stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το laptop μου, η ιστορία είναι ως εξής: χτύπησε η μαμίσια κάρτα γραφικών μου ενώ έκανα εγκατάσταση Windows XP μετά από format, κατάφερα να τελειώσω την εγκατάσταση όσο μπορούσα να δω στην οθόνη, παράγγειλα από e-bay την Ati Mobility hd 3650 (512 mb) αφού την έβαλα άνοιξε το laptop έβγαλε στην οθόνη το Fujitsu Siemens και μόλις τελείωνε η μπάρα φόρτωσης από κάτω, το laptop έσβησε. Προσπάθησα ξανά αλλά τα ίδια, τι νομίζετε ότι συμβαίνει γιατί στο τέλος θα το πετάξω (όπως έχω ακούσει πολλούς να λένε για την εν λόγω εταιρία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σταύρος
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κανονικα τι καρτα φορουσε? Ειναι συμβατες? Το πιο πιθανο σε βλεπω και σενα να το παρατας σαν ολους εμας που εχουμε καει επισης απο καρτα γραφικων στα γ@μωamilo...
stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 χ1400 φορούσε, διάβασα ότι είναι συμβατές.
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου αν δεν εινα ιδιες καρτες, θελει πολυ δουλεια... διαφορετικες θερμοκρασιες λειτουργιας, underlock, ρυθμισεις bios δεν ξερω και εγω τι αλλο... δεν μπορω να σε βοηθησω, καλο κουραγιο ομως και ελπιζω να βρεις καποια λυση σε αντιθεση με μενα...
stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ, θα περιμένω να δω μήπως ξέρει και κανείς άλλος τίποτα γι' αυτό.
spoi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Η κάρτα που παρήγγειλες ταίριαζε απολυτά; Συνήθως αυτές η κάρτες είναι χωρίς τις βάσεις για τι βίδες . Επίσης πρέπει να φας με το τροχό το cooler.Δεν είναι τόσο απλό.
stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ταίριαζε έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με την παλιά. Όντως είναι χωρίς τις βάσεις για τις βίδες, αλλά κάθεται πολύ καλά χωρίς να χρειάζεται να ζορίσω τίποτα.
vasilis1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το laptop μου, η ιστορία είναι ως εξής: χτύπησε η μαμίσια κάρτα γραφικών μου ενώ έκανα εγκατάσταση Windows XP μετά από format, κατάφερα να τελειώσω την εγκατάσταση όσο μπορούσα να δω στην οθόνη, παράγγειλα από e-bay την Ati Mobility hd 3650 (512 mb) αφού την έβαλα άνοιξε το laptop έβγαλε στην οθόνη το Fujitsu Siemens και μόλις τελείωνε η μπάρα φόρτωσης από κάτω, το laptop έσβησε. Προσπάθησα ξανά αλλά τα ίδια, τι νομίζετε ότι συμβαίνει γιατί στο τέλος θα το πετάξω (όπως έχω ακούσει πολλούς να λένε για την εν λόγω εταιρία).Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σταύρος Επειδη το ειχα αυτό το λαπτοπ απο μια προσφορα των Multirama ειχα ψαχτεί και εγω για αντικατάσταση της καρτας του με την 3650 αλλά τελικα το πουλησα. Η καρτα ταιριάζει και αφου ξεκίνησε να δειχνει στο μπουταρισμα πιθανον να εισαι και οκ από θέμα bios (καποιοι βαζουν bios alienware για να υποστηριζει 4 γιγα ραμ και κάποιες άλλες κάρτες-ψαξτο αν δεν πετυχει αυτο που θα σου γράψω). Αυτο που καταλαβαίνω ειναι ότι μάλλον ειναι θεμα υπερθέρμανσης,δεν πατάει καλά ο απαγωγος θερμοτητας της καρτας γραφικών.Ξανατοποθετησε τον με προσοχη,πιθανον να μην κάνει καλη επαφη.Ψάξε και εδω http://www.mxmvideoquest.com/faq.html
stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα που το είδα καλύτερα όντως ο πυρήνας της κάρτας δεν ακουμπάει καθόλου στον απαγωγό θερμότητας και αυτό γιατί λείπουν οι βάσεις για τις βίδες οι οποίες έσφιγγαν την κάρτα με τον απαγωγό θερμότητας. Τι λέτε εάν βάλω θερμοαγώγιμη πάστα θα κάνω δουλειά? Βάσεις για τις βιδες της κάρτας γραφικών μπορώ να βρω?
vasilis1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Θα βαλεις θερμοαγωγιμη πάστα αλλά πρέπει να σφιξει η βαση πάνω στο τσιπακι.Κανε πατεντα για να πατησει οσο το δυνατον καλύτερα-σφιχτότερα
stapal2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα είναι η αυξημένη θερμοκρασία αφού ο απαγωγός θερμότητας δεν πατάει τέλεια στην κάρτα γραφικών, έβαλα πάρα πολύ πάστα στα τσιπάκια της κάρτας και δούλεψε τελικά, αλλά αυτή δεν είναι λύση αύριο θα ψάξω για βιδάκια. Καλό σας βράδυ.
spoi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις με τα πράγματα που διαθέτης. 1- θέλεις μικρότερες βάσεις από τη έχει η παλιά κάρτα (εκεί που βιδώνουν η βίδες) 2- πρέπει να φας με τροχό το ψήκτρα εκεί που είναι το μεγάλο τσιπάκι. 3- Και μετά να το τρελάνεις στα crash test. Το παλεύω μια εβδομάδα και τελικά την έκαψα. Και κάτι άλλο δύσκολο να βρεις Drivers
carib Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Αν σε ενδιαφέρει να επισκευάσεις την αυθεντική κάρτα που φορούσε ο υπολογιστής εμείς το αναλαμβάνουμε με 50Ευρώ + ΦΠΑ. Μας στέλνεις μόνο την κάρτα και την παραλαμβάνεις επισκευασμένη σε μια εβδομάδα περίπου και με 4 μήνες γραπτή εγγύηση. Με τροχούς και πάστες δεν πρόκειται να πετύχεις τέλεια επαφή της ψύκτρας με την κάρτα γραφικών που δεν είναι φτιαγμένη για τον υπολογιστή σου.
mashak Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εμένα μου το επισκευάσανε ΕΔΩ με εγγύηση 6 μηνών και πραγματικά ξένοιασα μετά απο πολλες επισκέψεις στο service tis fujitsu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.