Founes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά και καλή σας χρονιά. Εχω ενα κομμάτι mp3 το οποίο ειναι ηχογραφημένο dj-set και το οποίο θέλω να γράψω σε audio cd αλλά να είναι χωρισμένο σε tracks. Έχετε καμιά ιδέα με ποιο software μπορώ να το κάνω αυτό ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
atheatos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Απο αυτα που ειναι ήδη εγκαταστημενα λιγο δυσκολα μεν αλλα και το GarageBand και το Quictime και το iMovie μπορουν να σπασουν ένα μουσικό κομματι.Απο εκεί και περα το iTunes μπορει να κάψει audio cd.Βεβαια αν ψαχτεις λίγο στο ίντερνετ μπορείς να βρεις προγραμματα που ίσως το κάνουν πιο εύκολα.
darklordvader77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 audacity μπορεις επισης να δοκιμασεις (Freeware,Multi-Plattform)
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε μια φορά τα ενσωματωμένα GarageBand και iMovie, σίγουρα θα βρεις κάποιον τρόπο να κάνεις αυτά που θες.
DimitrisM. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Προσπαθω σημερα ολη μερα αλλα δε βρισκω κατι που να..."δουλευει". Θελω να απομονωσω τον ηχο σε 2-3 σημεια, απο ενα βιντεο που κατεβασα απο το youtube, να τα ενωσω και να τα ανεβασω στο audiko. Για πειτε καμια ιδεα για κανα προγραμμα για τα 2 πρωτα βηματα(απομονωση ηχου και ενωση των κομματιων ηχου) . Ευχαριστω εκ των προτερων...
vag3d Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 audacity μπορεις επισης να δοκιμασεις (Freeware,Multi-Plattform) Αυτό που σου προτείνει το παιδί είναι πολύ καλό για επεξεργασία ήχου.
sebax3s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εγώ για σπασιμο κομματιών χρησιμοποιώ το Fission εύκολο και απλό ....
superstarr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 peak pro. Επίσης αν καποιος γνωστός σου εχει ableton live, logic η γενικα οποιοδήποτε sequencer. Το καλύτερο θα ηταν να βρεις το κομματι μιας και τα djsets δεν ξεπερνόυν σε ποιότητα τα 192kbps συνήθως.
shamanpk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Για τσέκαρε το sound studio Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.