άλλη λύση που επίσης τιμώ είναι το acronis Disk director.

Δημοσ.

Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πάντα πρόβλημα, πάντα κολλάει, πάντα χαλάει το file system ή δεν ξέρω γω τι και πάντα ψάχνω τρόπο ανάκτησης των δεδομένων και μετά τα ανακτώ.

Ίσως πρέπει πλέον να το κάνω εκτός windows δεν πάει άλλο, μπορεί να φταίει που κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα συνήθως.

Δημοσ.

κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

προβλήματα δεν είχα εκτός μια φορά που δεν θυμάμαι τι είχε γίνει και σταμάτησε η διαδικασία resize. νομίζω κόλλημα του pc.

πάντως τις τελευταίες φορές που το χρησιμοποίησα 2-3 για resize και τα λοιπά .... είχα κάτι μηνύματα για cluster size και τέτοια (ήθελα να ενώσω parttions και προφανώς είχαν άλλο cluster).

απώλειες δεδομένων δεν είχα απλά δεν προχωρούσε.

αποτέλεσμα. παράτησα το εν λόγω πρόγραμμα (έχει σταματήσει η εξέλιξη του πλέον).

θα πρότεινα να κάνεις το ίδιο. υπάρχουν πολλά που πλέον είναι καλύτερα. to partition magic πάει πια........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...