Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα 4 laptop???

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να αγοράσει laptop μια από αυτές τις μέρες ο αδελφός μου και ψάχναμε μαζί!!

Είμαστε ανάμεσα σε αυτά τα 4!!!:-D

Dell Inspiron 1545

Acer Aspire AS5738G-654G32MN

ACER ASPIRE 5738ZG-434G32MN

LENOVO IDEAPAD Y550-G-2 (Πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά αν αξίζει!!)

Όπως καταλάβατε ο αδελφός μου είναι στην δράση ''Δες τη Ψηφιακά'' και το ποσό που θα διαθέσει είναι το πολύ +300 ευρώ. Ποιο από αυτά τα laptop έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά???(εκτός από το lenovo :PΑν θέλτε προτείνεται και εσείς κανένα καλύτερο!!Προορίζεται για απλή χρήση και αν γίνεται κανένα παιχνιδάκι με αυτά τα λεφτά!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

μεχρι τα 700e το lenovo πιστευω ειναι οτι καλυτερο...

απο εκει και περα ας προτιμησει το dell λογω αξιοπιστιας μιας και κανενα δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατο, αλλα με αυτη την καρτα γραφικων μην περιμενει και πολλα στα παιχιδια... τα απλα ομως θα τα παιξει :-)

Δημοσ.

Το dell δηλαδή υπερέχει από τα άλλα 2 (εκτός από το lenovo)??

O Intel Core 2 Duo T6500 είναι πιο δυνατός από τον Intel Pentium Dual-Core Mobile T4300 έτσι δεν είναι??

Εμένα μου φαίνεται αυτός καλύτερος από τον dell!!:rolleyes:

-Πιο καλό επεξεργαστή.

-Πιο καλή κάρτα γραφικών.

-και ddr3 μνήμη!!

Δημοσ.

ναι ρε φιλε υπερεχει σε ολα αυτα που λες αλλα οποιο και να παρεις μην περιμενεις τρελες επιδοσεις και διαφορες μεταξυ τους, οποτε προτιμησε το dell που ειναι αξιοπιστος τουλαχιστον για να εισαι ησυχος...

αν θες αυτον που υπερεχει σε ολα παρε τον lenovo οπως λες και εσυ... ;)

Δημοσ.

λοιπον για μην λετε βλακιες το μοναδικα λαπτοπ που αξιζουν σε αυτα τα χρηματα ειναι τα acer...ολα τα αλλα δεν κανουν για τπτ...

Τωρα αν θελει το παιδι κατι καλο κοντα στα 700 ευρω ας παρει αυτο στα 750

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=768

Δημοσ.
λοιπον για μην λετε βλακιες το μοναδικα λαπτοπ που αξιζουν σε αυτα τα χρηματα ειναι τα acer...ολα τα αλλα δεν κανουν για τπτ...

Τωρα αν θελει το παιδι κατι καλο κοντα στα 700 ευρω ας παρει αυτο στα 750

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=768

μπορεις να μου πεις τι σχεση εχει το acer με το sony??? :lol::lol::lol:

αν ηταν τοσο καλυτερο απο το dell, τοτε ναι να επερνε το acer, αλλα για 3-4 fps στα παιχνιδια δεν νομιζω οτι αξιζει...

περα απο αυτο γιατι αξιζουν μονο τα acer σε αυτα τα χρηματα? ειδες μηπως να φοραει κατι πολυ καλο???

Δημοσ.

Δεν παίρνω το lenovo καλύτερα μόνο θα πάρω το sony που κάνει 750 ευρώ!!!:lol:

Και είναι και καλύτερο το lenovo....

Δημοσ.

Το dell δεν το έχει το multirama σε μαύρο ούτε σε άσπρο οπότε δεν το παίρνω!!!:-(

Πάω για acer του multirama ή το lenovo του e-shop!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...