Προς το περιεχόμενο

Διαφημιση για Κατοικια

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους τους insomniacs

Η ερωτηση μου ειναι η εξης..

Ξερει κανεις σελιδες στο ιντερνετ για να διαφημισω καποια κατοικια προς πωληση ...

Αγγελιες οικοδομης ετοιμοπαραδοτη για πωληση σε ωραια περιοχη στην Αργολιδα ( Παλαια Επιδαυρος συγκεκριμενα ) ...

Γενικα αγγελιες, διαφημισεις κτλ..:-)

Ευχαριστω εκ των προταιρων...

Δημοσ.
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς σε κάποιο σοβαρό μεσιτικό γραφείο της περιοχής σου

Aυτο εχει ηδη γινει...

Το θεμα ειναι να γινει διαφημιση και στο ιντερνετ πλεον...

Η ΧΕ ειναι πολυ καλη σελικα και μαλον θα μπει και εκει..

Αλλες μεγαλες/καλες σελιδες γνωριζει κανεις... ??????

:rolleyes:

Δημοσ.

Το emarket κάποτε μάζευε κάμποσο κόσμο. Δεν ξέρω τι πέραση μπορεί να 'χει μια αγγελία για σπίτι εκεί (αγνοώ και το πόσοι πραγματικά το επισκέπτονται πλέον) αλλά μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια :)

Δημοσ.
Aυτο εχει ηδη γινει...

Η ΧΕ ειναι πολυ καλη σελικα και μαλον θα μπει και εκει..

Αλλες μεγαλες/καλες σελιδες γνωριζει κανεις... ??????

:rolleyes:

Ένα καλό μεσιτικό γραφείο είναι (ευκόλως) εννοούμενο να έχει και ένα δυνατό website που να βγαίνει μπροστά και στις μηχανές αναζήτησης, for example Ακίνητα στη Μεσσηνία (δεν αναλαμβάνει στη περιοχή σου, παράδειγμα δίνω).

Η Χ.Ε. και πέρα της σελίδας, διαβάζεται αρκετά και σαν έντυπη από πολύ κόσμο που ψάχνει!!!

Δημοσ.
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς σε κάποιο σοβαρό μεσιτικό γραφείο της περιοχής σου

Aυτο εχει ηδη γινει...

στο μεσιτικο γραφειο το εκανες με αποκλειστικη αναθεση; αν εχει γινει αποκλειστικη, ο μεσιτης εχει το δικαιωμα να σου ζητησει μεσιτικη αμοιβη ακομα και αν εσυ εχεις βρει πελατη-αγοραστη. Προσεξε το αυτο, μου εχει τυχει ενας απατεωνακος μεσιτης που το ειχε βαλει "αποκλειστικη" αλλα χωρις χρονικο οριο και μου ελεγε μετα πως θα παει δικαστικα κτλ... με ενα τηλεφωνημα στο συλλογο μεσιτων ομως..εκανε την παπια μετα.

Δημοσ.
στο μεσιτικο γραφειο το εκανες με αποκλειστικη αναθεση; αν εχει γινει αποκλειστικη, ο μεσιτης εχει το δικαιωμα να σου ζητησει μεσιτικη αμοιβη ακομα και αν εσυ εχεις βρει πελατη-αγοραστη. Προσεξε το αυτο, μου εχει τυχει ενας απατεωνακος μεσιτης που το ειχε βαλει "αποκλειστικη" αλλα χωρις χρονικο οριο και μου ελεγε μετα πως θα παει δικαστικα κτλ... με ενα τηλεφωνημα στο συλλογο μεσιτων ομως..εκανε την παπια μετα.

Κοίτα όταν κάνεις αποκλειστική ανάθεση σωστό και εύλογο είναι ναι γίνεται για ένα χρονικό πλαίσιο που ορίζεις εσύ μαζί με τον μεσίτη. Και εννοείται ότι σε αυτό το χρόνο ο μεσίτης (και δεν μιλάμε για απατεώνες αλλά για σοβαρά γραφεία) έχει σπαταλήσει χρόνο σε γραφειοκρατία / διαφήμιση κτλ. Πολλές φορές λοιπόν τυγχάνει ο υποψήφιος αγοραστής να πάει και να βρει από μόνος του μετά τον πωλητή και ο μεσίτης σε περίπτωση μη ανάθεσης να χάσει την (δίκαιη) αμοιβή του.

Προσοχή, μιλάω πάντα για κάποιο μεσίτη / μεσιτικό σοβαρό, οργανωμένο, με τις άδειες που πρέπει κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Thanx σε ολους ...

Και δεχομαι φυσικα κι αλλες προτασεις για οποιον θελει να προτεινει κατι αλλο....:-)

(Up.. :-D )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...