Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πιο ασφαλές να μην έρχεται ειδοποίηση. Αν δεν είναι συστημένο, τα ελτά δεν ζητάνε ούτε ταυτότητα ούτε τπτ, σου το δίνουν το δεματάκι με το χαρτί της ειδοποίησης απλά. Στην οικοδομή μου πχ που γίνεται πανικός οι μισές ειδοποιήσεις χάνονται, πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να τις βάλει χέρι, να δει αν είναι συστημένο και να πάει ταχυδρομείο να δοκιμάσει την τύχη του.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σήμερα συνηδειτοποίησα ότι υπάρχει κάποιος κλέφτης στην πολυκατοικία των 50 διαμερισμάτων που μένω...

ΈΧω παραγγείλει πολλά πράγματα μέσω ebay και μόνο ένα είχε έρθει.. σήμερα το πρωί ήρθε άλλο ένα καλωδιάκη.. το είδα καθώς έφευγα και δεν πρόλαβα να το πάρω μαζί μου και στον γυρισμό έλειπε. Κάποιος μου παίρνει ότι μικρό πακετάκι αξίας 2-3 ευρώ που με μεγάλη χαρά αγόρασα από το ebay.. πράγματα που δεν χρειάζομαι αλλά έχουν πλάκα. Πως μπορώ να τον ξεσκεπάσω;

Υπάρχει κάτι σαν tracker.. όπως αυτά που έχουν στις ταινίες; Να βάλω ένα δεματάκι με κάποιο transmitter και εγώ με το receiver να εντοπίσω την θέση του στην πολυκατοικία;;

Bαλε ενα cd με τιτλο ''paris hilton new sex tape'' και σημειωση απο κατω ''playable only in pc'' και μεσα βαλε οτι ιο μπορεις να βρεις στο νετ!!!μπορει να μη μαθεις ποιος ειναι αλλα μια ευχαριστηση οσο να ναι θα την παρεις..!

Δημοσ.

Αν στο διαρρήξει κι αυτό, τότε πάμε για άλλα (αστυνομία κλπ. , κάνε φασαρία να χεστεί πάνω του ο μαλάκας, και αν τον βρούνε να τρέχει και στα δικαστήρια για κλοπή !!).

ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ;

oops. :o

Δημοσ.

Δυστηχώς παίζει και άλλο θέμα στην πολυκατοικία.. φοβάμαι λίγο για τυχόν διασυνδέσεις στην μαφία:Ρ Οπότε πρέπει να το παίξω κουλ...

Δημοσ.
Δυστηχώς παίζει και άλλο θέμα στην πολυκατοικία.. φοβάμαι λίγο για τυχόν διασυνδέσεις στην μαφία:Ρ Οπότε πρέπει να το παίξω κουλ...

Πω ρε φίλε, στην ίδια πολυκατοικία μένουμε;!

Και σε εμάς συμβαίνει αραιά και που αλλά έχουμε κάτι ρωσο-μαφίες (δίχως ρατσιστικές προδιαθέσεις).

Έχουν ανοίξει και μερικά διαμερίσματα τον τελευταίο χρόνο...

Α ρε Καλλιθέα, δεν ήσουν έτσι..

Δημοσ.

Ναι μια από τα ίδια .. περίπου...

οπότε δεν θέλω να το παίξω τσαμπουκάς, αλλά έξυπνος απλά.

Πρώτο βήμα να βρω τον αλήτη.

Δεύτερο.. το βλέπουμε! :Ρ

Δημοσ.

Πρώτο βήμα να βρω τον αλήτη.

Δεύτερο.. το βλέπουμε! :Ρ

Εσύ βρε παλιόπαιδο με κλέβεις;

Εεε;

Τι πράματα είναι αυτά;

Γιατί δε μου έλεγες να σου παραγγείλω και εσένα;

Δημοσ.
Εσύ βρε παλιόπαιδο με κλέβεις;

Εεε;

Τι πράματα είναι αυτά;

Γιατί δε μου έλεγες να σου παραγγείλω και εσένα;

Δεν κατάλαβα...

καλή χρονιά πάντως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν κατάλαβα...

είναι η φάση που πας να χωθείς σε κάποιον αλλά όταν βλέπεις πως δεν σε παίρνει τον καλοπιάνεις :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1η του Απρίλη είναι και γιορτάζουμε την κοίμηση της Θεοτόκου και τους αγώνες των εργαζομένων.

Νηματοθέτη :whistle: (σφύριγμα)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6019

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11461

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18087

και όλα μαζεμένα εδώ: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.812

Η υποκειμενική μου γνώμη είναι αν πιάσεις αυτόν που λουφάρει τα μικροδέματα μη τον δείρεις αλλά δώσε του ένα αντίτυπο του αρχείου που τον δείχνει επί το έργο και βάλε τον να σου πληρώσει όλη τη ζημία που σου προξένησε γιατί διαφορετικά το αρχείο θα διαμοιραστεί στο διαχειριστή και τους λοιπούς ενοίκους. Μετά ρώτα τον γιατί το κάνει. Κερδίζει κάτι ψυχικά ή πνευματικά και τί είναι αυτό; Βέβαια μπορείς εσύ να πράξεις τελείως διαφορετικά από αυτά που σε "συμβουλεύω" άλλα κατάλαβες τί θέλω να πω. Προτείνω να μην συμπεριφερθείς σαν κανίβαλος άλλα σαν τζέντλμαν πρώτα για εσένα τον ίδιο και μετά για το ώφελος του μικροκλέπτη. Αν χαίρεσαι που σου δόθηκε ευκαιρία και αφορμή να βιαιοπραγήσεις και να ξεφτιλίσεις κάποιον (έστω και μικροκλέπτη) τότε.. εσύ κρίνεις, εσύ έχεις την ευθύνη. ;) Το λέω γιατί υπάρχουν άτομα που ψάχνουν τέτοιες "ευκαιρίες" για να ξεσπάσουν τα απωθημένα τους.

με την ευκαιρία.. Αφού σου αρέσουν τα γκατζετάκια των 2-3 ευρώ το dealextreme που προτείνω είναι ο παράδεισος που έψαχνες τόσο καιρό. Θα καταναλώσεις μέχρι βαρύτατου εθισμού :mrgreen:

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.
Λοιπόν έστω ότι είμαι ο Κ. Πράσινος (ξέρετε το αντίστοιχο του κακομοίρογλου αλα greenpeace)

Μένω στην Κολοκυθιάς 13 στην Κάτω Τούμπα.

Στο ebay αντί να βάλω όμως την παραπάνω διεύθυνση θα βάλω τα εξής

Adress: PR. Toumpa

Postal Code : 54453

City : Thessaloniki

Country: Greece

Με αυτόν τον τρόπο,τα καινούρια ανακυκλώσιμα φίλτρα καφέ χωρίς χλώριο κ όψη χρησιμοποιημένου κωλόχαρτου που παρήγγειλα από το Μπαγκλαντές, δε θα πέσουν στα χέρια του ληστή της πολυκατοικίας αλλά θα παραμείνουν στο ράφι του ταχυδρομείου για να τα πάρω αυτοπροσώπως αφότου περνάω μια φορά τη βδομάδα για να ρωτήσω αν ήρθαν.Όχι και ότι πιο βολικό αλλά πιο ασφαλές.

Eστω ότι είμαι ο Κ. Κοκκινος και μένω στην Κολοκυθιάς 11 στην Κάτω Τούμπα.

Στο ebay θα βάλω την ιδια διεύθυνση που εβαλες πριν. Τι θα γινει στο ταχυδρομειο???

Δημοσ.
Eστω ότι είμαι ο Κ. Κοκκινος και μένω στην Κολοκυθιάς 11 στην Κάτω Τούμπα.

Στο ebay θα βάλω την ιδια διεύθυνση που εβαλες πριν. Τι θα γινει στο ταχυδρομειο???

Δεν αλλάζει κάτι.Απλά θα πάρεις το δέμα που παρήγγειλες ως κ. Κόκκινος.

Δημοσ.
Δεν αλλάζει κάτι.Απλά θα πάρεις το δέμα που παρήγγειλες ως κ. Κόκκινος.

Που φαινεται αυτο στο δεμα πανω? Πως ξερει το ταχυδρομειο οτι αυτο το δεμα ειναι για τον Κοκκινο και οχι για τον Πρασινο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...