Προς το περιεχόμενο

Ποιο NetBook μου προτεινεται

tibillys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ποιο netbook μου προτεινεται απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα και μεχρι 400 ευρο. Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να εχει καλες αποδοσεις. (εχω σκοπο να τρεχω visual studio , το εχω δει σε netbook και ετρεχε αρκετα καλα)

Δημοσ.
Οπως λεει και ο τιτλος ποιο netbook μου προτεινεται απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα και μεχρι 400 ευρο. Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να εχει καλες αποδοσεις. (εχω σκοπο να τρεχω visual studio , το εχω δει σε netbook και ετρεχε αρκετα καλα)

μαθητικο HP στο electroworld 222 euro

asus 1005HA απο eshop και fnac στα 269

το μαθητικο toshiba nb200-13j http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/toshiba-nb200-13j-1.php

παραπανω λεφτα για Netbook δεν εχει νοημα να δωσεις συν το οτι θα σου βγαινουν τα ματια (εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα και με το asus 701 που το ειχα για να διαβαζω και να γραφω) απο την μικρη οθονη η οποια ειναι ταλαιπωρια για τον μεσο ανθρωπο (ειδικα στα 11αρια με την μεγαλη αναλυση που εχουν αναλογικα με το μεγεθος της οθονης).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:03 ----------

acer 1810tz με 499 euro απο fnac με επιστροφη δωροεπιταγή 50euro!

κατι που δεν καταλαβα σχετικα με τα κουπονια του fnac ειναι οτι ισχυουν με την πρωτη αγορα και αμεσα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...