Προς το περιεχόμενο

Είναι λογικό να σέρνεται?? (Toshiba S1800-911)

NeuroN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω φιλε μου σε youtube βαραει ενα 50-60% για πλακα ο amd3200+ athlon64 που εχω εγω,ποσο μαλλον ο P3 1,1

τα win xp που εχεις επανω εχουν sp2 -3 ;

ειδικα το 3 γονατιζει παλιους επεξεργαστες

εγω το ιδιο προβλημα σε εναν p4 1.7

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εδω φιλε μου σε youtube βαραει ενα 50-60% για πλακα ο amd3200+ athlon64 που εχω εγω,ποσο μαλλον ο P3 1,1

τα win xp που εχεις επανω εχουν sp2 -3 ;

ειδικα το 3 γονατιζει παλιους επεξεργαστες

εγω το ιδιο προβλημα σε εναν p4 1.7

η αληθεια ειναι οτι ο επεξεργαστης εχεις δικιο θα βαραει και κανα 100αρι αλλα το οτι θα το παιζει θα το παιζει

Δημοσ.

:(

χμ λες να βγαλω το sp εβαλα sp2

Δημοσ.

μέχρι πριν κανενα 6μηνο είχα ενα Ρ3 στα 800 με 256 μνήμη και onboard γραφικα για κατεβαστήρι (με 6 σκληρους-2 πανω στην μητρική και 4 σε controller raid) με Windows XP ανευ SP (εχω παρατηρήσει οτι τα βαραίνουν πολύ τα μηχανήματα και δεν διορθώνουν ουσιαστικα προβλήματα) και οποτε και αν το χρειάστηκα για youtube κλπ δούλεψε... ίσως εχεις κάποιο θεματάκι με τα ηλεκτρονικα του υπολογιστή (τίποτα πυκνωτες κλπ) αλλα αν όντως έχεις δεν αξίζει οικονομικα να το φτιαξεις. Πάντως για 100€ δεν κατακρίνω την αγορά σου εφόσον σε εξυπηρετεί (προσωπικά την πάτησα και έσκασα 30€ για ενα στικάκι 64gb που αποδειχτηκε μουφα και ειναι ~2 εσωτερικα) αλλα θα πρότεινα με 199 ενα netbook που υπάρχει προσφορά εδω και κανα μήνα στο you, οποτε αν μπορείς να το σουταρεις καντο (γνώμη μου παντα).

Δημοσ.
χμ ο σκληρός ειναι καινούριος και τα windows φρεσκοπερασμένα ισως κατι δεν έγινε σωστα με τον graphic controler ή απλα είναι πολυ μαπα και τρώει απο τον επεξεργαστή(?) δε κσρω. Παντως τα σπεκς δε μου κανουν για να κολαει στο youtube. Οι drivers που βρήκα στην toshiba για γραφικά ήταν οι μόνοι που μπαίνανε manualy, update απο device manager κτλ.

Φίλε κιριμι αν μου βρεις λαπτοπ με 100ε καλύτερο το παίρνω τώρα αφού πουλήσω πρώτα το δικό μου σήμερα κιολας. Ρε παιδιά πρώτα σκεφτείτε και μετά γράψτε.

Δηλαδή, είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι πλήρωσες χρήματα για ένα μηχάνημα το οποίο κανείς ουσιαστικά δεν θα αγόραζε, επειδή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα, και στην ουσία δεν σε αφήνει να κάνεις βασικά πράγματα; Για μενα, σε κορόιδεψαν. Εκτός αν το πήρες μόνο για προγραμματισμό και δεν θα κάνεις τίποτα άλλο μ' αυτό. Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι με ένα HP P3 5ετίας, το οποίο πλήρωσα 50 ευρώ, και δούλεψε 14 μέρες πριν καεί. Για μένα, λάθος αγορά, ακόμα και για 100 ευρώ, τη στιγμή που υπάρχουν netbooks με 200, τα οποία έχουν και εγγύηση.

Φιλικά πάντα. Καλή χρονιά.

Δημοσ.

Brit διάβασε παλι τις δυο τελευταίες προτάσεις που έγραψα ;)

Επίσης δεν ειναι το θέμα μας αν έκανα καλή αγορά ή οχι, σας διαβεβαιώ οτι είναι πολύ καλη. Εχω και σταθερο ρε παιδιά μην αγχώνεστε.

Δημοσ.

παιδια το θεμα δεν ειναι αν αξιζει η αγορα η οχι

το θεμα ειναι οτι με αυτα χαρακτηριστικα θα επρεπε να μπορουσε να ανταπεξελθει στις εφαρμογες που ζητας οποτε ληγει και το θεμα πιστευω...

τσεκαρε αυτο που σου προτεινουν οι φιλοι παραπανω...

Δημοσ.

E όχι ρεπαιδιά. Φυσικά και είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να σέρνεται αυτό το πράγμα. όσο για την "καλή αγορά" δεν θα το σχολιάσω καθόλου. Με αυτό το laptop το πολύ πολύ λίγο ιντερνετ και κανα βιντεάκι. Αν θες βάλτου XP Home με SP3. Πάντως μην περιμένεις τίποτα. Σε λίγο καιρό θα τα παίξει αν αρχίσεις να εγκαθηστάς προγράματα κ εφαρμογές.

Δημοσ.
για ενα youtube και ενα msn τα χαρακτηριστικα αυτα ειναι αρκετα...

τελος

μην λεμε οτι θελουμε...

αυτο ακριβως. κανει για browsing, torrent, msn, office, pdf, youtube (ισως να κολλαει σε μερικα HD), μουσικη και αναπαραγωγη video μεχρι και 720p.

τωρα γιατι κολλαει; μαλλον δεν παει κατι καλα με το hardware.

με 120 euro ειχα δει απο γνωστο ενα τοσιμπα με 1.6 dual core 2 giga ram , ati X1600XT, 80 giga δισκο και 15.4 οθονη 1280χ800 (3ετιας)

και Acer με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα σε 17 αρι με οθονη 1440χ900 σε χαμηλοτερη τιμη. αν ψαξω μπορω να βρω πολλα ακομα.

στα μαγαζια γδερνουν δυστυχως.

Δημοσ.

Αν έχεις κανα τετοιο πρόσφατο στείλε ενα μνμ :)

Ακόμα δεν δοκίμασα τπτ γιατι το χρειαζόμουν όρθιο για τις γιορτές

θα αρχίσω τώρα τα πειράματα

Δημοσ.
αυτο ακριβως. κανει για browsing, torrent, msn, office, pdf, youtube (ισως να κολλαει σε μερικα HD), μουσικη και αναπαραγωγη video μεχρι και 720p.

τωρα γιατι κολλαει; μαλλον δεν παει κατι καλα με το hardware.

με 120 euro ειχα δει απο γνωστο ενα τοσιμπα με 1.6 dual core 2 giga ram , ati X1600XT, 80 giga δισκο και 15.4 οθονη 1280χ800 (3ετιας)

και Acer με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα σε 17 αρι με οθονη 1440χ900 σε χαμηλοτερη τιμη. αν ψαξω μπορω να βρω πολλα ακομα.

Μηπως προσπαθει να τα κανει ολα μαζι και ειναι εκει το προβλημα;

Για να παιξει 720p προσωπικα το βαζω στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας ακομα και καινουριο να ταν.

Δημοσ.

και Acer με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα σε 17 αρι με οθονη 1440χ900 σε χαμηλοτερη τιμη.

Και μετά άλλαξες πλευρό.:lol:

αν ψαξω μπορω να βρω πολλα ακομα.

Στα αγοράζω εγώ όλα από πριν (στα χρήματα που λες...),άμεση πληρωμή μετρητά.

Έχεις ακούσει ποτε για εγγύηση στα μεταχειρισμένα;Ή για τζάμπα μαθήματα/αναβαθμίσεις;'Η για επιστροφές χρημάτων;Ή για σπασαρχίδικα τηλέφωνα 12 η ώρα το βράδυ (σε κινητό...),"αμαν,δεν μου γράφει DL,τι να κάνω...".

Όλα εύκολα είναι πάντως,ιδίως αν στο έχει πει κάποιος γνωστός που ξέρει απ' αυτά.

Δημοσ.
Και μετά άλλαξες πλευρό.:lol:

Στα αγοράζω εγώ όλα από πριν (στα χρήματα που λες...),άμεση πληρωμή μετρητά.

Έχεις ακούσει ποτε για εγγύηση στα μεταχειρισμένα;Ή για τζάμπα μαθήματα/αναβαθμίσεις;'Η για επιστροφές χρημάτων;Ή για σπασαρχίδικα τηλέφωνα 12 η ώρα το βράδυ (σε κινητό...),"αμαν,δεν μου γράφει DL,τι να κάνω...".

Όλα εύκολα είναι πάντως,ιδίως αν στο έχει πει κάποιος γνωστός που ξέρει απ' αυτά.

οποτε γουσταρεις στειλε pm αν ενδιαφερεσαι για λαπτοπ. εχω 2 διαθεσιμα.

κοιτα αν δεις τα περισσοτερα μαγαζια δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις αγοραζουν παμφθηνα πουλανε πανακριβα και μετα μην τους ειδατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...