Προς το περιεχόμενο

Boot προβλημα σε Acer Timeline 4810

actorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το Δες τη ψηφιακα τα θαλασσωσα με τον φορητο της κορης χωρις να κρατησω αντιγραφα ασφαλειας(πρωτα χαλασε το boot).Υπαρχει κανεις με τα αντιγραφα φοραει WINDOWS 7 64bit Home premium και την ΑΤΙ καρτα.Καθε προταση ευπροσδεκτη...

Δημοσ.
απο το Δες τη ψηφιακα τα θαλασσωσα με τον φορητο της κορης χωρις να κρατησω αντιγραφα ασφαλειας(πρωτα χαλασε το boot).Υπαρχει κανεις με τα αντιγραφα φοραει WINDOWS 7 64bit Home premium και την ΑΤΙ καρτα.Καθε προταση ευπροσδεκτη...

δοκιμασες να πατησεις με το που ξεκιναει (πριν ξεκινησει να φορτωσει τα windows - στην οθονη πoυ λεει την version του bioa) να πατησεις alt+F10;

Δημοσ.
Το δοκιμασα αλλα ενω αντεγραψε τα αρχεια απο τον κρυφο partition στον δισκο C δε λεει να ξεκινησει

οποτε κατι δεν παει καλα με τον δισκο. ελπιζω να ειναι κατι απλο και να μην χρειαστεις service γιατι μαλλον θα περιμενεις πολυ...

Δημοσ.

Φιλε μου το alt+F10 δουλεψε... μαλλον.Επειδη σιχαθηκα ολο τη νυχτα το boot ,το πρωι ειδα τα ρημαδοWin .Εβγαλε επιλογες που το F8 και το F2 δεν ειχαν.Εισαι Acerοπληχτος απ' οτι βλεπω.Ευχαριστω για τη συμβουλη.

Δημοσ.
Φιλε μου το alt+F10 δουλεψε... μαλλον.Επειδη σιχαθηκα ολο τη νυχτα το boot ,το πρωι ειδα τα ρημαδοWin .Εβγαλε επιλογες που το F8 και το F2 δεν ειχαν.Εισαι Acerοπληχτος απ' οτι βλεπω.Ευχαριστω για τη συμβουλη.

ειμαι σε βαθμο που δεν φανταζεσαι εχω αναστησει πολλα acer και εχω τραβηξει ακομα περισσοτερα απο το service και απο τα κουφα προβληματα που βγαζουν τοσο σε μηχανημα δικο μου οσο και σε γνωστων...

αυτη την φορα κανε τα recovery δισκακια πριν το στησεις γιατι αν σου κατσει στραβη και χαλασει ο δισκος τοτε να εχεις το δικο του λειτουργικο να το επαναφερει χωρις πολλα πολλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...