o_magazatoras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 οποτε γουσταρεις στειλε pm αν ενδιαφερεσαι για λαπτοπ. εχω 2 διαθεσιμα. Αν είναι όπως τα λες,πες ότι πουλήθηκαν κι όλας! edit,μπα,άνοιξε ένα μαγαζί να πληρώνεις μια χιλιάδα το μήνα πάγια με το καλημέρα σας και μετά τα ξαναλέμε.Όχι ευχαριστώ,οι τιμές που μου έγραψες στο p.m. σου δεν με ενδιαφέρουν,η δε δημόσια ανακοίνωσή σου σε σχέση με τις τιμές που ανέφερες,ήταν post εντυπωσιασμού,κοινώς παραμύθι. κοιτα αν δεις τα περισσοτερα μαγαζια δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις αγοραζουν παμφθηνα πουλανε πανακριβα και μετα μην τους ειδατε. Μπορεί,παπατζήδες υπάρχουν πολλοί και σε όλα τα εμπορικά επίπεδα,ακόμη και στα μεγαλομάγαζα/εισαγωγείς. Ίσως δεν έχεις γνωρίσει την υγιή πλευρά του trade.Πιθανολογώ.
GoldenEye Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι όπως τα λες,πες ότι πουλήθηκαν κι όλας!edit,μπα,άνοιξε ένα μαγαζί να πληρώνεις μια χιλιάδα το μήνα πάγια με το καλημέρα σας και μετά τα ξαναλέμε.Όχι ευχαριστώ,οι τιμές που μου έγραψες στο p.m. σου δεν με ενδιαφέρουν,η δε δημόσια ανακοίνωσή σου σε σχέση με τις τιμές που ανέφερες,ήταν post εντυπωσιασμού,κοινώς παραμύθι. Μπορεί,παπατζήδες υπάρχουν πολλοί και σε όλα τα εμπορικά επίπεδα,ακόμη και στα μεγαλομάγαζα/εισαγωγείς. Ίσως δεν έχεις γνωρίσει την υγιή πλευρά του trade.Πιθανολογώ. 120 (μου ειπαν σε μαγαζι στο κεντρο) με 150 (τοσο μου παν σε μαγαζι στην γειτονια) δεν εχει διαφορα. το acer οπως σου ειπα λυπαμαι δωθηκε. και στην τελικη καλυτερα σε ιδιωτη και μαλιστα σε γνωστο (γιατι οπως σου ειπα ειναι δικο μου το λαπτοπ και το ξερω καλα) που αν του τυχει κατι θα τον βοηθησω και οχι μαγαζι που θα με γδαρει ή θα πουλησει πχ στον φιλο που ανοιξε το θεμα 100 ευρω το ερειπιο που περιγραφει. μας εχουν φαει οι μεσαζοντες. επισης σε ποια συνοικια, την οποια αποκαλεις τριτοκοσμικη στο PM σου, ειναι το καταστημα σου; ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
aquasonic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπες στο bios και βαλε κανα 8αρι mb μνημη στην vga και δοκιμασε να την ριξεις στα 16bit. ΟΙ trident εχουν την ταση να ζοριζονται στα πολλα χρωματα... Το μηχανακι ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Omnibook Xe3-GC εχω που κανει τα παντα. 1.1GHz μια χαρα ειναι για φλασακια...
o_magazatoras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 120 (μου ειπαν σε μαγαζι στο κεντρο) με 150 (τοσο μου παν σε μαγαζι στην γειτονια) δεν εχει διαφορα. Όπως καταλαβαίνεις,όταν μου λες 120€ και ενδιαφέρομαι άμεσα και μετά μου λες 150€ και πάω πίσω,απλό είναι,αυτό είναι το εμπορικό μου κέρδος. Σε απόσταση,απ'τον μώλο στο βουνί ένα πράμα,για τόόόόσο μεγάλα νούμερα μιλάμε... το acer οπως σου ειπα λυπαμαι δωθηκε. και στην τελικη καλυτερα σε ιδιωτη και μαλιστα σε γνωστο (γιατι οπως σου ειπα ειναι δικο μου το λαπτοπ και το ξερω καλα) που αν του τυχει κατι θα τον βοηθησω και οχι μαγαζι που θα με γδαρει ή θα πουλησει πχ στον φιλο που ανοιξε το θεμα 100 ευρω το ερειπιο που περιγραφει. Σε καλή μεριά! btw,της ίδια άποψης ακριβώς είμαι και γω,τα δικά μου τα δίνω σε πολύ γνωστούς. Τώρα,αν θα με γδάρει -όπως λες- το μαγαζί ή όχι,στο χέρι μου είναι και συγκεκριμμένα στο χέρι που πάει μέχρι τη τσέπη.Συνεπώς,ενημέρωση στα fora,καταναλωτική συνείδηση,πλήρης γνώση των δικαιωμάτων μας σαν πελάτες,απαίτηση άμεσης εφαρμογής των αγοραστικών όρων και προ-παντός,σύγκριση τιμών στα ομοειδή προϊόντα+υπηρεσίες. Γιατί,τί να το κάνω εγώ που εξοικονομώ κάτι δεκαρούλες απ' την αγορά μου στο e-psof (λέμε τώρα,μη το δέσουμε κόμπο...) και όταν κάτσει η στραβή να βγάλω καρκίνο απ' το άγχος που προκαλεί η αντιμετώπισή τους στην (π.χ.) εφαρμογή της εγγύησης;Ή στην εκμηδένιση του περιθώριου κέρδους μου -σαν καταναλωτής (και κει υπάρχει περιθώριο κέρδους σαν καταναλωτής,γιατί με τα χρήματα της διαφοράς που θα εξοικονομήσω,θα βουλώσω άλλες τρύπες,ή θα πάω σινεμά...),όταν τα τρώω σε βενζίνες,από και προς; Και κάτι που σου επισήμανα,αλλά δεν το κατάλαβες,προφανώς: Όλοι πρέπει να ζήσουνε.Κι οι απατεώνες,κι οι κλέφτες κι οι λογιστές κι οι δικολάβοι κι οι ταξιτζήδες και οι forumάρχες,όλος ο κόσμος δηλαδή. Η αγορά είναι σαν την παλίρροια.Τα σκουπίδια θα τα ξεβράσει!Κατα συνέπεια,επανέρχομαι στα πρότερα σχόλιά μου,είναι στο χέρι μας σαν καταναλωτές να διεκδικήσουμε στο έπακρο τα δικαιώματά μας,να κράζουμε όπου μας τη κάθονται στοιχειοθετημένα -δόξα τω γιαραμπή,έχουμε καθαρό (πιά...) βήμα (inso) και σχετικό μέτρο σύγκρισης (skroutz)/respect!. Όμως,το να λέμε "τα μαγαζιά γδέρνουν",είναι επιεικώς ηλίθιο να σκεφτώμαστε έτσι,γιατί προσβάλλουμε τους μαγαζάτορες και όλο το κύκλωμα της αγοράς. Μακάρι να γυρίσουμε στην κολεκτίβα (νόμ-αυγά-πάρ-φασόλια),αλλά δοκιμάστηκε ανεπαρκώς αυτός ο τρόπος,λίγο η ιστορία μπορεί να μας διδάξει... Επίσης απαξιώνουμε το εμπορικό επιτήδευμα του καταγινώμενου περί τα τοιαύτα και ρίχνουμε στα μπάζα τις όποιες επιδιώξεις και τα 2€cents του που ακουμπάει καθημερινώς (μαζί με το ΤΕΒΕ_ΝΟΙΚΙ_ΟΤΕ_ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΚΛΠ). Χώρια που πάλι εκμηδενίζεις το συνοικιακό after sales*,που πάλι δεν κατάλαβες την εφαρμογή* του και το ανοικοκονόμητο κόστος που προκαλεί αυτή (η εφαρμογή*) στον ψυχισμό του μπακάλη-ψιλικατζή μαγαζάτορα... Eίχα όρεξη να αναλύσω κι άλλο,αλλά θα με στραβοκοιτάει ο wash με τα σεντόνια του,αλλά άμα τα πω όλα τώρα εδώ,αύριο τί θα γράφω;Μάνα δεν μου κολάν τα ένσημα;Αφού εγώ τα πληρώνω (τα ένσημα-lol). μας εχουν φαει οι μεσαζοντες. Nαι,το είπε και ο Μαρκόπουλος με τον Παπακωνσταντίνου,στα middle 7ties. επισης σε ποια συνοικια, την οποια αποκαλεις τριτοκοσμικη στο PM σου, ειναι το καταστημα σου; Πλ.Αμερικής. Αν θες να μου τη πέσεις και γι αυτό ρωτάς,φέρε κόσμο μαζί,γιατί αυτό το καιρό είμαι σε τρομερή απόγνωση και όπως καταλαβαίνεις μια διέξοδος εκτόνωσης (αυτής μου της απόγνωσης) θα με έμπρωχνε σε απενενοημένες πράξεις και θα αποτελούσε έναν άριστο ενισχυτή σεροτονινικών ενισχυτών (=το πλήρες αίσθημα ικανοποίησης που σου δίνει η παντοιοτροπική αντιπαράθεση,βλ This is Sparta and this is parta!! Αν πάλι θες να μου το σπάσεις το μαγαζάκι,καλό θα μου κάνεις,ασφαλισμένο τόχω και θα το λουκετώσω μια ώρα αρχύτερα (δεν πάνε καλά οι δουλιές,απ' ότι έχεις καταλάβει στην αγορά -αν είσαι στα πράματα),βγάζοντας και ρεγάλο,εφ΄όσον σαν νεοΈλλην θα χώσω και τις επισφάλειες... A,και νάστε οπλισμένοι,δεν γίνομαι εύκολα ζάφτι. ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Εδώ με πιάνεις με "κατεβασμένα τα παντελόνια". Ειλικρινά ζητάω συγνώμη για την προσωπική επίθεση που σου έκανα (ναι,την καταλογίζω σαν τέτοια),αλλά πολύ με χάλασε όταν διάβασα για τα κακά μαγαζιά και τους γδάρτες μαγαζάτορες.Αυτό θα είχε έννοια αν το επάγγελμά μου ήταν εκδοροσφαγεύς,αλλά νοιώθω τρωμμένη την κοινωνική μου συνεισφορά στο χώρο. [και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μου (είπαμε,λίγο τζίρο έχω,ψιλολοΐδια δηλαδής...) και αρκετές δεκάδες από συν-οδοιπόρους αυτού εδώ μέσα του χώρου,δεν υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες,άλλη φορά θα στα πω αυτά...] Sorry.
GoldenEye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συνοπτικα και χωρις καμμια παρεξηγηση. 1. δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου κουβεντα κανουμε. 2. ειμαστε γειτονακια (κολιατσου) η ερωτηση ηταν τυπικη γιατι δεν μου αρεσε ο χαρακτηρισμος τριτοκοσμικη. 3. Με τα μεγαλα μαγαζια εχω τραβηξει λιγο πολυ απο ολους καποιο ζορι με αποκορυφωμα αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347177 ειπαμε αυτοι ειναι συνεννοημενοι δρακουλες καρτελ κανονικο 4. οταν μιλαω για γδαρτες δεν μιλαω για σενα η τον καθε ευσυνειδητο καταστηματαρχη αλλα για τα τρισαθλια καταστηματα στο κεντρο που γδερνουν και που πουλανε 100 ευρω χρεπια 5ετιας και αγοραζουν 400-500 ευρω υπολογιστη αγορασμενο χτες 1000 ευρω με ζελατινες επειδη ο αλλος εχει τρελη αναγκη. τελος για να επιστρεψουμε στο θεμα οπως προειπα εγω σε eee pc 701 εκανα σχεδον τα παντα (μεχρι και 720p με χαμηλο bitrate) με χειροτερα χαρακτηριστικα με μοναδικο θεμα τον firefox αν ανοιγα πολλα tabs με flash. οποτε κατι δεν παει καλα με το μηχανημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.