Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα συνηδειτοποίησα ότι υπάρχει κάποιος κλέφτης στην πολυκατοικία των 50 διαμερισμάτων που μένω... ΈΧω παραγγείλει πολλά πράγματα μέσω ebay και μόνο ένα είχε έρθει.. σήμερα το πρωί ήρθε άλλο ένα καλωδιάκη.. το είδα καθώς έφευγα και δεν πρόλαβα να το πάρω μαζί μου και στον γυρισμό έλειπε. Κάποιος μου παίρνει ότι μικρό πακετάκι αξίας 2-3 ευρώ που με μεγάλη χαρά αγόρασα από το ebay.. πράγματα που δεν χρειάζομαι αλλά έχουν πλάκα. Πως μπορώ να τον ξεσκεπάσω; Υπάρχει κάτι σαν tracker.. όπως αυτά που έχουν στις ταινίες; Να βάλω ένα δεματάκι με κάποιο transmitter και εγώ με το receiver να εντοπίσω την θέση του στην πολυκατοικία;;
nickarmy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μια καμερα θα εκανε τη δουλεια της ,αν ειναι ασυρματη (αν εισαι κοντα) ποιανει το 100 Ε βεβαια πρεπει να πάρεις άδια και απο τους άλλους ενοικους
o_magazatoras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μια καμερα θα εκανε τη δουλεια της ,αν ειναι ασυρματη (αν εισαι κοντα) ποιανει το 100 Ε βεβαια πρεπει να πάρεις άδια και απο τους άλλους ενοικους Πολύ κάτω από 50€...
AlexNet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αντάλλαξε τηλ με τον ταχυδρόμο και πες του το πρόβλημα.
karabouzouk... Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ασε στην είσοδο ψεύτικο πακέτο με κάποιου είδους ανιχνευτή μέσα... έχω δει κάτι κολπάκια για να μη χάνεις τα κλειδιά σου πχ.. βάλε ένα τέτοιο μέσα και άρχισε να ψάχνεις..!!
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σε ένα κουτί θα βάλεις ένα κομμάτι συκώτι που το έχεις αφήσει μερικές ώρες σε σημείο που υπάρχουν μύγες. Το βάζεις σε φάκελο ίδιο με αυτόν που σου στέλνουν από το ebay, το αφήνεις δυο μέρες σε θερμό (20 ~ 25 βαθμούς C) περιβάλλον και μετά το αφήνεις στην στοίβα με τα γράμματα.
frenzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε οξύ να του σκάσει στη μούρη και θα δεις κάποια στιγμή ποιός είναι. Αυτός που μοιάζει με τον Πάλπατιν.
HamerZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δεν βάζεις ένα παλιό κινητό αναμμένο με τον ήχο στο μέγιστο και να δοκιμάσεις να το καλέσεις, αφού το ελέγχεις ανά μισή ώρα;
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σιγά μη βάλει και ντετέκτιβ. Μίλα με το ταχυδρόμο ρε άνθρωπε του θεού..
Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ασε στην είσοδο ψεύτικο πακέτο με κάποιου είδους ανιχνευτή μέσα... έχω δει κάτι κολπάκια για να μη χάνεις τα κλειδιά σου πχ.. βάλε ένα τέτοιο μέσα και άρχισε να ψάχνεις..!! Αυτό με ψήνει! Και η μικρή κάμερα με ψήνει γιατί η όλη φάση γίνεται πρωί με μεσημέρι που έρχονται τα γράμματα. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να στείλω σε όλους αυτούς στο ebay και να τους πω ότι δεν ήρθαν τα πράγματα και να μου τα ξαναστείλουν σε άλλη διεύθυνση αλλά.. θα νιώσω ότι είναι ανήθικο. Από την άλλη... αν πάω στην αστυνομία θα με κλάσουν οπότε προτιμώ να γίνω Chuck Norris και να πάρω τον νόμο στα χέρια μου.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο συμβαινει και στη δικη μου πολυκατοικια. Ολοι οσοι φερνουν δεματα εχουν ρητες εντολες να μην το αφηνουν πουθενα παρα μονο σε εμενα αλλιως να μιλανε μαζι μου στο τηλεφωνο να κανονισουμε καποιο σημειο για να παρω το δεμα. Επειδη καταλαβαινω οτι αυτο το κολπο δεν γινεται να το κανεις παντα ομως θεωρω οτι η καμερουλα ειναι η ποιο αξιοπιστη λυση και θα βρεις και το λαμογιο που βαζει το χερι του εκει που δεν πρεπει.
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι παρόμοιο αλλά καλύτερο μάλλον ψάχνεις http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_5914.html
klainmaingr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μην παραγγείλεις την κάμερα απο το ebay και την κλαίς και αυτήνα μετά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα