pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ο ορος επενδυση ειναι ξενος με τους υπολογιστες, αφου παντα ο λογος τιμη προς αποδοση μειωνεται. ο μονος λογος να αγοραζεις τετοια συστηματα ειναι το e-penis οπως ελεγε καποιος θυμαμαι πριν παρα πολλα χρονια οταν αγορασα δισκο 2GB 70.000 δρχ (200ε). φοβερη επενδυση...
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σημερα πηρα απο το Πλαισιο τον 80αρι postville...τωρα στην P5Q Deluxe εχω τον WD 640GB AALS σε IDE(στα 7)..Οταν περασω τα 7 στον ssd να τον αφησω και αυτον IDE η να τον βαλω ahci? Ευχαριστω.. Κατα τα λεγόμενα, εδώ κ εκεί, λέγεται πως είναι καλύτερο να τους βάλεις σε AHCI mode (λόγω καλύτερου performance και καλύτερης διαχείρισης)... Εγώ τους έβαλα σε AHCI mode (6 δίσκους) αλλα ξέρετε τί μου κάνει εντύπωση? Κάτω δεξιά (στο tray), εκεί που είναι το σύμβολο για τις USB συσκευές, μου βγάζει ΟΛΟΥΣ τους δίσκους, έναν έναν στη σειρά... και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου... Πώς "διορθώνεται" αυτό ?... ΑΝ "διορθώνεται"...
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ο ορος επενδυση ειναι ξενος με τους υπολογιστες, αφου παντα ο λογος τιμη προς αποδοση μειωνεται. ο μονος λογος να αγοραζεις τετοια συστηματα ειναι το e-penis οπως ελεγε καποιος θυμαμαι πριν παρα πολλα χρονια οταν αγορασα δισκο 2GB 70.000 δρχ (200ε). φοβερη επενδυση... Eνοειται πως ο,τιδηποτε αγορα κανει καποιος πανω στον υπολογιστη του δε θεωρειται επενδυση.. Ο λογος ειναι επειδη συνεχεια η τεχνολογια εξελισσεται και βγαινουν καινουρια προιοντα στην αγορα και ετσι αυτα που θεωρουσες πριν λιγο ως τοπ τωρα ειναι σε δευτερη μοιρα ... Και συνεπως η τιμη τους πεφτει αρα οταν εσυ θα πας να πουλησεις κατι θα χρειαστει να το "σκοτωσεις" για να το διωξεις... Οταν ομως εγω ειπα επενδυση εννοουσα επενδυση ωστε να γινει ο υπολογιστης σου καλυτερος... Κοιτα να δεις, πλεον εχουμε σουπερ καρτες γραφικων , εχουμε γρηγορους επεξεργαστες με πολλους πυρηνες που μπορουμε να τους υπερχρονισουμε κι ολας αν θελουμε για να εχουμε και καλυτερη αποδοση, εχουμε γρηγορες ραμ... Εκει που ειχαμε μεινει στασιμοι ηταν οι σκληροι δισκοι.. Εκει υστερει πλεον ενα δυνατο συστημα... Τωρα πια με τον SSD τα πραγματα καλυτερευουν και αποκτα και το κομματι αυτο του υπολογιστη μεγαλυτερη δυναμη... Με αυτο το σκεπτικο το ειπα... Και γι αυτο πιστυω πως αξιζει καποιος να αγορασει εναν SSD.. Αν και ειναι τσουχτεροι ακομα δε λεω.. Αλλα αν θες να ριξεις χρημα ε τοτε ειναι must ενας SSD..
Djole_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κατα τα λεγόμενα, εδώ κ εκεί, λέγεται πως είναι καλύτερο να τους βάλεις σε AHCI mode (λόγω καλύτερου performance και καλύτερης διαχείρισης)... Εγώ τους έβαλα σε AHCI mode (6 δίσκους) αλλα ξέρετε τί μου κάνει εντύπωση? Κάτω δεξιά (στο tray), εκεί που είναι το σύμβολο για τις USB συσκευές, μου βγάζει ΟΛΟΥΣ τους δίσκους, έναν έναν στη σειρά... και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου... Πώς "διορθώνεται" αυτό ?... ΑΝ "διορθώνεται"... Μαλιστα..θα τους βαλω τοτε σε ahci και βλεπουμε..ευχαριστω..
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για βάλτους για να δούμε κ τί γίνεται και με αυτό το πρόβλημα που προείπα...
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ναι.Περίμενα να δω κανέναν ξεκάρφωτο ρε φίλε έτσι πως το ρώτησες.Για αυτόν δεν μιλάμε τόσο καιρό;
skarpelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ελεος!Διαβασα τοσα threads οσο εψαχνα και στο τελος απλα εκανα την ερωτηση μου στο ποιο προσφατο που βρηκα
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ε μα όποιο thread και να ανοίξεις αποκλείεται να μην γράφει για τον intel μέσα.
pcos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 καλα, μη φαγωθειτε κιολας στο τσακ ημουν σημερα να τον τσιμπησω, αλλα συγκρατηθηκα... εχω βαλει στοχο το 1e/gb, για να δουμε
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 -> http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM φτωχό το λήμμα αλλά you get the picture
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.