random Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν θελω απλα να μου αλλαξει το κινητο.θελω και να τους παρει ο διαολος. πάρε ενα , πάνε στο μαγαζί και στείλτους στον μοντερέητορ.... πριν λιγες μέρες πηρα κινητό SE, και δεν είχε cd. ειχε ξεκάθαρη ένδειξη μέσα "ψαχνετε το cd? πάτε στο http://www.tade.. για download" τα καταργήσανε. για τα υπόλοιπα, εχεις δίκιο. μεταξύ μας τώρα... τελικά αυτο που πόνεσε πιό πολύ ήταν η φωτοτυπία, η φορεμένη μνήμη, ή το ....για δωρο και ανοιγει η κοπελα.. και μπούμ!!! @#$ %#@##$@% %#%@#@ :mad: #@$@ @%$%#%
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οντως πολλες συσκευες εχουν ηδη την καρτα μνημης τοποθετημενη μεσα. Για να εισαι σιγουρος αν ειναι παραεισαγωγη (καθαρα για την ιστορια βεβαια, αφου λογικα θα το πας πισω), κοιταξε να δεις αν η συσκευη εχει ελληνικο πληκτρολογιο για αρχη και επειτα δες το product code της. Με λιγο ψαξιμο στο νετ (δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω γιατι δεν ξερω απο την συγκεκριμενη εταιρεια), θα βρεις σε ποια χωρα αντιστοιχει το συγκεκριμενο code. Το εχεις φορτισει το κινητο? Αν ναι, εχει ελληνικο μενου? Αν επισης η απαντηση ειναι ναι και εχεις αντιληφθει (με τα παραπανω) πως ειναι παραεισαγωγης, να γιατι δεν ηταν σφραγισμενο. Παντως no harm done κατα την γνωμη μου, το πας πισω και τελειωσε.
Hamurabi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Υποψην παιδια... το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο και το κινητο δεν εχει στο πληκτρολογιο του ελληνικα γραμματα.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Υποψην παιδια...το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο και το κινητο δεν εχει στο πληκτρολογιο του ελληνικα γραμματα. 100% παραεισαγωγη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου το αλλαξουν! Ειναι νομιμες οι παραεισαγωγες παρεμπιπτοντως? Ειχε γινει ενα θεμα νομιζω παλιοτερα με ενα μαγαζι που πουλουσε Νοκια παραεισαγωγης, δεν θυμαμαι ουτε πως τελειωσε το ζητημα ουτε κατι παραπανω ομως.
padam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Υποψην παιδια...το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο και το κινητο δεν εχει στο πληκτρολογιο του ελληνικα γραμματα. Όλα έχουν μόνο αγγλικά.. Καλύτερα πάντως αν το αλλάξεις να πάρεις κανένα άλλο μοντέλο αν μπορείς, εγώ το έχω μετανοιώσει που το πήρα... είναι άθλιο!!!!!!!!
BadBoy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εννοείς όλες οι συσκευές του συγκεκριμένου μοντέλου έχουν μόνο αγγλικά; Γιατί όλα τα κινητά γενικώς σίγουρα δεν έχουν μόνο αγγλικά.
padam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ ότι το συγκεκριμένο κινητό πάνω στο πληκτρολόγιο έχει τυπωμένους μόνο αγγλικούς χαρακτήρες. Σαν γλώσσες γραφής έχει καμιά δεκαριά. Και αν δεν κάνω λάθος το παράγει η sagem για την sony ericsson και όχι κατευθείαν η ίδια.. Για αυτό και έχει άθλιο λειτουργικό και απουσιάζουν πολλά ψιλοπράγματα που έχουν τα υπόλοιπα sony ericsson.
juventinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Το πηγαίνεις πίσω εντός 7 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς, ακριβώς όπως το πήρες (κουτί, συσκευή και γενικά όλα τα παρελκώμενα της συσκευασίας) και ζητάς ένα προϊστάμενο και του εξηγείς το πρόβλημα. Λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα σου κάνει αντικατάσταση ή θα σου δώσει τα χρήματά σου πίσω. Εάν σου κάνει τον σύσκολο δείξε του το manual που είναι φωτοτυπία. Απλά κοίτα να το πάς εντός 7 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ ότι το συγκεκριμένο κινητό πάνω στο πληκτρολόγιο έχει τυπωμένους μόνο αγγλικούς χαρακτήρες. Σαν γλώσσες γραφής έχει καμιά δεκαριά. Και αν δεν κάνω λάθος το παράγει η sagem για την sony ericsson και όχι κατευθείαν η ίδια.. Για αυτό και έχει άθλιο λειτουργικό και απουσιάζουν πολλά ψιλοπράγματα που έχουν τα υπόλοιπα sony ericsson. Δεν μου ακουγεται λογικο να εχει μονο λατινικο πληκτρολογιο. Τουλαχιστον δεν το εχω συναντησει σε καμια ελληνικη συσκευη. Αλλωστε οταν ενα κινητο προοριζεται για μια αγορα που εχει ως γλωσσα γραφης καποια που δεν εχει το ελληνικο αλφαβητο, του βαζουν το αντιστοιχο. Το Κ750 που ειχα παλια το ειχε σιγουρα... Ας κοιταξει ο φιλος και το product code που ανεφερα παραπανω. Επισης το λειτουργικο τι σχεση εχει με την εταιρεια κατασκευης? Θελω να πω, αυτο θα επρεπε να ειναι fix, δεν εχει να κανει με την εταιρεια που παραγει το hardware αν ισχυει αυτο με την sagem. Αλλωστε αυτα τα μοντελα πρεπει να τρεχουν μονο Java αν δεν κανω λαθος...
fanisneo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Με λιγα λογια. 1)Οσον αφορα την καρτα μνημης,τα περισσοτερα κινητα την εχουν μεσα. 2)Για το CD παλι δεν ειναι κατι στανταρ. 3)Για τα πληκτρα με λατινικους παλι ακυρο μαλλον. 4)Για το manual σε φωτοτυπιες ισως να εχεις δικιο. Το θεμα ειναι αυτο που ειπε και καποιος αλλος.Οτι δηλαδη πρεπει τουλαχιστον να μην εχει περασει μια εβδομαδα απο την ημερομηνια αγορας μπας και σου το αλλαξουν η να παρεις τα λεφτα σου πισω. Αλλα και παλι αυτο ισχυει σε περιπτωση που το κινητο βγει DOA. Και με καποιους υποορους. Οπως να μην εχει ξεπεραστει ο χρονος ομιλιας των 30 λεπτων νομιζω η κατι τετοιο τελοσπαντων. Εν κατακλειδι πηγαινε στο καταστημα δηλωσε την δυσανασχετιση σου ευγενικα και κατι μπορει να γινει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ειναι νομιμες οι παραεισαγωγες παρεμπιπτοντως? ναι είναι νόμιμες και νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως είναι παράνομο να μην παρέχει η αντιπροσωπία support για αυτά...
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι είναι νόμιμες και νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως είναι παράνομο να μην παρέχει η αντιπροσωπία support για αυτά... Είναι νομιμότατες (ελεύθερο εμπόριο και EU). Όσον αφορά το support έχει να κάνει με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος, που στο 99% των περιπτώσεων τον υποχρεώνει να σε καλύψει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- 100% παραεισαγωγη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου το αλλαξουν! Ειναι νομιμες οι παραεισαγωγες παρεμπιπτοντως? ... Η παραεισαγωγή (και σαν όρος είναι πλέον fail) δεν είναι παράνομη. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα του το αλλάξουν; Η εταιρεία παρείχε κάτι άλλο από αυτό που διαφήμιζε; Ήταν μεταχειρισμένο; Είναι προβληματικο; Ποιος ο λόγος να το αλλάξουν;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Είναι νομιμότατες (ελεύθερο εμπόριο και EU). Όσον αφορά το support έχει να κάνει με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος, που στο 99% των περιπτώσεων τον υποχρεώνει να σε καλύψει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- Η παραεισαγωγή (και σαν όρος είναι πλέον fail) δεν είναι παράνομη. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα του το αλλάξουν; Η εταιρεία παρείχε κάτι άλλο από αυτό που διαφήμιζε; Ήταν μεταχειρισμένο; Είναι προβληματικο; Ποιος ο λόγος να το αλλάξουν; Γιατι ειναι fail σαν ορος η παραεισαγωγη? Επισης, ειναι μονο ευρωπαϊκες οι παραεισαγωγες (λογικα ναι, αλλα ειναι σιγουρο αυτο?). Θεωρω πως θα του το αλλαξουν λογω συνδυασμου των φωτοτυπιων του manual και ανοιγμενης συσκευασιας. Τωρα κατα την γνωμη μου, ο ισχυρισμος της παραεισαγωμενης συσκευης θα λειτουργησει και αυτος στην αλλαγη της ιδιαιτερα αν υπαρχει ελλειψη support απο την ΣΕ. Επισης, αν προοριζοταν για αλλη αγορα, λογικα δεν θα επρεπε απο default να εχει ελληνικο μενου σωστα? (τουλαχιστον στα HTC και τα Νοκια αυτο συμβαινει). Αν ειναι περασμενη η ελληνικη γλωσσα δεν εχει χρησιμοποιηθει (θεωρητικα τουλαχιστον) η συσκευη? Τραβηγμενο απο τα μαλλια το τελευταιο φυσικα και καθολου επιζημιο για τον χρηστη, απλα επειδη με ρωτησες γιατι να του το αλλαξουν θεωρω πως τα παραπανω στεκουν ιδιαιτερα απο την στιγμη που δεν υπηρξε ενημερωση. Συγκεκριμενα γαι το support, εστω οτι κανει αναβαθμιση του λειτουργικου καποια στιγμη, αν το product code της συσκευης ειναι αλλο του ελληνικου, δεν θα εχει ελληνικη γλωσσα μετα. Εστω οτι ο φιλος θελει να περασει τα ελληνικα. Θα πρεπει να πληρωσει. Τα παραπανω ΑΝ οντως δεν υφισταται καλυψη απο την Ερικσον και ΑΝ οντως κατα το περασμα των ελληνικων δεν εχει αλλαξει και το product code. Παρεμπιπτοντως στην επισημη σελιδα της Ερικσον οντως δεν αναφερεται η υπαρξη cd μεσα στην συσκευασια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 είναι fail γιατί υπονοεί ότι είναι παράνομη εισαγωγή ενώ δεν είναι παράνομη! απλά δεν είναι η επίσημη της αντιπροσωπίας...
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 είναι fail γιατί υπονοεί ότι είναι παράνομη εισαγωγή ενώ δεν είναι παράνομη! απλά δεν είναι η επίσημη της αντιπροσωπίας... +10 και επιπλέον, επειδή είμαστε σε EU, για είδη που έρχονται από EU δεν υφίσταται καν ο όρος εισαγωγή. Ο τοπικός διανομέας, αγοράζει και μεταπουλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.