Προς το περιεχόμενο

Είναι λογικό να σέρνεται?? (Toshiba S1800-911)

NeuroN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπάκι είναι το Toshiba Satellite 1800-911

CPU P3 1.10 GHz

Data Bus Speed 100 MHz

RAM 512MB

Graphics Controller Trident CyberBlade XP (Shared Memory)

Windows XP Pro SP2 Eng

Δεν έχω κανενα σιντακι του, κατέβασα drivers απο τη σελιδα της toshiba.

Xωρις antivirus και msn σέρνεται πολυ πχ αργει να ανοίξει φακέλους και ειδικά στο web αν πχ. μπω youtube δεν μπορει να πιάσει πολλά frames απο το βιντεο δεν είναι για να το βλέπεις.

Στο performance του task manager το pf usage είναι μια χαρα σταθερο 270ΜΒ όταν κολάει η CPU είναι που παει 100%

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο, αλλα φυσιολογικο δεν ειναι οπως το λες. Πολλα μπορει να φταινε, ενα απο αυτα οι drivers.

Η καρτα ηχου λειτουργει κανονικα;

Ουτε αργα θα επρεπε να ανοιγει τους φακελους σε φρεσκια εγκατασταση, ουτε προβλημα σε ενα tab ας πουμε με youtube. Δεν ξερω μηπως εχει γενικα προβλημα η καρτα γραφικων ως καρτα (δεν εχω ιδεα απο αυτην την καρτα). Μπορει να τα εχει φτυσει για παραδειγμα. Οπως και οποιο αλλο ηλεκτρονικο εχει πανω του το laptop. Ή να ανεβαζει θερμοκρασιες. λογω μη καλου εξαερισμου.

Πιστευω οτι μια μια τη δουλεια ειναι ικανο να την κανει, εχω κανει χειροτερα με PIII (εφ οσον ειναι σε καλη κατασταση τα ηλεκτρονικα)

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να αργεί να ανοίξει φακέλους. Για το youtube, που αναφέρει ως παράδειγμα, ο επεξεργαστής πρέπει να φταίει.

Δημοσ.
Εδώ που τα λέμε πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να αργεί να ανοίξει φακέλους. Για το youtube, που αναφέρει ως παράδειγμα, ο επεξεργαστής πρέπει να φταίει.

οχι δεν ειναι, αν ηταν θα το εκανε και οταν το πρωτοαγορασε. Ο επεξεργαστης ειναι ικανος να παιξει divx και DVD, οποτε απο χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα. Η παλαιοτητα φυσικα μπορει να παιξει ρολο αλλα οσων αφορα τα χαρακτηριστικα δεν ειναι για τρελο multitasking αλλα αυτες τις δουλειες ειναι ικανο να τις κανει. Με PIII και 256 μνημη επαιζα PES 6 λες να τα βρει σκουρα στο youtube; Ισως να μην παιζει καλα κατι στο flash

Δημοσ.

Αν και ο επεξεργαστής είναι που υπερφορτώνεται δεν νομίζω να φταίει ο ίδιος γιατι μια χαρά μου φαίνονται τα 1.1Ghz για αυτη τη δουλειά.

Το λαπτοπάκι είναι μεταχειρισμένο και μολις το έλαβα του κανα φορματ, δεν είδα καν πως έτρεχε με την εγκατάσταση του μου το έδωσε το παιδι.

Δημοσ.

Όπως είδα και στο άλλο site γράφεις οτι αρχίζει και κολλάει όταν πάει στο 100%. Κάτι άλλο όταν του έκανες φορματ δούλευε χωρίς κολλήματα?

Δημοσ.
Αν και ο επεξεργαστής είναι που υπερφορτώνεται δεν νομίζω να φταίει ο ίδιος γιατι μια χαρά μου φαίνονται τα 1.1Ghz για αυτη τη δουλειά.

Το λαπτοπάκι είναι μεταχειρισμένο και μολις το έλαβα του κανα φορματ, δεν είδα καν πως έτρεχε με την εγκατάσταση του μου το έδωσε το παιδι.

ελπιζω μονο να στο χαρισαν και να μην το αγορασες, λες να προλαβες να του κολλησες και κανεναν ιο;

Δημοσ.

Οχι οχι δε παιζει ιος.

Το αγόρασα 100ε και την δουλειά που θέλω την κανει παιζει ταινίες, φορτώνει σελιδες και μπορω να προγραμματίζω ξάπλα :).

Απλα νομιζω οτι θα επρεπε να πηγαίνει λιγο πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Εγω θα το εδινα πισω αμεσως. Εδωσες 100€ για ενα λαπτοπ 10ετιας χωρις καν να ξερεις αν δουλευει αν καταλαβα καλα. Τσεκαρε το και με κανενα livecd. Τα divx τα παιζει απροβληματιστα και τα DVD;

Δημοσ.
Το αγόρασα 100ε και την δουλειά που θέλω την κανει παιζει ταινίες, φορτώνει σελιδες και μπορω να προγραμματίζω ξάπλα :).

Αν δεν υπάρχει κάποιο hardware πρόβλημα, βάλε ένα xubuntu να ησυχάσεις και να κάνεις και τη δουλειά σου.

Δημοσ.
Το λαπτοπάκι είναι το Toshiba Satellite 1800-911

CPU P3 1.10 GHz

Data Bus Speed 100 MHz

RAM 512MB

Graphics Controller Trident CyberBlade XP (Shared Memory)

Windows XP Pro SP2 Eng

Δεν έχω κανενα σιντακι του, κατέβασα drivers απο τη σελιδα της toshiba.

Xωρις antivirus και msn σέρνεται πολυ πχ αργει να ανοίξει φακέλους και ειδικά στο web αν πχ. μπω youtube δεν μπορει να πιάσει πολλά frames απο το βιντεο δεν είναι για να το βλέπεις.

Στο performance του task manager το pf usage είναι μια χαρα σταθερο 270ΜΒ όταν κολάει η CPU είναι που παει 100%

το παραπανω configuration ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων αρχαιοπρεπες για να το θεσω ευγενικα! Πλεον δεν κανει για τιποτα! Η θα πρεπει να το τρεξεις με προγραμματα της εποχης του και με απαιτησεις της εποχης του (δλδ οχι utube) αλλιως δεν...

Το οτι το πλήρωσες κιολας... θα ηθελα πολυ να σφιξω το χερι και να δωσω συγχαρητηρια στον πωληταρα που εσπρωξε και μαλιστα με 100€ ενα τετοιο μηχανημα!!! Αυτα ουτε τζαμπα πλεον δεν φευγουν! Περριτο βεβαια να πω πως η αγορα σου ηταν epic fail... Αλλη φορα ρωτα και κανενα προτου κανεις τετοια κινηση! :shifty:

Δημοσ.
το παραπανω configuration ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων αρχαιοπρεπες για να το θεσω ευγενικα! Πλεον δεν κανει για τιποτα! Η θα πρεπει να το τρεξεις με προγραμματα της εποχης του και με απαιτησεις της εποχης του (δλδ οχι utube) αλλιως δεν...

Το οτι το πλήρωσες κιολας... θα ηθελα πολυ να σφιξω το χερι και να δωσω συγχαρητηρια στον πωληταρα που εσπρωξε και μαλιστα με 100€ ενα τετοιο μηχανημα!!! Αυτα ουτε τζαμπα πλεον δεν φευγουν! Περριτο βεβαια να πω πως η αγορα σου ηταν epic fail... Αλλη φορα ρωτα και κανενα προτου κανεις τετοια κινηση! :shifty:

σαφως και θα ειναι πολυ καλυτερα με εκδοσεις προγραμματων της εποχης του και οχι Multitasking. Ακομα και win98 θα προτεινα, αλλα το youtube το εχει φυσικα. Αυτο που ειναι αινιγμα ειναι η κατασταση των ηλεκτρονικων.

Δημοσ.

σε EEE PC 701 με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα και XP SP3 (celeron στα 633, 512ΜΒ ram, 4giga SSD) πηγαινε αξιοπρεπως σε ολα τα προγραμματα. οποτε η θελει φορματ η κατι τα χει παιξει στο hardware και μαλλον αυτο ειναι ο σκληρος.

Δημοσ.

χμ ο σκληρός ειναι καινούριος και τα windows φρεσκοπερασμένα ισως κατι δεν έγινε σωστα με τον graphic controler ή απλα είναι πολυ μαπα και τρώει απο τον επεξεργαστή(?) δε κσρω. Παντως τα σπεκς δε μου κανουν για να κολαει στο youtube. Οι drivers που βρήκα στην toshiba για γραφικά ήταν οι μόνοι που μπαίνανε manualy, update απο device manager κτλ.

Φίλε κιριμι αν μου βρεις λαπτοπ με 100ε καλύτερο το παίρνω τώρα αφού πουλήσω πρώτα το δικό μου σήμερα κιολας. Ρε παιδιά πρώτα σκεφτείτε και μετά γράψτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...