Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Είμαι από τους πιο μεγάλους χρήστες πιστεύω, της insomnia γι αυτό ανοίγω αυτό το topic, για να ακουστούν ή μάλλον να γραφτούν, κάποια λόγια για τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή που έφυγε προχθές. Τον Στέλιο Καζαντζίδη Τον Στελάρα!!! Το Α και το Ω του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Με χαρά διαπίστωσα χθες στην τηλεόραση την παρουσία όλων των ηλικιών στην κηδεία τουΜε λύπη δεν είδα ένα μεγάλο καλλιτέχνη αλλά ένα μικρό άνθρωπο, που έλαμψε με την απουσία του . Όχι δεν μιλάω για τον Χ.ΝικολόπουλοΔεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι προσωπικά είχαν μαζί με τον Στέλιο ούτε ποιος είχε δίκιο. Δικαιολογώ την απουσία του γιατί η παρουσία του νομίζω ότι θα δημιουργούσε προβλήματα. Κάποιος άλλος όμως ήταν ο μεγάλος απών!!! Ας αναρωτηθεί ο καθένας και αν θέλει ας τον αναφέρει σαν δείγμα μικροψυχίαςΤην δικιά μου γνώμη θα την πω στο τέλος
daskalos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 fisika ο ΜΙΚΗΣ.alla opos sou eipa ke kat idian file mou gia ton parapano den exo kai tin kaliteri apopsi gia to atomo tou(san anthropo enoo ke oxi san kalitexni).koita file mou poli fagane psomaki ke doxastikane apo ton STELARA ke sto telos ton xexasane.den peirazei omos o STELARAS tha exei emas tous aplous filous tou,pistous gia pada
trustfm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 o stelaras einai o kaluteros kallitexnhs pou exei na dewixei h ellada , pragmatika lupi8uka otan akousa oti pe8ane ...
Unbreakable21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 <<Η ζωή μου όλη είναι μια θυσία,που σκοπό δεν έχει,ούτε σημασία...>>Αυτό είναι το μήνυμα του τελευταίου μεγάλου λαϊκου τραγουδιστή.Το μόνο που μένει είναι το πάθος και η δύναμη της αθάνατης φωνής του.Έχε γειά Στελάρα θα ζεις μέσα στην ψυχή και στην καρδιά μας...
leon_94 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Γεια σου φίλε Στέλιο<BR>Καλό σου ταξίδι<BR>Δέν θα σε ξεχασομε ποτέ<BR><B>Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο, πού δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω</B><BR>ΥΓ. Φίλε platano αν ενοείς τον άλλο μεγάλο (και τελευταίο) γίγαντα του λαικού μας τραγουδιου τον Sir Γρηγόρη Μπιθικότση ,τότε κάνεις λάθος - μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί για την κατάσταση τησ υγείας του.
gatoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Tha mas ton thimizoun ta tragoudia tou an k den prokeitai na ksexastei.<P><BR>Kalo tou taksidi....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Όχι φιλε leon δεν εννοω τον sir τον εκπροσωπισε εξαλου η κόρη του στη εκκλησία και είπε και το αντίο απο τον πατέρα της.Εννοώ τον μικρό Μίκη Θεοδωράκη που είχε συναυλία ...στην Επίδαυρο.
Γηρυόνης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδιά δεν ακούω Καζαντζίδη αλλά όντως ήταν (είναι) η κορυφαία μορφή του Ελληνικού τραγουδιού. Σεβασμός.
Aylus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Nai ontos etsi einai...<P>Elpizw se merika xronia na ton 8imonte akoma aftoi pou klene simera...<BR>Oxi san ton Tsitsani, ton Bambakari, tin Mpelou, ton Zampeta...<BR>...pou tous exei faei i marmanga... oute mia ekpompi, oute ena "mnimosino" gia na min 3exniounte ta Iera afta Terata...<P>Alla vlepete filoi mou, simera kiriarxei to:<P>"..gkremizw ta giro mou, gia na fanei to ypsos mou..."
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ο Στέλιος ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά μας!!!!!!!!!!!!!!<p>[ 17-09-2001: Message edited by: platano ]
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε πλάτανο ξέρω πως αισθάνεσαι. Ο πατέρας μου είναι ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Καζαντζίδη και όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο που δεν έκλεγε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
wwwtasos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Ego paidia exo diaforetiki apopsi gia ton Stelara alla ama tin po... den tha exei kai noima.<P>Telos panton, ora tou kali kai kali tou anapausi. <P>To mono sigouro einai oti osoi ton agapoun pragmatika den tha ton ksexasoun pote...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 wwwtasos εδω γράφονται όλα εστω και αν διαφωνουμε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.