Koyklos7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και χρονια πολλαααα , καλη χρονια σε ολους . Καταρχας , τιν προηγουμενη τριτη πειρα το HTC HD2 με επιδοτιση απο VODAFONE και την πειρα 400 ευρω , βλεπω οτι τα windows mobile ειναι δυσκολα για μενα , τελος παντων γινεται να κανω αλλαγη του κινιτου και να παρω iphone 3GS ? (φανταζομαι οτι αυτο δεν γινεται αλλα λεω μπας ..):-D
basilis5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να πουλησεις το κινητο σου κανενα 500ευρω αφου ειναι τοσο προσφατο με εγγυηση,και να δωσεις +70 να παρεις το αιφον
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να πουλησεις το κινητο σου κανενα 500ευρω αφου ειναι τοσο προσφατο με εγγυηση,και να δωσεις +70 να παρεις το αιφον Η καλυτερη λυση αφου θελεις το μηλοφωνο. Εναλλακτικα μπορεις να δωσεις στα παραθυρακια αλλη μια ευκαιρια κατεβαζοντας και εγκαθιστοντας το spb mobile shell το οποιο θα κανει την συσκευη σου πολυ finger friendly! Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις..
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 επειδη το εχω δει το εν λογο κινητο θεωρω οτι ειναι φοβερο.Φοβερη ταχυτητα ,ολα ανοιγουν ακαριαία,απλα μου φανηκε λιγο βαρύ .Πιστευω οτι δεν αξιζει να το πουλησεις.
Koyklos7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ειναι γρηγορο μεν αλλα σαν το iphone το οποιο εχω παρα πολυ καιρο (το 3G) exei teleies efarmoges opws to facebook pou sta windows mobile ουτε θελω να το βλεπω .. και ενα αλλο ειναι η μουσικη που ειχα βολευτει με το itunes , τελικα για αλλαγη δεν νομιζω να γινεται αρα θα πρεπει να μεταβω σε πωληση συσκευης απο οτι βλεπω και θα την πουλησω 540. βεβαια ειναι η πρωτη φορα που πουλαω συσκευη.
basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου το facebook δεν ειναι και σοβαρο κριτηριο για ενα τηλεφωνο. τωρα αν εχεις το 3g να πας στο 3gs προσωπικα το θεωρω πεταμενα λεφτα,ειδικα την στιγμη που λες πως πηρες το HD2 προτεινω να βαλεις αγγελια ανταλλαγης του HD2 με σφραγισμενο iphone 3gs+αποδειξη αγορας
giwrgosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου το facebook δεν ειναι και σοβαρο κριτηριο για ενα τηλεφωνο.τωρα αν εχεις το 3g να πας στο 3gs προσωπικα το θεωρω πεταμενα λεφτα,ειδικα την στιγμη που λες πως πηρες το HD2 προτεινω να βαλεις αγγελια ανταλλαγης του HD2 με σφραγισμενο iphone 3gs+αποδειξη αγορας Θα συμφωνήσω με το Βασίλη για αγγελία ανταλλαγής και να σου πω οτι πέρασε για λίγες μέρες ενα hd2 απο τα χέρια μου,φοβερή οθόνη,γρήγορο κλπ κλπ,αλλα ....όποιος έχει, είχε συσκευή iphone πολύ δύσκολα πάει αλλού.Το ίδιο έχω πάθει και γώ
Koyklos7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου το facebook δεν ειναι και σοβαρο κριτηριο για ενα τηλεφωνο.τωρα αν εχεις το 3g να πας στο 3gs προσωπικα το θεωρω πεταμενα λεφτα,ειδικα την στιγμη που λες πως πηρες το HD2 προτεινω να βαλεις αγγελια ανταλλαγης του HD2 με σφραγισμενο iphone 3gs+αποδειξη αγορας Ναι πολυ πιο σωστο αλλα υπαρχει κανεις που να εχει iphone και να ειναι κλειστο?? Θα δοκιμασω να δω αν εχει κανεις το ασπρο iphone
giwrgosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ναι πολυ πιο σωστο αλλα υπαρχει κανεις που να εχει iphone και να ειναι κλειστο?? Θα δοκιμασω να δω αν εχει κανεις το ασπρο iphone Κοιταξε στο myphone.gr sτην ενότητα buy & sell εχω δει πολλα σφραγισμένα
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο που θα πω, αλλα πηγαινε στο http://www.iphonehellas.gr Και δες τις αγγελιες. Υπαρχουν πολλα σφραγισμενα iPhone 3GS.. Και βαλε και εσυ μια αγγελια αν θες.
Koyklos7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το εκανα , σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας
billilikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα. Εχω ενα καινουργιο αγορασμενο στισ 5.01.2010 και θελω να σε ρωτησω αν θεσ να το ανταλλαξουμε αμα το εχεις ακομα. Το κινητο μπορεις να το δεις εδω http://market.skroutz.gr/auctions/194965/NOKIA-N900***-ORIGINAL***-SUPER-EUKAIRIA-5-01-2010 Σε ευχαριστω πολλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.