islas canarias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 σκοπευω ν αγορασω 21'' ή 23'' κυριως για παιχνιδια fps, κανεις καποια προταση στα 150 (χοντρικα) ευρω? παιζει ρολο 2 ή 5ms ? thanx!! edit: πηγαινα γι αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169560
Oberon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 για fps να ξέρεις ότι ιδανικές είναι οι CRT (ναι οι παλιές οθόνες).
johanio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αγόρασα πριν 10 μέρες την LG που σέφτεσαι να πάρεις αλλά 23". Ειδικά στα παιχνίδια άμα ανεβάσεις την ανάλυση στα 1920χ1080 η εικόνα είναι απλά τέλεια. Τα χρώματα επίσης τέλεια και άμα έχεις και καλή κάρτα γραφικών μπορείς να την συνδέσεις και με HDMI θύρα για να αποδίδουν τα Blu-Ray. Στη προτείνω ανεπιφύλακτα
nick#18 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 για fps να ξέρεις ότι ιδανικές είναι οι CRT (ναι οι παλιές οθόνες). Γενικοτερα οι CRT ειναι καλητερες στα παιχνιδια για να μην πω σε ολα....
mihachris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' Σε πολύ καλή τιμή. Αυτήν θα πάρω κι εγώ.
cabdik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 την εχω, και εχω να πω οτι ειναι πολυ καλο value for money. ειναι γρηγορη στα παιχνιδια, δεν εχει καλο μαυρο- οπως αλλωστε ολες οι ΤΝ- αλλα στα λεφτα της ειναι αστερακι. και σε καποια τεστ που διαβασα τελευταια, την κατατασουν σαν πολυ καλη αγορα!
devill0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168080
S3ducer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μολις χθες παρελαβα τη συγκεκριμενη LG απο το e-shop k ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχει πολυ ωραιο design οπως ολες οι LG,ειναι πολυ καλη για ταινιες αλλα στα games ειναι η αποκορυφωση,τελεια εικονα λες κ ειναι ζωντανη.Σημερα την εβγαλαν επειδη εξαντληθηκε αυτο μαλλον δειχνει ποσο πετυχε η συγκεκριμενη οθονη.Την προτεινω ανεπιφυλακτα περιμενε μεχρι να την ξανα βαλουν
islas canarias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πήρες την 21,22 ή 23'' ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
LuciferX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' Σε πολύ καλή τιμή. Αυτήν θα πάρω κι εγώ. Αυτην εχω και εγω φιλε μου.Τη συστεινω με χιλια!!! Φοβερη οθονη για τα λευτα της.Φοβερη ηταν και τοτε που την πηρα 210 ευρω. Θα δεις οτι δε θα το μετανιωσεις.Τα αξιζει τα λευτα της ειτε 150 ειναι ειται 200. Για παιχνιδια ειδικα...ειναι οτι πρεπει!
islas canarias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οκ για κει παω. απο περιεργια και για να μαθαινω. εχει μεγαλη διαφορα 2ms με 5ms για τετοια παιχνιδια?
cabdik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 τα *ms ειναι πολυ λιγα για να τα πιασεις με το ματι. τα πραγματικα ms της συγκεκριμενης εχουν μετρηθει σε διαφορα τεστ γυρω στα 6-7. μπορει να σου φαινονται πολλα, αλλα πιστεψε με, δεν θα καταλαβεις διαφορα απο μια αλλη που εχει 10-11, πραγματικα ομως..!! παλιοτερες οθονες που ειχαν πολυ μεγαλυτερα νουμερα αποκρισης, πχ 30-35-40, ισως, σε γρηγορες σκηνες και αν τις εχεις διπλα διπλα, να δεις καποια διαφορα. ομως απο οτι ξερω, δεν παιζει ρολο μονο η αποκριση μιας οθονης, αλλα και η καθυστερηση εισοδου του σηματος στην οθονη- αν το λεω σωστα!!! καποια παιδια που ξερουν καλυτερα ας μας διαφωτισουν. παντως υπαρχουν αρκετα αρθρα να διαβασεις περι οθονων και να ενημερωθεις περισσοτερο, αν θες. ANYWAY, η οθονη αυτη σε πραγματικες συνθηκες ειναι πολυ γρηγορη, εχει ωραια χρωματα και εχει και πολυ καλη τιμη. τι αλλο θες?
islas canarias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οχι οκ, πεπεισμενος ειμαι για την LG, τωρα εχω 4ετιας μια LG 17'' tft, 4:3 και το μονο που θελω πλεον να δω ειναι τις ιντσες αφου δεν εχω εμπειρια στις wide και 23 μου φαινεται τρελα μεγαλη .Γενικα εχω την οθονη στη μουρη μου κοντα και δε γι αυτο μπερδευομαι με τα μεγεθη ακομα. ισως κανω λαθος, θελω να δω απο κοντα για να αποφασισω, παντως αυτο το μοντελο θα ειναι!
LuciferX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Και γω ειχα μια 17αρα CRT μεχρι περυσι,λογω του οτι επαιζα FPS σε διαφορα πρωταθληματα. Οντως οι CRT ειναι κλασης ανωτερες σε χρωματα και απεικονιση. Μολις την πηρα και γω περσυ ενιωθα καπως αβολα,αλλα πλεον μου φαινεται μικρη και αυτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.