kainopoulo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να δημιουργήσω έναν ακριβή κλώνο του σκληρού μου δίσκου από το παλιό μου λαπτοπ και να μεταφέρω με τα προγράμματα μου ως έχουν σε ενα καινούριο. είναι εφικτό αυτό? και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?
jiannis_X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τι δουλειά. Π.χ Acronis
kainopoulo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 έχω δοκιμάσει το norton ghost αλλα όταν το μεταφέρω στο άλλο pc μου πετάει μπλε οθόνη. μάλλον είναι λόγο της αλλαγής του hardware. το Acronis το λύνει αυτό το πρόβλημα?
DDoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 έχω δοκιμάσει το norton ghost αλλα όταν το μεταφέρω στο άλλο pc μου πετάει μπλε οθόνη. μάλλον είναι λόγο της αλλαγής του hardware. το Acronis το λύνει αυτό το πρόβλημα? Αυτο το προβλημα φιλε θα το λυσεις μονο ετσι
gf030 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 έχω δοκιμάσει το norton ghost αλλα όταν το μεταφέρω στο άλλο pc μου πετάει μπλε οθόνη. μάλλον είναι λόγο της αλλαγής του hardware. το Acronis το λύνει αυτό το πρόβλημα? Το ghost και το acronis ειναι ειναι προγραμματα για backup-restore. Δεν λυνουν προβληματα ασυμβατοτητος hardware. Μια ειναι η λυση, clean install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.