DragonlordP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και γω φορματ σε ubuntu μια και εξω.αλλα οχι το remix το κανονικο.κατι αλλο, μιας και ειπαν οι προηγουμενοι για coreavc και windows....τις 720p ταινιες στο ubuntu πως θα τις βλεπουμε χωρις κολληματα?? Δεν ξέρω, xbmc δοκίμασες;
Eluminator_91 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 πόση μνήμη σου δείχνει ότι "τρώει" σε idle; Εμ, 420mb σε idle..1gb του εχω ακομη, πιο μετα λεω να το παω στα 2gb. Παντως δεν εχω παρατηρισει ιδιαιτερα κολληματα, παρα μονο μερικες φορες οταν ανοιξω μια σελιδα στον firefox που εχει flash περιεχομενο..
gagarin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αρχικα να πω οτι δεν βαζω ακομα τα 7 που ας ειναι πανεμορφα και καινουργια για netbook δεν ειναι κ οτι καλυτερο... Τεστ... http://laptopblog.gr/laptop-stories/windows-7-starter-edition-review-%CE%BC%CE%B5-benchmarks Απο εφαρμογες... Εβγαλα τα παντα απο το MSI Wind που ειχε και εχω κρατησει μονο το system control manager... Eπισης απο τα windows εχω βγαλει το msn messenger και το outlook express... Μετα εχω περασει... Office 2003-Nod32-Total Commander-Adobe acrobat reader-XnViewer-FSCapture(portable)-Photoshop 7.0(portable)-Foobar-Divx,xVid,Quicktime alternative,Real alternative-KMPlayer-CPUz-Skype-WindFan-Firefox(με 3-4 addons)-EasyCleaner-Today Free-7zip... Για την χρηση που το θελω(internet-movies-music-photos) κ πολλα του χω... Μια χαρα παει δεν βγαζει κολληματα...
_Drakos_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτό που έκανα ήταν: ενημέρωση των XP εγκατάσταση του norton που ειχε μέσα δωρεάν για 3 μήνες εγκατάσταση Firefox Portable Εγκατάσταση VLC Εγκατάσταση Windows Live Messenger Αυτά Μέχρι τώρα πάει σφαίρα
fonzi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Να ενημερώσω διότι ρώταγα σχετικά πιο πάνω ότι τελικά από αντιβιοτικά έβαλα antivir να τρέχει μόνιμα και Malwarebytes' Anti-Malware να το τρέχω εγώ που και που...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.