alphacen Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλήμερα παιδιά και χρόνια πολλά. Αγόρασα χθες το εν λόγω Notebook η αλήθεια είναι χωρίς να το πολυ ψάξω, τα βασικά χαρακτιριστηκά του μου φάνηκαν υπέρ αρκετά για τη χρήση που το ήθελα. Πράγματι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όλα εκτός από την οθόνη, για την οποία είχα κατα καιρούς ακούσει αρνητικά σχόλια. Μα να είναι τόσο χάλια;; Σε σχέση με τα σταθερά PC που έχω είναι μέρα με την νύχτα. Ακόμα και μια AOC τετραετίας που έχω μιάζει σαν να έχει σούπερ ντούπερ Panel μπροστά της. Το μαύρο πχ στο windows bootlogo είναι τέρμα γκρι σχεδόν στο 70% της οθόνης μόνο μια λωρίδα στο κέντρο φαίνεται λίγο μαύρη η οποία μετακινήται οπως μετακινώ το κεφάλι μου πάνω-κάτω. Η εικόνα στις ταινείες είναι θολή σε όλη την οθόνη και ξασπρισμένη προς το κάτω μέρος έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά λίγα πράγματα κατάφερα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η οθόνη η απλώς είναι τόσο χάλια σε όλα τα pavilion αυτής της σειράς. Το βάζω Δίπλα δίπλα με ένα LG X110 netbook και η διαφορά στα μάτια μου είναι τόσο τραγική στη φωτεινότητα και στη θολούρα που μου' ρχετε να το πετάξω απ΄ το μπαλκόνι...:mad:
Aver Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλήμερα παιδιά και χρόνια πολλά. Αγόρασα χθες το εν λόγω Notebook η αλήθεια είναι χωρίς να το πολυ ψάξω, τα βασικά χαρακτιριστηκά του μου φάνηκαν υπέρ αρκετά για τη χρήση που το ήθελα. Πράγματι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όλα εκτός από την οθόνη, για την οποία είχα κατα καιρούς ακούσει αρνητικά σχόλια. Μα να είναι τόσο χάλια;; Σε σχέση με τα σταθερά PC που έχω είναι μέρα με την νύχτα. Ακόμα και μια AOC τετραετίας που έχω μιάζει σαν να έχει σούπερ ντούπερ Panel μπροστά της. Το μαύρο πχ στο windows bootlogo είναι τέρμα γκρι σχεδόν στο 70% της οθόνης μόνο μια λωρίδα στο κέντρο φαίνεται λίγο μαύρη η οποία μετακινήται οπως μετακινώ το κεφάλι μου πάνω-κάτω. Η εικόνα στις ταινείες είναι θολή σε όλη την οθόνη και ξασπρισμένη προς το κάτω μέρος έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά λίγα πράγματα κατάφερα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η οθόνη η απλώς είναι τόσο χάλια σε όλα τα pavilion αυτής της σειράς. Το βάζω Δίπλα δίπλα με ένα LG X110 netbook και η διαφορά στα μάτια μου είναι τόσο τραγική στη φωτεινότητα και στη θολούρα που μου' ρχετε να το πετάξω απ΄ το μπαλκόνι...:mad: Φίλε νομίζω ότι είναι ίδιος με αυτόν http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dv5-1199EG.13497.0.html . Ρίξε μια ματιά... Το you.gr το έχει προσφορά γύρω στα 640Ε ,μάλλον γιατί δεν πουλάει ?
LOULATRANS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 δεν ξερω αν εχεις δουλεψει με το κεντρο της ενβιντια.αν εχεις δοκιμασει και δεν εκανες δουλεια δεν μπορω να πω κατι.αν δεν δοκιμασες,κανε δεξι κλικ στην οθονη,ανοιξε το κεντρο της ενβιντια και πανε στην καρτελα ρυθμισεων των χρωματων.απο εκει μπορεις να ρυθμισεις την φωτινοτητα,την αντιθεση,τον κορεσμο,και το βιμπρεεισον νομιζω. ολα κανουν διαφοροποιησεις.παιξε και δες.και εγω ειχα τετοια εντυπωσηη αλλα με ρυθμισεις την εφερα εκει που ηθελα(την οθονη).ακομα .χαμηλωνοντας τερμα την φωτηνοτητα,ανεβαζεις και αλλο την αυτονομια της μπαταριας σου. δοκιμασε και γραψε τα αποτελεσματα (αν το πεταξεις ,πες μου σε ποιον καδο.........)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.