Dumah Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Έχω μια δυσκολία και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Κάποια στιγμή άρχισε να μη λειτουργούν κάποια Links στο νετ, το facebook δεν εμφάνιζε τίποτα, δεν έβγεναν οι επαφές μου στο mail κτλ. Είδα που μου έγραψε το yahoo mail ότι το java script μου είναι κλειστό...μήπως ξέρει κανείς πώς το ανοίγω; Γιατί μάλλον αυτό πρέπει να φτέει...
balakan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Θα πας στο ΙΕ , εργαλεια -> επιλογες internet -> ασφαλεια -> προσαρμοζομενο επιπεδο , και το ενεργοποιεις το Active Scripting εκει .
Dumah Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά σε όλους!Έχω μια δυσκολία και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Κάποια στιγμή άρχισε να μη λειτουργούν κάποια Links στο νετ, το facebook δεν εμφάνιζε τίποτα, δεν έβγεναν οι επαφές μου στο mail κτλ. Είδα που μου έγραψε το yahoo mail ότι το java script μου είναι κλειστό...μήπως ξέρει κανείς πώς το ανοίγω; Γιατί μάλλον αυτό πρέπει να φτέει... Μου έστειλε κάποιος ένα ΠΜ...αλλά από κεκτιμένη ταχύτητα, χωρίς να το διαβάσω, το έσβησα...μήπως θα μπορούσε να μου το ξαναστήλει;
Dumah Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Θα πας στο ΙΕ , εργαλεια -> επιλογες internet -> ασφαλεια -> προσαρμοζομενο επιπεδο , και το ενεργοποιεις το Active Scripting εκει . Φίλε μου σ'ευχαριστώ αλλά συναιχίζει να μη μου δουλεύει το facebook το youtube και δε μου ανεβάζει φωτο σε forum...μήπως εχεις καμία ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.