DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ο νέος τίτλος της Rockstar Games Όταν η Rockstar λέει ότι θα δημιουργήσει ένα open-world game που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση, δεν αστειεύεται. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο gameplay βίντεο του Red Dead Redemption, το οποίο δίχως αμφιβολία θα σας αφήσει άναυδους. Αν τα cinematics έδειχναν εντυπωσιακά, το gameplay του παιχνιδιού δείχνει απλά απίθανο. GTA στην Άγρια Δύση παιδιά. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Απλά θαυμάστε το Red Dead Redemption στο βίντεο και προσθέστε το στην λίστα με τις σίγουρες αγορές σας για το 2010. 30 Απριλίου, PS3 και Xbox 360. Πηγή Official Website " frameborder="0" allowfullscreen> GTA style game στην άγρια δύση....απλά είμαι μέσα με τα χίλια!
speedy23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Κατι το ονομα της εταιριας, κατι το θεμα του παιχνιδιου,κανει το παιχνιδι exciting πραγματι.Το μονο παιχνιδι που περιμενω πως και πως να γινει released.
Rubin074 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Από τα όσα έχουμε δει ως τώρα πρόκειται για το "next big thing" της Rockstar. Έχει προοπτικές πάντως και η εταιρεία έχει το know-how στα sandbox παιχνίδια. Ίδωμεν...
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Sneak peak gameplay The Law Trailer Τα Preorder έχουν ξεκινήσει...
soso75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Η εταιρία είναι γνωστή για τις επιτυχίες της..τα γραφικά του άριστα φαiνοντε..το gameplay επίσεις και η ελευθερία μέσα στο παιχνίδι πέρα απο το βασικό κορμό να παίξεις και να διασκεδάσεις όπως θέλεις μέσα στον κόσμο της άγριας δύσης είναι κάτι το πολύ θετικό κατά την άποψη μου. Καιρός ήταν να βγεί ένα καλό και φρέσκο σπαγγέτι γουέστερν πέρα απο το call of juarez. Για μένα το παιχνίδι αυτό είναι σίγουρη επιτυχία και σίγουρη αγορά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2010 από soso75
dr_thodt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Η εταιρία είναι γνωστή για τις επιτυχίες της..τα γραφικά του άριστα φαiνοντε..το gameplay επίσεις και η ελευθερία μέσα στο παιχνίδι πέρα απο το βασικό κορμό να παίξεις και να διασκεδάσεις όπως θέλεις μέσα στον κόσμο της άγριας δύσης είναι κάτι το πολύ θετικό κατά την άποξη μου.Καιρός ήταν να βγεί ένα καλό και φρέσκο σπαγγέτι γουέστερν πέρα απο το call of juarez. Για μένα το παιχνίδι αυτό είναι σίγουρη επιτυχία και σίγουρη αγορά. Oντως φαινεται πολυ καλο και απο γραφικα αλλα κ απο concept, το μονο που με ανυσηχει ειναι το frame-rate που φαινεται να κυμαινεται σε χαμηλα επιπεδα στα σημεια με εντονη δραση - ελπιζω να το φτιαξουν μεχρι να κυκλοφορησει το παιχνιδι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο το παιχνιδι φαινεται τελειο. Μακαρι, μακαρι, μακαρι να μην εχουμε αχανεις εκτασεις βαρεμαρας και νεκρικης σιγης. Αλλα βεβαια, Rockstar ειναι αυτη ετσι δεν θα πανε χαμενα τα λεφτα μου. Pre-Order.
Sir Pretender Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Red Dead Redemption ή με άλλα λόγια... "το GTA στην Άγρια Δύση". Δείχνει πολύ δυνατό και κυρίως πολλά υποσχόμενο παιχνίδι και από τα όσα έχουμε δει ως τώρα (δεδομένου και του ονόματος της Rockstar βεβαίως), έχω την εντύπωση ότι πάει για κάτι καλό...
Olorin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Η προηγούμενη εμπειρία πάντως που είχα από sandbox στην Άγρια Δύση (Gun - 2005), ήταν αρκετά συμπαθητική και θεωρώ ότι ως setting μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο genre. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το έχει αναλάβει η εταιρεία που ουσιαστικά καθιέρωσε το είδος... //Πέτρο, δεν πιστεύω να κάνεις χαρούλες... Εννοείται ότι το έχω κλείσει το review...
Sir Pretender Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 //Πέτρο, δεν πιστεύω να κάνεις χαρούλες... Εννοείται ότι το έχω κλείσει το review... Νιαχ, νιαχ, νιαχ, έχω βγάλει αντικλείδι
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Άγρια δύση, καουμπόηδες, over the top τεστοστερόνη, δράση και πιστολέρο! Τι λείπει; Μα φυσικά το 'αδύναμο' φύλο. Ιδού "The Women of Red Dead Redemption Tailer"
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Red Dead Redemption Delayed to May 18 Sorry guys – as you may have heard, it’s going to be just a few extra weeks of wait until the release of Red Dead Redemption on Xbox 360 and PS3. The game’s new release date – which we promise is final! – is May 18th, 2010 (May 21st in Europe). We at Rockstar have always prided ourselves on the uncompromising quality of our games - and will always opt to take a bit longer to polish and fine-tune a game to be as perfect as possible when we think it necessary. With Red Dead Redemption, we felt that these extra few weeks will make a big difference in helping us deliver you an experience beyond your expectations. Thanks for your patience. We believe it will be worth the wait. Rockstar Games
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κ@ριοληδες. Μου μαμανε το προγραμμα τωρα. Ας ειναι, πιο πολυ bad company 2.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παρότι δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, αιτία για την καθυστέρηση είναι η πρόθεσή τους για μετάθεση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού (και των εσόδων που θα αποφέρει στην Take 2) από το Q2 του τρέχοντος οικονομικού έτους της στο Q3... Η ανάπτυξη απ' όσο γνωρίζαμε κυλούσε ομαλότατα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλα εκανα λοιπον και τους εβρισα. Ετσι οπως παμε με τις καθυστερησεις τους, το επομενο must-game που θα βγει θα ειναι το Diablo 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα