Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Η 4850 vaporX μου (από Πλαίσιο) και οι kingston hyperX (multirama) με εγκατέλειψαν. Η vaporX δεν υπάρχει πια στο Πλαίσιο. Οι μνήμες μου επίσης δεν υπάρχουν στα Multirama, αλλά ακόμη και αν υπήρχαν θα κόστιζαν τα διπλάσια, εγώ τις πήρα 52 ευρώ τα 4GB. Τί θα μου κάνουν;
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 στο πλαίσιο από όσο θυμάμαι σε γενικές γραμμές είναι καλοί στο rma βάλε κανα 2 φωνούλες και θα πάρεις πιστωτικό στα λεφτά που είχες δώσει Multirama δεν είχα πάρει τίποτα ποτέ, οπότε δεν ξέρω
panaathas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Mου καηκαν οι ραμ και τις πηγα και μου εδωσαν χαρτακι για -55 ευρο(τιμη προιοντος) για οτι θελω να αγορασω..το ιδιο θα σου κανουν
Voodooman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Mου καηκαν οι ραμ και τις πηγα και μου εδωσαν χαρτακι για -55 ευρο(τιμη προιοντος) για οτι θελω να αγορασω..το ιδιο θα σου κανουν Αν μου κάνουν το ίδιο, την έβαψα. Εκτός του ότι δεν έχουν τίποτε καλό σε DDR2, με 55 ευρώ αγοράζω 2GB την σήμερον ημέρα. Προφανώς δεν θα το δεχτώ. Οι μνήμες έχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής. Άρα πρέπει να αντικατασταθούν, όπως ακριβώς είναι.
chiderboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δε γνωρίζω σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται άλλα νομίζω ότι έχουν πάντα το δικαίωμα να σου δώσουν αποζημίωση. Στο πολύ μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων αυτό συμφέρει και τον καταναλωτή. Άσχετα αν οι τιμές από τις μνήμες έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους αντι για να μειώνονται.. Τέλωσπάντων αν και ίσως άμεση αντικατάσταση δεν μπορούν να σου κάνουν πολύ πιθανον να μπορούν να σου τις αντικαταστήσουν με άλλο ζευγάρι στέλνοντάς τις στην εταιρεία ή στον εισαγωγέα μετά απο αναμονή. Δε ξέρω πως χειρίζονται τα μεγάλα καταστήματα τα RMA τους
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 @Voodooman Για τη Vapor - πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης. Για τις μνήμες ζήτα ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ και αφού δεν τις έχουν - κάνε κανένα παζάρι για άλλες παρόμοιες χωρίς επιπλέον φράγκα @ Vatos_locos και το multirama @ rma - καλό είναι, όσο το έχω ζήσει... )
Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, ας κάνω ένα συγκριτικό για το πώς πάνε τα πράγματα. Τα παρέδωσα και τα δύο αντικείμενα, στο Πλαίσιο ήταν πολύ πιο γρήγοροι, αποτελεσματικοί και μου είπαν ότι μέσα στην ημέρα θα την έχουν ελέγξει και θα μου πουν τί γίνεται! Στο multirama είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σε 3-4 μέρες!..
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τα multirama εχουν καλο RMA απλα αργουν λιγο γιατι ειναι ενας τεχνικος μονο σε καθε καταστημα απο οτι εχω καταλαβει.Στου Περιστεριου και ειδικα του Αιγαλεου που εχω παει κατι για RMA ηταν πολυ εξυπηρετικοι...
vasman15 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 στο multirama μου ετυχε ενας προβληματικος εξ.σκληρος και δεν υπηρχε ιδιος για αντικατασταση μου εκοψαν πιστοτικο για επιστροφη χρηματων ουτε λογος
Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 To πλαίσιο μου έστειλε κιόλας μήνυμα "το εξάρτημά σας επισκευάστηκε, περάστε να το παραλάβετε"! Άντε να δούμε το απόγευμα...
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Κατι δεν παει καλα... Τι ειχε παθει η καρτα;
panaathas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Στην καρτα ειχαν σπασει 3 πινακια στο σημειο που μπαινει ο επεξεργαστης....Τεσπα τωρα εχω κι αλλο προβλημα! μαλλον θα ξανακανω thread...Πηρα καινουργια μητρικη,την ιδια ακριβως.και ουτε παλι μου ανοιγει...τουλαχιστον τωρα δεν εχει σπασει τιποτα,και μνημες,gpu δουλευουν,τα μονα που δεν δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη αμα δουλευουν ειναι ο cpu kai psu..Και θελω να ρωτησω,αν εχει προβλημα ο cpu δεν θα ανοιγει εστω και για λιγο;
caution Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και θελω να ρωτησω,αν εχει προβλημα ο cpu δεν θα ανοιγει εστω και για λιγο; Beep codes θα έπρεπε να ακούσεις - αλλά δεν είναι 100% σίγουρο αυτό...
M@ROUD@S Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Στην καρτα ειχαν σπασει 3 πινακια στο σημειο που μπαινει ο επεξεργαστης; Eτσι σου ειπαν ή το εκανες μονος σου; Ελεγξε αλλη μια φορα τις συνδεσεις...
Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καθάρισα με το Πλαίσιο! Χωρίς κουβέντα, χωρίς τίποτα, έκοψαν αμέσως το πιστωτικό και έτοιμος! Κάπου χάθηκαν 5 ευρώ, μάλλον ήταν ο έλεγχος. Πολύ γρήγορα, πολύ εύκολα. Άντε να δούμε και με το multirama.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.