esertas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας και καλή χρονιά να έχουμε. Λοιπόν παρήγγειλα από Πλαίσιο 26-12 μιά τημονιέρα και ένα παιχνίδι και παραλαβή από το κατάστημα με αντικαταβολή. 28-12 μου ήρθε mail ότι ελέγχθηκαν και ότι απεστάλησαν από την αποθήκη. 29-12 μου ήρθε άλλο mail ότι παρελήφθησαν από το κατάστημα και να περάσω να τα παραλάβω. Ωραία όλα τέλεια. Πάω στο κατάστημα σήμερα 31-12 και μου λένε ότι δεν έχουν τίποτα και μάλλον τα πούλησαν σε άλλον πελάτη. Με κούφαναν. Τι κάνω τώρα; [/img]
mchrisober Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 γαματο.....εχω πεθανει στα γελια... φιλε ετυχε, γτ ποτε δεν ειχα προβλημα...
theo86 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σαν τι να κανεις δηλαδη? Απλα μην ξαναψωνισεις απο το Πλαισιο... Δεν πληρωσες για κατι για να εχεις απαιτησεις, απλα παραγγειλες. Για το οτι δεν στα κρατησαν δεν μπορεις να τους κανεις κατι... μονο να τους βρισεις για να ξεθυμανεις
pappous_soulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μου'χει τύχει παρόμοια φάση. Φόλα, αλλά δε μπορείς να τους ζητήσεις τα ρέστα απ'τη στιγμή που λεφτά δεν τους έσκασες.
aGka8l Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 απο την μια εχετε δίκαιο παιδιά απο την άλλη δεν είναι έτσι , ειναι ακριβως το ίδιο με το να είχε επιλέξει αντικαταβολή ειχε κανει παραγκελια και ειχε ενημερωθεί οτι είναι έτοιμη.
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι; Γράφει στους όρους πόσο διάστημα θα είναι δεσμευμένο το προϊόν; 24-48 ώρες;
Screamer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε Καταρχην Σου Ευχομαι Καλη Χρονια Να Εχεις... Θα Δωσω Ενα Παραδειγμα Απο Καταστημα Που Σε Αυτο Τον Τομεα Δεν Ειχα Ποτε Κανενα Προβλημα ! Γιατι Απο Ηθικης (& Ισως Οχι Μονο) Αποψεως Εχεις Τεραστιο Δικιο !!! Εγω Εκανα 2 Ξεχωριστες Παραγγελιες Απο Ε-Shop Την Κυριακη Το Βραδυ Αντικαταβολη Απο Καταστημα(Crazy Sundays). Παω Εχτες Στο Καταστημα & Παιρνω Την Μια Παραγγελια (Που Ηταν Πιο Φτηνη) & Ρωταω Τον Υπαλληλο Αν Μπορω Την Αλλη Να Την Παρω Σημερα Μιας & Δεν Κρατουσα Αλλα Λεφτα Μαζι Μου. Εκεινος Μου Απαντησε Οχι Μονο Πως Μπορω Αλλα Μπορω Να Περασω & Την Αλλη Εβδομαδα Του Καινουργιου Χρονου Αν Θελω Γιατι Το Προιον Θα Ειναι Κρατημενο Στο Ονομα Μου ! Μαλιστα Μου Ειπε Για 7 Εργασιμες Ημερες Θα Ειναι Κρατημενο & Λογω Εορτων Μπορει Να Ειναι Εκει Μεχρι 10 Εργασιμες Ημερες. Τελικα Δεν Αντεχα Να Περιμενω & Σημερα Πηγα & Παρελαβα Τον Καινουργιο Μου Σκληρο Δισκο 2T Hitachi !!! Αυτα Τα Ολιγα Απο Εμενα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 Για Ολους !!!
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε Καταρχην Σου Ευχομαι Καλη Χρονια Να Εχεις...Θα Δωσω Ενα Παραδειγμα Απο Καταστημα Που Σε Αυτο Τον Τομεα Δεν Ειχα Ποτε Κανενα Προβλημα ! Γιατι Απο Ηθικης (& Ισως Οχι Μονο) Αποψεως Εχεις Τεραστιο Δικιο !!! Εγω Εκανα 2 Ξεχωριστες Παραγγελιες Απο Ε-Shop Την Κυριακη Το Βραδυ Αντικαταβολη Απο Καταστημα(Crazy Sundays). Παω Εχτες Στο Καταστημα & Παιρνω Την Μια Παραγγελια (Που Ηταν Πιο Φτηνη) & Ρωταω Τον Υπαλληλο Αν Μπορω Την Αλλη Να Την Παρω Σημερα Μιας & Δεν Κρατουσα Αλλα Λεφτα Μαζι Μου. Εκεινος Μου Απαντησε Οχι Μονο Πως Μπορω Αλλα Μπορω Να Περασω & Την Αλλη Εβδομαδα Του Καινουργιου Χρονου Αν Θελω Γιατι Το Προιον Θα Ειναι Κρατημενο Στο Ονομα Μου ! Μαλιστα Μου Ειπε Για 7 Εργασιμες Ημερες Θα Ειναι Κρατημενο & Λογω Εορτων Μπορει Να Ειναι Εκει Μεχρι 10 Εργασιμες Ημερες. Τελικα Δεν Αντεχα Να Περιμενω & Σημερα Πηγα & Παρελαβα Τον Καινουργιο Μου Σκληρο Δισκο 2T Hitachi !!! Αυτα Τα Ολιγα Απο Εμενα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 Για Ολους !!! Τα μάτια μου..
skim045 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε screamer δε λέει να είσαι με τη ψυχή στο στόμα επειδή αν πάθουν κάτι (που σου εύχομαι να μην πάθουν τίποτα) αυτά που πείρες και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Άλλωστε και εγώ μία φορά που είχα κάνει μία παρόμοια αγορά απο το πλαίσιο για ένα κουτί, επειδή δεν μπορούσα να το πάρω την ημέρα που θα ερχόταν πήρα ένα τηλεφωνάκη τους έδωσα όνομα και μου το κρατήσανε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:44 ---------- Φιλε Καταρχην Σου Ευχομαι Καλη Χρονια Να Εχεις...Θα Δωσω Ενα Παραδειγμα Απο Καταστημα Που Σε Αυτο Τον Τομεα Δεν Ειχα Ποτε Κανενα Προβλημα ! Γιατι Απο Ηθικης (& Ισως Οχι Μονο) Αποψεως Εχεις Τεραστιο Δικιο !!! Εγω Εκανα 2 Ξεχωριστες Παραγγελιες Απο Ε-Shop Την Κυριακη Το Βραδυ Αντικαταβολη Απο Καταστημα(Crazy Sundays). Παω Εχτες Στο Καταστημα & Παιρνω Την Μια Παραγγελια (Που Ηταν Πιο Φτηνη) & Ρωταω Τον Υπαλληλο Αν Μπορω Την Αλλη Να Την Παρω Σημερα Μιας & Δεν Κρατουσα Αλλα Λεφτα Μαζι Μου. Εκεινος Μου Απαντησε Οχι Μονο Πως Μπορω Αλλα Μπορω Να Περασω & Την Αλλη Εβδομαδα Του Καινουργιου Χρονου Αν Θελω Γιατι Το Προιον Θα Ειναι Κρατημενο Στο Ονομα Μου ! Μαλιστα Μου Ειπε Για 7 Εργασιμες Ημερες Θα Ειναι Κρατημενο & Λογω Εορτων Μπορει Να Ειναι Εκει Μεχρι 10 Εργασιμες Ημερες. Τελικα Δεν Αντεχα Να Περιμενω & Σημερα Πηγα & Παρελαβα Τον Καινουργιο Μου Σκληρο Δισκο 2T Hitachi !!! Αυτα Τα Ολιγα Απο Εμενα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 Για Ολους !!! Αλήθεια πως το κατάφερες να είναι όλες οι λέξεις με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο?
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 @esertas Το μόνο που θα μπορούσες να τους κάνεις είναι ρεζίλι μέσα στο μαγαζί μπροστά σε κόσμο.
gilardino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 esertas μηπως η παραλαβη ηταν απο το καταστημα της ν. ευκαρπιας;
esertas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 esertas μηπως η παραλαβη ηταν απο το καταστημα της ν. ευκαρπιας; Ναι, γιατί; Είσαι ο υπάληλος που έψαξε;
gilardino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, γιατί; Είσαι ο υπάληλος που έψαξε; οχι, ειμαι ο πελατης που πηρα την παραγγελια σου περα απ την πλακα τωρα...σε ρωτησα γιατι στο συγκεκριμενο καταστημα οι υπαλληλοι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικειμενο της δουλειας τους...παραδειγματα μπορω να πω πολλα αλλα βαριεμαι να τα γραψω τωρα...ειδικα οταν κανεις παραγγελια μεσω ιντερνετ και βαλεις παραλαβη απο το καταστημα της ν. ευκαρπιας οι πιθανοτητες να ολοκληρωθει ομαλα η συναλλαγη ειναι λιγες...
esertas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μου έδειξε το ράφι και δεν είχε τίποτα από αυτό που παρήγγειλα. Και μετά πήγαμε στην αποθήκη και εκεί δεν είχε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.