dikakom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά...λοιπόν έκανα εγκατάσταση ενα modem router thomson, το κλασσικό που δίνει η forthnet με κάθε νέα σύνδεση, βάζω προστασία στο ασύρματο wpa βάζω και κωδικό και πάω να συνδεθώ ασύρματα, βάζω τον κωδικό και δεν συνδέεται, αλλάζω την προστασία σε wep και πάλι τίποτα, βγάζω την προστασία και πάλι τίποτα!Ο αδερφός μου με laptop acer & win xp συνδέεται μια χαρά όπως και να εχω ρυθμισμένο το modem. To laptop μου είναι fujitsu-siemens με win vista και ποτε δεν είχε πρόβλημα να συνδεθώ ασυρματα κάπου(και τώρα συνδέεται αλλα όχι με το δικό μου modem γμτ)...Με ethernet μια χαρα συνδέομαι. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? βοηθήστε λίγο.Ευχαριστώ!!!
ss13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πες το μοντέλο του modem router thomson που έχεις !!
dikakom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 είναι το 585v7 φίλε μου...help plz!
ss13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298790
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.