Daemonos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα τατουάζ που πιάνει σχεδόν μισή πλάτη, εν το μεταξύ ήρθαν έτσι τα πράγματα και πρέπει να το βγάλω για κάποιο σοβαρό λόγο. Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ και πόσο θα στοιχίσει? και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό μετά από πόσες επεμβάσεις? Σας ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αν και έχω καιρό να ακούσω νέα για το θέμα, (οπότε δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια επαναστατική νέα τεχνική), δε αξίζει για κανένα λόγο να το ξυλώσεις. Κοστίζει μισή περιουσία, και αφήνει σημάδι σαναπόκάψιμο φάση. Χαρακτηριστική κουβέντα τατουατζή που είχα ρωτήσει, ήταν "και μία γραμμή που ξεκινάει από το μέτωπο και καταλήγει στο πηγούνι να έχεις, δε την βγάζεις". Ποιος είναι ο σοβαρός λόγος που θες να το ξυλώσεις αλήθεια (αν δεν γίνομαι αδιάκριτος);
Daemonos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Προκήρυξη για τα σώματα ασφαλείας που για εμένα το μέτρο να μήν έχεις τατού είναι παράλογο, ας έβαζαν να έχεις αλλα να μην είναι σε εμφανές σημείο.εγώ το έχω στην πλάτη αλλα είναι μεγάλο,πιάνει σχεδόν τη μισή.
freedubus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Tόσο μεγάλο μόνο με λέηζερ αφαιρείται. Θα πρέπει να βρείς κάποιον ειδικό γιατρό (δερματολόγο, πλαστικό χειρούργο) που να έχει ανάλογη εμπειρία. Μπορείς να ρωτήσεις στα tattoo studios ή να βρείς κάποιον που το έκανε κι αυτός. Θέλει αρκετό χρόνο και αρκετές επισκέψεις στο γιατρό για να αφαιρεθεί τελείως, ανάλογα το μέγεθος, όπως και φροντίδα μετά με διάφορες κρέμες, αντιβιοτικά, στεροειδή κτλ. (bepanthol, propiogenta κλπ.). Αν γίνει καλή δουλειά, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλά. Τώρα για το κόστος, δεν έχω ιδέα ακριβώς, αλλά έχω ακούσει οτι είναι αρκετά υψηλό.
nektarios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Φίλος μου διορίστηκε στην Πυροσβεστική (δεν ξέρω αν θεωρείται σώμα ασφαλείας) και έχει τατουάζ σε μη εμφανές σημείο (στήθος) και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
dimpa16 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ωρες ωρες,απορω,ποσα κιλα βλακειας κουβαλουν καποιοι ανθρωποι που βρισκονται σε υψηλες θεσεις. Τι με νοιαζει εμενα σαν πολιτη,αν ο ταδε αστυνομος ή πυροσβεστης εχει τατουαζ στο παπαρι του,εφ`οσον κανει σωστα τη δουλεια του. Δηλαδη οι αλλοι που δεν θα εχουν,θα ειναι καλυτεροι ??? ΗΜΑΡΤΟΝ... οπως λεει και ο Γεωργιου...
Daemonos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτά αλλάζουν αναλόγως τους αξιωματικούς που βγάζουν την προκήρυξη. το θέμα είναι οτι να το ρισκάρω? με πιάνει το όριο ηλικίας μετά,είμαι 26 και είναι 28 το όριο..
freedubus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω την άλλη απορία, αν κάποιος μπεί σε ένα σώμα ασφαλείας και χτυπήσει τατού μετά, τι γίνεται; 'Εχει κυρώσεις, τον διώχνουν..;
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 H πλάτη δεν είναι εμφανές σημείο, εκτός και αν καταλήγει στον σβέρκο ξερωγώ. Και εδώ που τα λέμε, τι παίζει, σε ξεβρακώνουν για να το εξακριβώσουν; Και τι σε έπιασε να μπεις σε σώμα ασφαλείας; Τόσες δουλειές υπάρχουν, προπονητής σκάκι, ναυαγοσώστης...
Daemonos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 έχω βρεί αυτό http://www.karalexis.gr/services/tatoo.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ---------- σώματα ασφαλείας γιατί είναι μόνιμη δουλειά και μου αρέσει κιόλας. Το τατού το βλέπουν όταν περνάς απο γιατρούς... δέν βγαίνει στο σβέρκο όχι.
freedubus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλά τα λέει, όμως η δερμαπόξεση (Dermabrasion) γίνεται στα μικρά τατού. Στα μεγάλα, όπως είπα, μόνο λέηζερ. Ρε γμτ, εφόσον το βλέπουν μόνο όταν περνάς από γιατρούς, λέω εγώ τώρα, μήπως να βρείς ένα καλό μέηκαπ άρτιστ και να στο καλύπτει μέχρι να μπείς κανονικά; 'Η να πας σε κάποιον που κάνει ειδικά εφέ και να στο καλύψει με αυτές τις λεπτές στρώσεις ψεύτικης επιδερμίδας; :ΡΡ
Daemonos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 όχι γίνεται και στα μεγάλα, έχει και φωτογραφίες και το λέει κιόλας
freedubus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μωρε γίνεται αλλά είναι σχετικά "απαρχαιωμένη" μέθοδος σχετικά με το λέηζερ, περισσότερο επώδυνη (φαντάσου να σου τρίβουν το δέρμα με σβουράκι ξανά και ξανά μέχρι να βγεί το τατού) και έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αφήσει ουλές και σημάδια. Γι' αυτό, πλέον, δεν ενδείκνυται για μεγάλης έκτασης τατού. Από την άλλη είναι πιο οικονομική μέθοδος, γιατί δε χρειάζονται τόσες πολλές επισκέψεις όπως με το λέηζερ. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ πάντως στη μισή μου πλάτη δεν θα το έκανα αυτό.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Προκήρυξη για τα σώματα ασφαλείας που για εμένα το μέτρο να μήν έχεις τατού είναι παράλογο, ας έβαζαν να έχεις αλλα να μην είναι σε εμφανές σημείο.εγώ το έχω στην πλάτη αλλα είναι μεγάλο,πιάνει σχεδόν τη μισή. Ας ήταν καμιά τεράστια ελληνική σημαία και να δω αν θα τολμούσε κανείς να σου πει να την βγάλεις. Κομπλεξικοί να πούμε, τα φαντάρια όταν ήμουν μέσα δεν τους άφηναν σκουλαρίκι ούτε στην έξοδο (άσε που μετά την πύλη τα έβαζαν και καλά έκαναν) Αυτά αλλάζουν αναλόγως τους αξιωματικούς που βγάζουν την προκήρυξη. το θέμα είναι οτι να το ρισκάρω? με πιάνει το όριο ηλικίας μετά,είμαι 26 και είναι 28 το όριο.. δεν ξέρω αν είναι χαζό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν γίνεται να περάσεις στον διορισμό και να δεσμευτείς ότι θα το αφαιρέσεις μετά? Γιατί να σου μείνει τέτοια ουλή ΚΑΙ να μην πάρεις τη δουλειά είναι μ**ακία
dimpa16 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ας ήταν καμιά τεράστια ελληνική σημαία και να δω αν θα τολμούσε κανείς να σου πει να την βγάλεις. Κομπλεξικοί να πούμε, τα φαντάρια όταν ήμουν μέσα δεν τους άφηναν σκουλαρίκι ούτε στην έξοδο (άσε που μετά την πύλη τα έβαζαν και καλά έκαναν) δεν ξέρω αν είναι χαζό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν γίνεται να περάσεις στον διορισμό και να δεσμευτείς ότι θα το αφαιρέσεις μετά? Γιατί να σου μείνει τέτοια ουλή ΚΑΙ να μην πάρεις τη δουλειά είναι μ**ακία Πολυ καλη η ιδεα. Φιλε,αντι να βγαλεις αυτο που εχεις,κανε αλλο ενα με την σημαια επανω και να δουμε μετα αν τολμισουν να σου πουν τιποτα...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα