Προς το περιεχόμενο

ASUS Radeon HD 5770 vs SAPPHIRE Radeon HD 5770 Vapor-X

Draken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου για την καινουργια χρονια και υστερα απο αγορα καινουργιου υπολογιστη (καθοτι το laptop δεν θα την εβγαζε καθαρη και το 2010) και μιας επιπλεον οθονης αποφασισα να αναβαθμισω και την παλια 9600GS.

Το θεμα μου τωρα (αν και ειναι λεπτομερια, απλα δεν εχω εμπειρια απο καμια απο τις δυο εταιριες). Να προτιμησω την τεχνολογια Vapor-X της Sapphire η να παρω την ελαφρως φτηνοτερη "απλη" Asus; Παραθετω τα links για συγκριση:

Asus

Sapphire

Δημοσ.
Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα και ποια οθόνη έχεις;

Τι παιχνίδια σε απασχολούν;

Εχω δυο Αcer 22'' (η μια p223 και η αλλη x223). Απο παιχνιδια δεν παιζω τπτ ιδιαιτερα "βαρυ" max να τρεξω κανενα farcry αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις για υψηλη αναλυση και ποιοτητα.

Γενικα τον υπολογιστη των χρησιμοποιω κυριως για δουλεια (photoshop κτλ), εξου και τα δυο 22'' monitor.

Ειναι ενας AMD x3 435, με 500gb SATAII σκληρο και 4gb μνημης dual-channel.

Ολες οι αγορες θα γινουν Αγγλια btw.

στην Vapor-X μπορεί να χρειαστεί να κάνεις bios update...

Πολυ ενδιαφερον link. Χιλια ευχαριστω.

Δημοσ.
Max να τρέξεις κανα Far Cry εννοείς το original ή το 2;

Μην το παρακανουμε :-D (το original φυσικα). Οπως ανεφερα και παραπανω δεν εχω απαιτησεις στα παιχνιδια και εχω αποφασισει να παω στην 5770. Το θεμα ειναι ποια απο τις δυο εταιριες να προτιμησω.

Δημοσ.

Όπως θα κατάλαβες, θεωρώ υπερβολή την 5770 απ' τη στιγμή που δε θ' αξιοποιηθεί.

Πιστεύω πως μια 4670/4770 θα ήταν καλύτερη στην περίπτωσή σου.

Τώρα αν είσαι ανένδοτος, το συζητάμε.

Δημοσ.
Όπως θα κατάλαβες, θεωρώ υπερβολή την 5770 απ' τη στιγμή που δε θ' αξιοποιηθεί.

Πιστεύω πως μια 4670/4770 θα ήταν καλύτερη στην περίπτωσή σου.

Τώρα αν είσαι ανένδοτος, το συζητάμε.

Η διαφορα τιμης της 4770 με την 5770 ειναι €40 περιπου οποτε λογω του support για DirectX11 που εχει η δευτερη τα θεωρω "ανεκτα" ;) (δεν σκοπευω να αναβαθμισω αλλο εξαλλου για τα επομενα 2 χρονια).

Δημοσ.
Μάλιστα..

Επειδή παρέθεσες links από pixmania.co.uk, από πού σκοπεύεις ν' αγοράσεις;

Το ανεφερα και παραπανω οτι ολες οι αγορες θα γινουν στην Αγγλια (οποτε μιλαμε και για ελαφρως καλυτερες τιμες) :o

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο, με συγχωρείς :o

Aπό pixmania.co.uk θα τσιμπούσα την Vapor-X, εκτός κι αν δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με bios update κλπ..

Σε διαφορετικη περίπτωση θα πήγαινα στην Asus.

Δημοσ.
Ναι, έχεις δίκιο, με συγχωρείς :o

Aπό pixmania.co.uk θα τσιμπούσα την Vapor-X, εκτός κι αν δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με bios update κλπ..

Σε διαφορετικη περίπτωση θα πήγαινα στην Asus.

Πιστευεις δλδ οτι αξιζει το συστημα ψηξης...γιατι πηρε το ματι μου σε ορισμενα forums οτι δεν overclockαρεται τοσο πολυ οσο η Asus (περιεργο εχοντας καλυτερο συστημα ψηξης)

Τελικα θα παω για την ελαφρως φτηνοτερη Asus...το παρακάτω post ηταν αρκετα κατατοπιστικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...