BalDwin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Loipon, o titlos ligo-poly ta leei ola.Tha paw thn Pembth se xionodromiko kai thelw kapoios pou kserei na mou pei 5 vasika pragmatakia,opws ti na prosexw, pws na kratiemai panw sth sanida, kanena mikro kolpo-tip klp. Den zhtraw na katevainw plagies san prwtathliths, apla mhn ginoume kai rombes re gmwtoKathe voitheia kalodexoumenh
Icecut Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 file mia symvoulh apo epishs sxedon arxario!mh masas...!ola mia idea einai!ama de peseis de 8a ma8eis?ante kouragio megale kai kales ptwseis!!!h sanida de spaei opote kai noikiasmenh na einai ok eisai!!!!
paravatis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 na kaneis 2 ores mathima. pistepse me, voihaei poly!! mono 1 2oro me to pou tha aneveis kai meta oli ti mera practise monos sou. molis ksanapas de tha pisteveis oti eisai esy pano sti sanida!!
vastravoud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 ΚΑι εγώ αρχάριος είμαι, αλλά με ξάδερφο πρωταθλητή Ελλάδας! Νομίζω είναι οπωσδήποτε απαραίτητο το μάθημα, αλλά πέραν τούτου το βασικό είναι να βάζεις πάντα το βάρος στο μπροστινό πόδι, να έχεις τα΄πόδια σου ελαφρά σωστά λυγισμένα και να μη φοβάσαι να βάζεις τη σανίδα σου στην κατηφόρα...
BalDwin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 "ama de peseis de 8a ma8eis?ante kouragio megale kai kales ptwseis!!!" Kala,poly kouragio phra twra!!Pandws me 2 wres mathima k 1 mera practice mou fainetai pragmati apithano na shmeiwsei kaneis ousiastikh veltiwsh.Ektos ki an den koumandareis th sanida me ta podia,but with the Force...
spinmind Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Ο Βαγγέλης είπε πολύ σωστή κουβέντα: το βάρος στο μπροστινό σου πόδι-όχι όπως θα σου έρθει να κάνεις μόλις σηκωθείς πάνω στη σανίδα στο πίσω. Με το πίσω στρίβεις τη σανίδα, με το μπροστά στηρίζεσαι όρθιος. Μάθε να φρενάρεις δηλ. να φέρνεις τη σανίδα σου κάθετα στη φορά κίνησης με γωνία ή να στρίβεις προς την ανηφόρα ώστε να επιβραδύνεις βαθμιαία. Ξεκίνα από μικρές κλίσεις ώστε να συνηθίσεις την αίσθηση πάνω στη σανίδα και σιγά σιγά να αρχίσεις να στρίβεις Δεν είναι δύσκολο να κατεβαίνεις και μεγάλες κλίσεις. Απλά αφού δεν είσαι συνηθισμένος να κοιτάς το Θεό (το κενό μπροστά σου), αν θες να κατέβεις απότομη πλαγιά απλά ξεκίνα να κατεβαίνεις σλάλομ από τη μια άκρη στην άλλη. Βασικό να επιλέξεις ποιο πόδι σου είναι το καλό για να βάλεις μπροστά στη σανίδα. Μη φοβάσαι να πέσεις-αν δεν πέσεις δε θα μάθεις και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα πέσεις πολλές φορές. Για να μη χτυπήσεις, προσπάθησε να πέφτεις στον πισινό σου η αν πέσεις μπροστά, ΠΟΤΕ τα χέρια τεντωμένα, πάντα με τους αγκώνες. Σου εύχομαι να κατακτήσεις τα χιονισμένα τοπία. Για ό,τι άλλο, εδώ είμαστε.
vastravoud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Ο spinmind έδωσε πολύ σωστές συμβουλές. Εν τέλει νομίζω ότι το παν είναι να μη φοβάσαι την ταχύτητα, καθώς το συναίσθημα αν μπορείς να κατεβαίνεις στρίβοντας είναι εκπληκτικό! Εγώ μόνο 3-4 φορές το έχω καταφέρει αυτό άλλα νοιώθεις πραγματικά σπουδαία ελέγχοντας το σανίδι σου...
BalDwin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2003 Eyxaristw poly paidia,ante na doume ti tha vgei ayrio.Pandws exw thn aisthisi oti borw na ta paw poly kala gia arxario kai nomizw oti h swsth psyhologia einai ena prwto megalo vhma gia thn epityxia :cool:
HexStatic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Baros stin mesi pou na tinei brosta.Oso akoma matheneis apefeuge na anaptiseis megales taxitites stis opoies den tha exeis full control giati etsi mporei na peseis panw se kanenan kai na ton traumatiseis.Eksaskisi thelei panw apo ola.. oso pio polly kaneis toso kalitera tha matheis.Respect stous upolupous panw sto bouno kai na blepeis otan stribeis. By the way auto to weekend exei big air contest stin basilitsa. Be there !!!
BalDwin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Kala htan!Epesa vevaiws ouk oliges fores alla nomizw oti exw talento...To stripsimo kai to stamathma mou fanhkan ta pio dyskola,stis eytheies kaloutsika phgaina.Nomizw oti pragmati thelei eksaskhsh.Opote boresw tha ksanapaw me ta xilia...
spinmind Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Πολλή πόρωση το άτιμο! Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα να κάνω έτρωγα αεροπλανικές τούμπες και έπεφτα όταν με τράβαγε το lift (ρεζίλι :D ). Μετά από 3-4 φορές όμως πήρα τον αέρα και μετά όλα καλά. Ειδικά αυτός ο ήχος του χιονιού που τινάζεται όταν παίρνεις στροφή είναι το κάτι άλλο! Τώρα έχω δικό μου εξοπλισμό και με την πρώτη ευκαιρία φεύγω για τις κορυφές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.