Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που φαινεται αυτο στο δεμα πανω? Πως ξερει το ταχυδρομειο οτι αυτο το δεμα ειναι για τον Κοκκινο και οχι για τον Πρασινο?

Προφανώς όταν παραγγέλνεις κάτι βάζεις:

1. το όνομά σου

2. την διεύθυνσή σου

τώρα θα αλλάξεις την διεύθυνσή σου και θα βάλεις το ταχυδρομείο της περιοχής σου

η παραγγελία εξακολουθεί να έχει το όνομά σου.!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. το όνομά σου

2. την διεύθυνσή σου

τώρα θα αλλάξεις την διεύθυνσή σου και θα βάλεις το ταχυδρομείο της περιοχής σου

εγώ γιατί όταν βάζω το όνομα μου και την διεύθυνσή μου πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου?

Δημοσ.
εγώ γιατί όταν βάζω το όνομα μου και την διεύθυνσή μου πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου?

Μάλλον είσαι άστεγος ή βαριέται ο ταχυδρόμος :P

Δημοσ.

επειδη εχω είχα το ιδιο πρόβλημα με κατι αλβανογυφτους γείτονες ζήτησα από τον ταχυδρόμο με τηλεφωνική επικοινωνία, για κάθε τι που μου έρχεται αντι να το φέρνει και να το αφήνει να αφήνει ενα ειδοποιητήριο. (τον βολευει και αυτόν γιατι δεν κουβαλάει περισσότερο βάρος)

αν κ τώρα τελευταία κάτι μου έχει αργήσει αρκετα και ψαχνομαι γιατι και στο ταχύδρομείο χωρις ταυτότητα τα δίνουν τα απλα δέματα...

υ.γ. παραγγέλνω και εγώ μπούρδιτσες απο τους κινέζους γι'αυτό στο λέω...

υ.γ.2: εγώ την επιασα την αλβανίδα που με εκλεβε γιατι μου αφησαν ειδοποιητηριο απο κουριερ και πήγε να το παραλάβει κ μολις της ζήτησαν χρήματα (αντικαταβολή γαρ) την έκανε με ελαφρα. Πλέον σκοπεύω να βάλω και μία καμερούλα της πλάκας (40€ ασύρματη με νυχτερινη λήψη) για να δω και ποια ήταν να της κόψω τον *ωλο...

Δημοσ.
εγώ την επιασα την αλβανίδα που με εκλεβε
για να δω και ποια ήταν να της κόψω τον *ωλο...

διακρίνω μια αντίφαση; :-D

εγώ μαζί σου πάντως, ευτυχώς χωρίς να έχει απλώσει κανείς χέρι ακόμη στο γραμματοκιβώτιό μου

Δημοσ.
διακρίνω μια αντίφαση; :-D

εγώ μαζί σου πάντως, ευτυχώς χωρίς να έχει απλώσει κανείς χέρι ακόμη στο γραμματοκιβώτιό μου

για την ακρίβεια την τσακωσε ο τυπας με την αντικαταβολη στην γενική και μου είπε οτι είναι αλλωδαπή (στη γειτονια μου έχει αμέτρητους αλβανούς αρα δια της απαγωγής προκύπτει 99% αλβανίδα). Από εκει και πέρα "τσάκωσα" το ότι τα δέματα έρχοντουσαν και τα επαιρναν, όχι οτι δεν τα εστελναν οι σχιστομάτηδες φίλοι μου... :P

υ.γ. αυτα που χάθηκαν τους τα ανεφερα οτι δεν ήρθαν και μου τα ξαναστειλαν/refundαραν... δε φταίω εγώ για τον ασταθμητο παραγοντα ΑΛΒΑΝΟΣ :X

• Super Moderators
Δημοσ.

τον αστάθμητο παράγοντα ΚΛΕΦΤΗΣ θες να πεις...το ότι έτυχε να είναι Αλβανοί δεν σημαίνει ότι όλοι τους κλέβουν ή ότι δεν κλέβουν άλλες εθνικότητες...μην ξεχνάς ποιοι είναι οι ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ σε αυτή την χώρα...

Δημοσ.
τον αστάθμητο παράγοντα ΚΛΕΦΤΗΣ θες να πεις...το ότι έτυχε να είναι Αλβανοί δεν σημαίνει ότι όλοι τους κλέβουν ή ότι δεν κλέβουν άλλες εθνικότητες...μην ξεχνάς ποιοι είναι οι ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ σε αυτή την χώρα...

όχι ξέρω τι λέω... στην περίπτωση της περιοχής μου 9/10 κλέφτες είναι αυτής της ράτσας και το άλλο 1/10 είναι πρεζάκι ανεξαρτήτου ράτσας...

Πολύ εθνικιστικό ακούγεται το όλο θέμα μου αλλα το να χρειάζεται κάνεις φρούριο μία γκαρσονιέρα για να προφυλάξεις 1 λαπτοπ και 1 32" lcd αλλά και το ιδιο σου το τομάρι σε κάνει εθνικιστή... και όλα αυτά μέσα στην ίδια σου τη χώρα...

δεν διαφωνω οτι αρχικλέφταροι είναι οι πολιτικοι... τουλάχιστον οι 280/300...

• Super Moderators
Δημοσ.

η περιοχή σου δεν περιλαμβάνει όλους τους Αλβανούς του πλανήτη, με την ίδια λογική εμείς τι είμαστε? :o

Δημοσ.

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι... να ΜΗΝ ξαναπαραγγείλεις απο το ebay !

πλάκα κάνω. ελπίζω να βρεις άκρη.

η καλύτερη λύση είναι να κάνεις τα παράπονά σου στο ταχυδρομείο και να παραλαμβάνει το δέμα μόνο γνωστό σου άτομο αν δεν μπορείς εσύ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

1. το όνομά σου

2. την διεύθυνσή σου

Κι αν δεν σε λένε Κόκκινο αλλά σε λένε Παπαδόπουλο Γεώργιο και υπάρχουν 100 Γεώργιοι Παπαδοπουλέοι στην ίδια περιοχή τι γίνεται; Άλλες πιθανότητες έχει η σύμπτωση ονόματος σε μία πολυκατοικία, και άλλο σε μία ολόκληρη περιοχή με χιλιάδες κατοίκους.

Δημοσ.

Κι αν δεν σε λένε Κόκκινο αλλά σε λένε Παπαδόπουλο Γεώργιο και υπάρχουν 100 Γεώργιοι Παπαδοπουλέοι στην ίδια περιοχή τι γίνεται; Άλλες πιθανότητες έχει η σύμπτωση ονόματος σε μία πολυκατοικία, και άλλο σε μία ολόκληρη περιοχή με χιλιάδες κατοίκους.

Το ποστ είναι πριν από 2.5 χρόνια.

Δημοσ.

Το ποστ είναι πριν από 2.5 χρόνια.

Λες και φταίω εγώ που πάνε και τα ξεθάβουν...πρέπει να κοιτάω και ημερομηνίες, μάθαμε και κάτι σήμερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...